Bige: "Orbán már döntött az ügyemről" | Interjú a háziőrizetben lévő milliárdossal

5 329 Megtekintés 550 E

Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is!
www.patreon.com/partizanpolitika
Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!
Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB
Bige László évek óta Magyarország egyik leggazdagabb embere, de üzleti sikerei helyett újabban azzal került be a hírekbe, hogy gazdasági bűncselekmények elkövetésével vádolják. A milliárdos ráadásul nemrégiben megrendelt egy nagyszabású kutatást is, amit sokan úgy értelmeztek a nyilvánosságban, hogy az üzletember az ellenzék finanszírozására készül a 2022-es választási kampányban. A PartