Speedzone használtteszt: Ferrari 488 Spider (2016): Ha nő lenne, fizetnék is érte

4 000 Megtekintés 141 E

Autótörténet-lekérdezés: www.carvertical.com/hu/landin...

EuroFleet - Prémium Használtautó Centrum: www.premiumhasznaltautok.hu
www.unixauto.hu
www.patreon.com/speedzone
www.speedzoneshop.hu

Elmúlik a világ dicsősége, egyszer majd biztosan, de addig is itt van nekünk a hang, az illat és a borzalmas tempó. Na meg a szépség, olasz módra. Mert egy nap meghalunk, de az összes többin meg nem.

Megjegyzés

 1. MightyBass
  MightyBass
  16 napja

  Rimac Nevera-t nem teszteltek?Udv Szerbiabol 🙂🖐

 2. Viktor Csányi
  Viktor Csányi
  20 napja

  Fúha, ez igen! És a drónkezelő szakmunkásnak is full respekt. :)

 3. Attila
  Attila
  27 napja

  Kb 6 hónapig nem néztem a műsort, semmit nem változott a csávó, jah de igen hízik mint ha muszáj lenne.

 4. Gabor Köteles
  Gabor Köteles
  29 napja

  Lehet vonohorgot is ra szerelni???

 5. Gabor Köteles
  Gabor Köteles
  29 napja

  Milyen benzint kell tankolni???

 6. Endy Hajaj
  Endy Hajaj
  Hónapja

  Mert, ha kocsi, akkor nem???🤣🤣🤣

 7. Sophisticated Hodler
  Sophisticated Hodler
  Hónapja

  Bal szememből a könny kicsordult mikor meghajtottad a pályán!!! :) Király volt!

 8. piotor81MERLIN240
  piotor81MERLIN240
  Hónapja

  Figyel az ember, megy az ember, tanul az ember. Miért nem lehet első szám egyes személyben?

 9. Luke Glanton
  Luke Glanton
  Hónapja

  47:27 police liked this 👍 😅

 10. tatesz
  tatesz
  Hónapja

  opel astra g jobb

 11. Tamas Szabo
  Tamas Szabo
  Hónapja

  Ez most kiemelkedően jól sikerült műsor lett. Minden átjön belőle. A tisztelet, a rajongás, az egyszerűség, és a korrekt tájékoztatás. Az autób..iknak meg a nyála csorgott a végére. Mint nekem is. Sokért nem adnám, ha a helyedben lehettem volna. Még 52 évesen is többszöri orgazmumusom lett, 59 perc alatt. 🙂 Gratulálok Pisti, minden remekül sikerült, kezdve a képtől, a hangon keresztül a kommentárodig. Üdv,a "pákk-os" Tomi

 12. IMC Corporation
  IMC Corporation
  Hónapja

  Ha így folytatod nem sokáig fogsz ilyen autókat tesztelni....Hova hízol még ember????

  1. István Vályi
   István Vályi
   Hónapja

   Ahová jólesik. Nincs kövér ember, csak gyenge autó

 13. BaLee Bali
  BaLee Bali
  Hónapja

  Nagy motorral szerelt Fiat 🤣 inkább Turbo S az napi szinten haszálható!

 14. Attila Badi
  Attila Badi
  Hónapja

  Elkapott a síras ez gyönyürű volt köszönőm

 15. Krisztián Keresztes
  Krisztián Keresztes
  Hónapja

  Pfffffffffff ez csodás !

 16. Ádám Szücs
  Ádám Szücs
  Hónapja

  Azert szep munka a Tietek... 💪😎👌

 17. Zoltán Szabó
  Zoltán Szabó
  Hónapja

  Szuper a helyszín! Foglaltam is gyorsan! 😊

 18. Attila Mouser
  Attila Mouser
  Hónapja

  Autót így bemutatni csak Pista tud, az a tudás, az a hozzáértés, az a humor (ez csípős lesz, ez nem gyümölcsleves 😆😂) egyedülálló szerintem. Minden tiszteletem , kösz hogy vagy nekünk.

 19. Zoltán Rakusz
  Zoltán Rakusz
  Hónapja

  🔥

 20. hard83
  hard83
  Hónapja

  köszi a 4K-t!! Szépek a képek és a verda is.

 21. György Dudás
  György Dudás
  Hónapja

  54:50 Én Pista helyében félreálltam volna a pályán és elbőgtem volna magam, hogy micsoda hihetetlen remekmű is ez, és mennyire piszkosul szerencsés vagyok hogy egy ilyen csodában ülhetek. Van egy olyan érzésem, hogy Pistát is csak a forgó kamera fegyelmezte és tartotta vissza ettől. Kicsit hasonlított nekem Az aszfalt királyai azon jelenetére mikor Shelby elvitte fordulni egyet Fordot a GT-40-el. Csodálatos autó megszokottam tökéletes bemutatása. Nekem nagyon tetszett. Köszönöm szépen Pista és mindenki!

 22. Káplár Péter
  Káplár Péter
  Hónapja

  Talán egy Cayman GTS-hez lehetne hasonlítani inkább, nem a 911-hez.

 23. Tyler Durden
  Tyler Durden
  Hónapja

  Remélem, Pista hamarosan kipróbálhat egy 458 Italiát; kíváncsi lennék mit mond róla. Bár nekem a csúcs egy 997 GT3 MK1 lenne.

  1. István Vályi
   István Vályi
   Hónapja

   Keresd a tesztünket róla, sok évvel ezelőtt a Totalcaron

 24. Adrián Tomorszki
  Adrián Tomorszki
  Hónapja

  47:34 beleengedte 2kiloba nem szarozott

  1. Fedor
   Fedor
   Hónapja

   Ilyenkor ha látja a yard megbüntethetik őket?

 25. Istvan Szabo
  Istvan Szabo
  Hónapja

  Pista most olyan volt, amilyennek szeretem. ✌️🙂

 26. V Tazat
  V Tazat
  Hónapja

  Miért gondolod, hogy a paraszt tehet arról, hogy paraszt, genetikával hordozott iq-szintról hallotál már Pista? Mindenki csak a feléről képes annak, amit tenni tud vagyy akar. Aképpeségeinek és az akaratunknak is a gentika adja ki a felét. Te is jól tudod, ha körbenézel, hogy ugyanúgy vannak magas intelligenciájú, alapból magasabb IQ-val rendelkező emberek vidéken, te is vidéki származású ember vagy, ha bele nézel magadba, és körbenézel az embereken, nem csak az akaratodtól függöt, hogy azt megvalósítsd, amit megvalósítottál, amiket megtanultál és amiket úgy tudsz alkalmazni a való életben, hogy saját magadnak az előnyös és jövedelmező legyen. Az hogy valaki mennyire képes, az is alapjaiban genetika, csak a genetkai korlátain belül tud fejlődni, az hogy mennyyire tud akarni, mondjuk megtanulni valamit, valamire képes lenni, az is elsősorban genetika, mindent ami a közéletben társadalomban magától értetődőnek veszel, hogy valamibe jobb vagy másnál, okosabb, vagy jobbak az elveid, világszemléleted, az se tőled függ, max a fele, amit te raktál bele, a felének az a 50%-a, amit te bele akartál tenni.

  1. V Tazat
   V Tazat
   Hónapja

   @Fedor kivan

  2. Fedor
   Fedor
   Hónapja

   Szia kifejtenéd bővebben hogy mire gondolsz pontosan?

  3. V Tazat
   V Tazat
   Hónapja

   Mert mindanniyan ebből állunk, test agy idegrndszer, funkcionális test és szervi test, genetika, anya apa, környezet, szeretetközpont, egóközpont, hova tartozás, genetikai akarat genetikai képesség, hozzátett akarat, hozzátett képesség. Érzelmi.idegrendszeri, - szeretet-központ-beli, szellemi képességink által behatárolt szociális és szeretközpont-egóközpont közeg, társadalmi behatások, szülői behatások, stb. Kevesebb gyereket nemzenénk, ha odafigyelnénk másokra, ha felfigyelnénk a problémákra, amik átlag emberek számára láthatatlanok, ha felfigyeltetnének minket ezekre, ha megváltona a szeretetközpontunk és minden képességünk jótettét és egónknak és jóérzésünknek az adna ujab enegiákat löketeet, hogy jót teszünk, segítünk másoknak, kilépünk a saját magunk fejlesztése egójából, és elezdjük az ismeretlen embertárainkat szeretni, de ehez az kell hogy belenézzünk, beleálljunk a problémákba, és segíTENI AKARJUK AZ ISMERETLEN EMBERTÁRSUNKAT = más legyen amivel kiteljesedünk, más legyen ami inspirál előre visz előre kap-hajt a mindennapokban. Saját magunk és a genetikai családunkon kívül. Így észre lehet venni egyes szempontokból mennyire hasonlítunk és egyek vagunk, és így jobban meglehet érteni az emberek közti különbségeket, és segíthetünk másoknak, ha félre tesszük az egónkat. Mert az egó is a jóérzés zóna, ami miatt küzdesz, jobb akarsz lenni, át kell értékelni, hogy mi miatt érzed magad jól. Nem a kocsiktól háztól nőtől gyerektől stb, hanem akiknek erre esélyük sincs azoknak a segítésén, és látni rajtuk hogy erre mind amiatt képesek, hogy te segítettél nekik. Mert minden embernek kell a dícséret az egójának, ez normális, erre épül az életünk, csak ha sok tanuás és megértés után tudjuk mindezt másba keresni, akkor jobb világot teremthetünk embertársainkank, ha nem saját magunkra és a szűk környezetünkre gondolunk. Csak ehhez sokkal több embernek kéne szolgálnia, szolgátlatot tennie, hogy előre mehessen a társadalom. Mindenkinek magánban kell keresni, és olyan egyre több olyan szakmát kéne választani, ami az embertársainkért van, és abba a szakmába is a legjobbnak lenni képességeink szerint, a legjobban akarni segíteni, munkaidőn kívül is mert csak így lehet globáis hatást elérni, ehhez a legfontosabb eóaz egyéni foglalkozás és szeretet. Apéldát nem kell személyesnek venni, át is irhatnám, a párbeszéd meg csak egyszerű köznyelv, mindennapi párbeszég példa.

  4. V Tazat
   V Tazat
   Hónapja

   Mert sokkal több embernek lenne sokkal több segitségre szüksége, mint amit megkapnak, vagy egyáltalán nem is kapnak. És ehhez mindenki kellene. Kezdésnek onnan indulna, hogy az emberekről tanulunk, a leszületésről a genetikáról a képességekről az egó-ról és a szeretetról, a szeretet csatornánkról és-inkról. Ahhoz hogy bármi válatozzon, mint mindig, nem az állami fejjebvalókra kell bízni a feladatot, mert ők mindig hatványottabban önzőbbek mint az átlagember, ahhoz hogy bármilyen hatást lhessen elérni az átlagembereknek kellene bármilyen változást is elérni, attól függően, hogy nekik is sokkal rosszabb, mint másoknak, mert nem veszik észre hogy még legálább ennyivel rosszabb lehet az alattuk lévőknek hatványozottan, ha nem rosszab. Úgyhogy a nagyobb iQ-jú átlag polgárok tudják csak meghozni a változást, ha nem a szociális és társadalmi elhelyezkedésüket építik fejlesztik és bővitik és nem az anyagi kiváltságaikat és vagyonukat, élethelyzetüket, hanem azokat értik meg tanulnak róluk és akarnak segítei nekik, akiknek alapból rosszab, akár még genetikából is, akár annyira rossz a genetikájuk, hogy bármi normális élet eléréséhez is képtelenek. Akár fizikai korlát akár szellemi, akár hogy nem látszik, hogy annak a személynek szellemi korlátja van, mert az a legrosszab, ha valaki személyiségileg látszik, hogy nincs a toppon, azt nem bántani kell, mert szinte biztos, hogy genetikailag, fizikailag az agyával és idegrenszerével van gond.

  5. V Tazat
   V Tazat
   Hónapja

   Amíg senki nem érti meg hogy bármire képes és amit elért, az csak 50%-ban az ő érdeme, addig nem lesz monumentális előrelépés. Amíg nem nézünk magunkba hogy ez és erre szükségem ez és erre nem, kezdésnek addig nem lesz előre lépés. ÉS olyanok szenvednek le kórosan egy életet, akikről azt se tudják mi bajuk csak bántottak és bántanak, míg a többi csak önzőn építi a saját életét. Nyilván nem Pista az első számű kategória akinek kéne változni, hanem felett sokan vannak, akik mert ezt tanulták ,mert ez van az egójukban hogy ők jók, leszarnak másokat, kihaználnak másokqat, ahelyett hogy az életüket is feláldoznák a sok szemétségért, amivel mondjuk a szüleik is kihasználtak másokat, és akár csak nem kihasználtak, de nem segítettek másokat. Egy normális társadalomban, az egódnak és az önszeretednek nemkéne attól a magaslatokba szárnyalnia ha mondjuk lemondasz dolgokról, ne talántán segítesz másoknak. Ez kéne hogy legyen a normális. Annyi pazarlással, ami ma ma meg mindig megy. És ennyi öncéluságggal. Csak azért tudnak ennyire öncélúak lenn mert alapból nem is tudnak emberi agyi betegségekról és semmibe nem segítenek nekik, nemhogy akinek a megélhetésen kívül van felesleges pénze, ami nem létminimum, hanem senki. Egy átlagember emmit nem tud a pszihológiai betegségekről, pedig ha tudna, rálátna hogy neki mennyire jó, és nem az kéne, hogy amit mondanak, hogy örülj neki hogy neked ez van, hanem az lenne a normális hogy kötelező lenne = síkra hozni a visszamaradtat a kiemelkedővel. Mert a mai társadalomban is még mindig mindenki még rettenetesen önző, nemhogy akik irányítják a világot, az az önzés legteteje, nyilván semmi ilyennek meg se kéne történnie egy normális civilizációban, de az is pontosan kijelenthető hogy az átlag ,,rendes" ember se egy Jézus, nem vagyunk még ott hogy ha a képességeinknek minden tekintetét figyelembe véve bárki élvezhesse, építhesse önzőn a saját életét. Igazából nem kéne hogy törvényileg megtörténhessen, hogyha összefoglalóan egy társadalomról beszélünk, hogy ekkora különbségekkel tudjunk élni. Alapvetően, az életünk egy feladatnak kéne hogy legyen a teljes közjó elérésében. A közjó szeretete kéne hogy legyen a szeretet és egó csatornánk nem a saját magunk fejlesztése. Azért kéne fejleszteni magunkat, hogy segíthessünk fejleszthessünk másokat, akiknek szüksége an rá.

 27. Tamas Sandor
  Tamas Sandor
  Hónapja

  Kedves István. Nagyon sok videókat nézek már régóta amikben te teszteled az autókat és eddig még nem láttam olyan videót hogy a teszt végén keresned keljenek a szavakat. Minden le volt írva az arcodra. Nagyon jól szórakoztam. Köszönöm szépen és további sok sikert.

 28. Zoltán Nagy
  Zoltán Nagy
  Hónapja

  Hetven fölött Ursula Andress-re is ráfeszül a bikini, mint a légáramlat a Ferrarira.

 29. Kriszta Szabó
  Kriszta Szabó
  Hónapja

  Ez a nyálas ömlengés, szinte már gáz! 🤮🤮🤮🤮

  1. István Vályi
   István Vályi
   Hónapja

   Igen, kedves Kriszta, kevés ember lelkivilága engedheti meg magának azt, hogy rajongjon valamiért, ami jó. Élj teljes életet, egyszer neked is sikerül

 30. D R
  D R
  Hónapja

  Igazi tahó cím gratulálok jól minősít

  1. István Vályi
   István Vályi
   Hónapja

   Lényeglátásod van ifjú Jedi

 31. András Juhász
  András Juhász
  Hónapja

  Továbbra is érdemes egy órával korábban felkelni, hogy a reggeli kávé-süti mellé ez is beférjen, de a drónnak szerintem kéne egy röppályát tervezni. No nem konkrét vektorokra meg miegymásra gondolok (képzett pilóták most biztos a homlokukhoz kapnak), csupán kalkulálni a kocsi várható mozgásával. Mondjuk Pistáról lévén szó, le a kalappal hogy egyáltalán ezt fel tudtad venni, mert hát a tengernek sem mi parancsoljuk meg mikor háborogjon :D Néhol nagyon profin volt felvéve pl 54:47-nél szinte olyan mintha tökéletes szinkronban kísérne egy lövedéket, épp elcsípve a jó hangot épp elcsípve a jó képet. Néhol pedig szédített, de ez javulni fog! Szép munka! :)

 32. róbert
  róbert
  Hónapja

  Én órákig tudnám nézni ahogy jobbra indexeknek ki Pista elől a BMWk es mercik, Bocsi 😁🤘🏻

 33. Csirkefarhat 11
  Csirkefarhat 11
  Hónapja

  11:07 - Fiat Multipla :D

 34. Árpád Gácsi
  Árpád Gácsi
  Hónapja

  A szokásos profi színvonal, ti vagytok az egyik legszórakoztatóbb autós műsor a világon :)

 35. S Norbert
  S Norbert
  Hónapja

  Szép autó. De ahogy szagolgattad, te az izzadt szőrös pinára gerjedsz mi pisti?

  1. S Norbert
   S Norbert
   Hónapja

   @István Vályi Évek meg a rutin.

  2. István Vályi
   István Vályi
   Hónapja

   Érdekes meglátás, honnan jött?

 36. Peter Gerencseri
  Peter Gerencseri
  Hónapja

  király volt, én megköszönöm a tulajnak is ezt a közérdékü cselekedetet ;)

 37. Gabor Csikos
  Gabor Csikos
  Hónapja

  Akkor most mennyi az önrèsz?🙂

 38. Attila Nagy
  Attila Nagy
  Hónapja

  Ezért vesznek Ferrárit 46:40....

 39. # István
  # István
  Hónapja

  Szerintem a piros body és ezüst színű felni hozzátartozik a márkához. Ez hagyomány. Ha nem ilyen, akkor kevesebbet ér egy Ferrari. Coca sem lehet kék, mert az a Pepsi színe. 😃 Amúgy jó lett a videó👍

 40. Árpád Simon
  Árpád Simon
  2 hónapja

  Bocs... nem nézem végig... "minek"?

 41. Athileus1
  Athileus1
  2 hónapja

  Nagyon jó volt látni ezt a szenvedély köszönjük szépen a feleségemmel együtt :)

 42. Laszlo Pap
  Laszlo Pap
  2 hónapja

  "Szemedből a könnyet vízszintesen húzza ki mert zokogsz"😆 na ez a Best Ennèl nincs jobbmàr ezèrt a mondatèrt megèrt megnézem nem hogy 1 oràèrt 👍🤝

 43. kartoffelpureee
  kartoffelpureee
  2 hónapja

  Látom a felvételek most is a Német autópályán készültek :D Költhetnének még egy kis pénzt rá :D

 44. Kelpo Johny
  Kelpo Johny
  2 hónapja

  Nekem akkor is a 458 marad az etalon, mind formára, mind hangra, de persze ez is zseni!👍❤

 45. Mihály Bognár
  Mihály Bognár
  2 hónapja

  Pista Bá! gyönyörűen terelgetted ez a bestiát köszi !

 46. gyoolio
  gyoolio
  2 hónapja

  Gyönyörű autó, de megint nem sikerült a videó. Az F40 nem az utolsó turbófeltöltős autó volt a 488 bemutatásáig. 488-at 2015-ben mutatták be. Az első autó turbófeltöltővel az F40 után a California T volt 2014-ben. Biztosan a Ferrari Museo hibázott megint, és nem a Pista, mint a 456 videó alatt...

  1. István Vályi
   István Vályi
   2 hónapja

   @gyoolio szerintem keress más reszelőt fiú, amin húzoghatod, ne êgesd itt magad

  2. gyoolio
   gyoolio
   2 hónapja

   @István Vályi Igen, megint tévedtél. Tudod, 2 literes PD TDI meg CR TDI. Nem kell magyarázni, engedd el ezt a szakmát. Ne ugrálj a saját butaságodon, inkább tologass csattogós lepkét, nem való ez neked.

  3. István Vályi
   István Vályi
   2 hónapja

   @gyoolio ha már ugrálni akarsz a hülyeségeken, legalább lennél következetes. Mi volt a 456 után a 12 hengeres, frontos GT? Mi volt az F40 után - ami egy középmotoros szupersport - a következő olyan? Nincs több kérdésem, hadd ne helyezzem ên a helyedben kontextusába a mondanivalót, ennyi értelmezési képességet a mi nêzőinktől hadd várjunk el. De nyugodtan üsd fel az általad preferált forrásokat (EVO, TopGear) aztán olvasgass angolul, sokat segít. És lehetőleg kezeld a helyén a dolgokat, azt amolyan életviteli tanácsként is elfogadhatod. Vagy. Nézz mást. Mondjuk Tordait, ő mond viccet, azt szereted, Andika, lepke, ne fogd meg.

  4. gyoolio
   gyoolio
   2 hónapja

   @István Vályi Csak annyi, h ott is beégtél. Azt mondogattad, h 550 volt utódja, miközben a 612 scaglietti. Itt meg, h F40 óta ez az első turbós Ferrari. Itt és ott sem volt igazad. Inkább kérjél fel ghostwritert magadnak, mert butaságokat beszélsz. Nincs több kérdésem.

  5. István Vályi
   István Vályi
   2 hónapja

   A 456-ossal mi volt a bajod? Az F40 középmotoros, a 488 is. A California motorja hol van? Köszönöm, nincs több kérdésem.

 47. József Sárközi
  József Sárközi
  2 hónapja

  Nagyon szép Autó! De sokan elfelejtik hogy ezt a kocsit vezetni is tudni kell! Namármost... Pityu báttyánk olyat művelt ezzel a verdával amit nem mindennap lát az ember! Basszus Pityu nagyon tudsz GRAT!

  1. István Vályi
   István Vályi
   2 hónapja

   Igyekszik az ember

 48. László Patkós
  László Patkós
  2 hónapja

  Ez zseniális volt Pista, köszönjük szépen!

 49. MaverickM1
  MaverickM1
  2 hónapja

  Szep szep de egy F40-ert husz ilyen modern ferkat adnek :D Abban meg benne volt a bugi meg a spiritusz nem kicsit. Se esp, se asr, se szervo, se fek szervo se klima, se paddle shifter de meg konyoklo sincs, van viszont akkora turbo lag amibe beleszorul meg egy 47-es cipo is. Az nem divatmajomnak valo vas... Long live the F40.

 50. Martin JCA
  Martin JCA
  2 hónapja

  azért a kengurukat megnéztétek ? 😀

  1. Gábor Cseh
   Gábor Cseh
   2 hónapja

   @Martin JCA Benett kenguruk voltak lent. :)

  2. Martin JCA
   Martin JCA
   2 hónapja

   @Gábor Cseh ezt nem értem

  3. Gábor Cseh
   Gábor Cseh
   2 hónapja

   Benettek. ;)

 51. Zsolt K
  Zsolt K
  2 hónapja

  Et piszok jó volt

 52. Simon Deme
  Simon Deme
  2 hónapja

  812 superfast is lesz majd a közel jövőben Pista? 🏎

 53. Gianni Morandi
  Gianni Morandi
  2 hónapja

  Mi történne, ha a pályán eldobnatok a kocsit? Ugye ott a biztosítás se érvényes. Csak a kikapcsolt elektronika juttatta ezt eszembe.

  1. István Vályi
   István Vályi
   2 hónapja

   Ha így állnánk hozzá, akkor nem lenne műsor. Baj lenne.

 54. Dániel Lehoczki
  Dániel Lehoczki
  2 hónapja

  Idézem: "még kicsit kirázom bagamból az ideget"

  1. Dániel Lehoczki
   Dániel Lehoczki
   2 hónapja

   Ez a kocsi a Tiéd volt Pisti

 55. MrBazsi888
  MrBazsi888
  2 hónapja

  mi az értelme az ilyen autóknak ?

  1. István Vályi
   István Vályi
   2 hónapja

   Mi értelme a ferde toronynak vagy a Mona Lisának? A bokazokninak és a 8k felbontásnak?

  2. Gábor Cseh
   Gábor Cseh
   2 hónapja

   Szia! Nem értem, hogy neked ez a közel egy óra alatt, hogy nem egyértelmű. Én elsősorban az értelmet a technikai megoldásaiban keresném, másodsorban az autózhatósági képességeiben, az meg, hogy szerintem iszonyat szép autó, már csak hab a tortán. Ez a tárgy egyszerűen egy műremek, amit teljes mértékben csak használat közben értesz meg. Valószínűleg én elfogult módjára állok neki az autóknak. :) Üdv! Dzsí

 56. Elfy
  Elfy
  2 hónapja

  Profi videós munka. Főleg mikor a pályán megy és hallani, hogy az autóból van a hangsáv, de közben 2-3 kamerállásból is ugyanazt a pillanatot látjuk. Nem kis meló összehangolni ezeket egybe, le a kalappal a tech-es előtt. ;)

  1. Gábor Cseh
   Gábor Cseh
   2 hónapja

   Grazie mille! 😊😊😊

 57. Tibor Zilka
  Tibor Zilka
  2 hónapja

  Koszi tulaj....

 58. Tibor Zilka
  Tibor Zilka
  2 hónapja

  Az oroszlán nem vitatkozik a predaval.....ddddd

 59. Tibor Zilka
  Tibor Zilka
  2 hónapja

  Vela takych testov......meg még még ilyeket....ebből érződött a csodálat a le a kalappal a kocsi előtt érzes belőled...tisztelet Ferrari....

 60. Istvan Erdelyi
  Istvan Erdelyi
  2 hónapja

  Össze lehet hasonlítgatni a Porscheval de a Ferrarinak nem kellett még ócska SUV-okat gyártani ahhoz, hogy életben maradjon.

 61. Istvan Erdelyi
  Istvan Erdelyi
  2 hónapja

  Óriási pacsi a tulajnak!!! Ez tényleg egy mocsok jó autó. Még így a videón át nézve is látszik, hogy mocsok gyors és ahhoz képest nagyon kezes.

 62. Geza Szirmai
  Geza Szirmai
  2 hónapja

  Én szoktam nézni a speedzone teszteket de mindig bele bele tekergetek de itt ezt nem tudtam megtenni ahogy Pista mesélt az autó minden porcikájároll rá ragasztott a képernyőre

 63. Barnabás Szakál
  Barnabás Szakál
  2 hónapja

  Ezen nagyon nincs rajta a fullkarbon csomag, lehetett volna még költeni erre pár ezer ojrót :( Hátsó lámpa melletti betét, diffúzor, stb

 64. Zsolt Csicsman
  Zsolt Csicsman
  2 hónapja

  Hogy ne csapja ki a taknyot az orrodból,hatalmas szöveg,imádom!

 65. Norbert Benko
  Norbert Benko
  2 hónapja

  Mindig a TDI Audi a leggyorsabb......

 66. Zoltán Cseh
  Zoltán Cseh
  2 hónapja

  Ez előtt kék Ferrari utóljára a Pioneer Rally Team B-csoportos GTO-ja volt 1984-ben.A 40-es rajtszámú.

  1. Viktor Csányi
   Viktor Csányi
   20 napja

   Dehogy. Egy rakat Ferrari modell rendelhető vagy rendelhető volt ebben a színben (456GT, 612 Scaglietti, FF, GTC4, California rengeteg, F355, F430 és 458 Italia három eltérő kék színben is, de még az Enzoból és a La Ferrariból is van gyári kék). És még másfajta, sötétebb Le Mans Blue, Blu Scozia, Blu Monte Carlo és a klasszikus azurro is ott van, konkrétan volt olyan típus, amit a genfi és frankfurti szalonon és a sajtófotókon is ezzel mutattak be. Sőt, a Ferrari 60 éves amerikai jelenlétét ünneplő jubileumi F12 Berlinetta széria csak NART-kék színben készült 2014-ben!

 67. Dávid nagy
  Dávid nagy
  2 hónapja

  Pista annyira megnéznék tőled egy használt tesztet egy e82 1M BMW-vel. Azt mondják az utolsó driver’s car BMW-k között van, szívesen látnám ahogy ilyen élvezettel mész vele egyet. Ez a videó pedig zseni (képileg, hangilag, tartalmilag is)

 68. Tamás Lipka
  Tamás Lipka
  2 hónapja

  Élvezet nézni ahogy Pista keni neki a pályán.

 69. Peter Dr. Gergő
  Peter Dr. Gergő
  2 hónapja

  A dron pilóta se gyengén nyomja!👍🏻

  1. Gábor Cseh
   Gábor Cseh
   2 hónapja

   Bence egészen belejött. ;)

 70. Aliendriver A. Stupek
  Aliendriver A. Stupek
  2 hónapja

  "hátrafelé ebből jobban kilátni, mint egy Bentley-ből, látod, mi van hátul..." - óriási :) Akkor Berki bűnöző K.-nak is ajánlható? :) :) :)

 71. Laszlo Balogh
  Laszlo Balogh
  2 hónapja

  41:40 - azt mondja és hát ehhez kevesek vagyunk. Milyen lenne ez az autó teszem azt 400 lóerővel? Engem valahol zavar az hogy egy 670 lovas géppel úgy lehet közlekedni mint egy Opel Mokkával. Az is zavar hogy annyira civilizáltak lettek ezek az autók hogy lehet velük boltba járni. Bezzeg a Countachnál még a be- és kiszállásért is meg kellett küzdeni... Jó tudom, ez a fejlődés de akkor is zavar. Ennél már csak az zavar jobban hogy sose lesz ilyen gázreakciójú autóm. 46:35 - Továbbá jól látom hogy simán kirugózik egy ilyen toldott-foldott országutat? Az az útfelület a Ranger mögött nem túl szívderítő, de nem nagyon jajgatnak odabenn. Nem úgy mint én a (széria) Kiámban... :D

 72. Ádám Rákóczi
  Ádám Rákóczi
  2 hónapja

  "Bíznod kell a gumiban", vannak helyzetek, amikor szintén fontos szempont ez a kijelentés!! :D:D

 73. Norbert Murányi
  Norbert Murányi
  2 hónapja

  Nagyon tetszik a prezentacio adtam is like-ot ritkasag ilyesmit latni manapsag mindenki az elektromosra van rakatva unalmas !

 74. Attila Margitay
  Attila Margitay
  2 hónapja

  Mióta kinőttem a gyermeki rajongást, a Ferrari sosem volt a kedvencem, és most sem lett az. De ezt most konkrétan megkívántam, az autót is, az élményt is. Nem utolsó sorban attól, ahogy Pista megmutatta. G. megint fantasztikus videót rakott össze, nagy pacsi mind a kettőjüknek!

 75. Schwarzenegger Arnold
  Schwarzenegger Arnold
  2 hónapja

  Carvertical vége 4:01 LEGO reklám vége 34:40

 76. Bregb Arega
  Bregb Arega
  2 hónapja

  "Tetszettek" a könnyeid, átadta. :) Ez a csúcs. Amúgy egy Corvette C8-at próbáljatok meg intézni, az karaj lenne!

 77. Dyingsoul
  Dyingsoul
  2 hónapja

  Ezt már nem is használtteszt sorozatba kellene, hanem egy "Egzotikus autok" sorozatot is simán indíthattatok volna, ahogy egy "veterán csodák" sorozatot is. A használtteszt meg megmaradhatna a hétköznapi embereknek szóló használtautóknak. :)

 78. Tamás Kiss
  Tamás Kiss
  2 hónapja

  Köszönöm szepen a tulajnak, hogy a teszt erejeig oda adta nektek az autot! Valoszinuleg most voltam a legkozelebb egy Ferrarihoz, így. Telefonon keresztul nezve 😄 es koszi Speedzone😊

 79. Áron T
  Áron T
  2 hónapja

  Itt megy a ferrari felszopkodása, Dubaiban meg lehordtátok, hogy gyárilag milyen megoldásokat használnak...

  1. István Vályi
   István Vályi
   2 hónapja

   Amit nem látsz, az nem fáj. Nem a végeredmény a fontos? De.

 80. István Mainkó
  István Mainkó
  2 hónapja

  Tulaj a pályánra vele! :D

 81. Ádám Erdész
  Ádám Erdész
  2 hónapja

  Najó megkívántam, asszem gyűjtök egyre a Prius mellé játszósnak :D

 82. Petkov Sztojan
  Petkov Sztojan
  2 hónapja

  🤭👑🙂✌🎭

 83. Petkov Sztojan
  Petkov Sztojan
  2 hónapja

  Sziasztok , ja jól van Pista hozza a jó perceket, köszönjük Neki e!

 84. NOMAD
  NOMAD
  2 hónapja

  👍

 85. arnPOPEY
  arnPOPEY
  2 hónapja

  Az a 0,2 másodperc a laza bowden miatt van amúgy. Majd Dubajban a szak szervíz megjavítja :D

 86. Valentine Dirk
  Valentine Dirk
  2 hónapja

  Megérett a világ a pusztulásra, amikor egy MB Amg gt-nek szebb a hangja, mint egy Ferrarinak. Ettől függetlenül még ezt választanám.

  1. Valentine Dirk
   Valentine Dirk
   2 hónapja

   @Small John Szeretnél olyan agyhalott lenni, mint én. Te a BKV bérletedet sem tudod megkülönböztetni a törzskönyvedtől.

  2. Small John
   Small John
   2 hónapja

   XD agyhalott vagy azt se tudod mit beszélsz... 2 külön világ motor

 87. Deville Panther
  Deville Panther
  2 hónapja

  A Montrealt tesztelhetnéd Pista amivel voltál Alfa cityn szerintem mindenkinek tetszene 😍😄🐍🇮🇹☘️😊

  1. István Vályi
   István Vályi
   2 hónapja

   türelem

 88. Ferenc Zubor
  Ferenc Zubor
  2 hónapja

  Ha nõ lenne, nem tudnánk eleget fizetni! 🥺

 89. Gabor
  Gabor
  2 hónapja

  10/10

 90. noobkillah1975
  noobkillah1975
  2 hónapja

  Szeretnék felszólalni azoknak a méltatlanul meg nem említett levegőmolekuláknak a nevében akiket a légszűrőn keresztül a motor behappol és így halnak hősi halált. Ők biztosan nem találják akkora élménynek a 488-cal való találkozást, mint ahogy Pista lefestette! Főleg, hogy az autó pont miattuk megy úgy ahogy 🤣

 91. BDSRSTNT
  BDSRSTNT
  2 hónapja

  Minden Tesla hívő nézze meg, mentse le ezt a videót, és morzsoljon el pár könnycseppet, hogy na ez az, amit a BEV ek soha a büdös életbe nem fognak tudni. Nekik marad a rejszolás a 0-100 ra és a lámpától lámpáig játékra.

  1. Upo01
   Upo01
   Hónapja

   hupac.info/stream/fKuZqIWqm2m4jbk/vide.html

 92. Márk Horváth
  Márk Horváth
  2 hónapja

  Na majd az elektromos Ferrari is ilyen jó hangja lesz 😅

 93. Milan Torok
  Milan Torok
  2 hónapja

  Hat azért az túlzás h a csúcsán van egy Koenigsegg v egy Bugatti 1500loero ebbe a fele van amitől már egy M5 is többet tud,ezt a kocsit a fent említettek megeszik vacsorára is,attól független szép es jo csak nem igaz az állítás,mert meg nem ültetek ezekbe az autókba

  1. István Vályi
   István Vályi
   2 hónapja

   Hű, Milán, fiatal lehetsz még, ha azt hiszed, azért gyors valami, mert erős :)

 94. Zsolt Tóbiás
  Zsolt Tóbiás
  2 hónapja

  Az A.Z Maisterteile minden,csak nem minőségi 😅

 95. Mark
  Mark
  2 hónapja

  F12 TDF teszt is várható?

 96. Dávid Carline
  Dávid Carline
  2 hónapja

  Imádom a videóidat Pista, de ezek a fölösleges Carverticalos részek. Egy 488 gts ferkát tesztelsz de egy GTB-t nézel az oldalon. Miert ? Ha reklámozni akarod, akkor, persze mutasd be, hogy helloka ez itt a Carvertical azt jó napot. De igy picit butát csinálsz magadból

  1. Dávid Carline
   Dávid Carline
   2 hónapja

   @István Vályi mindenesetre dolgozz többet, mert csak téged nezlek a Speedzoneba 😃 nem bántásnak írtam egyébként minden tiszteletem!

  2. István Vályi
   István Vályi
   2 hónapja

   Ezerszer kitárgyaltuk már ezt

 97. Szabolcs T
  Szabolcs T
  2 hónapja

  Ez a forma valami fantasztikus!

 98. Dont Askme
  Dont Askme
  2 hónapja

  Pista! Oszt Apple Carplay van-e benne?… Waze hang alapján nincs, vagy nagyon gagyi a hangrendszer. Szóval köszi, inkább maradok a mostani kocsimnál. Pedig sokat gondolkozram rajta kéne-e. #irónia

  1. István Vályi
   István Vályi
   2 hónapja

   Van. A waze a telefonról szólt, egy pillanatig sem jutott eszembe, hogy hozzak kábelt

 99. Vájling
  Vájling
  2 hónapja

  Mikor volt a lego Ferrari rész, azt hittem, hogy átkattintottam egy másik videóra. :D

 100. Attila Badi
  Attila Badi
  2 hónapja

  Én meg kupoltam volna shobertet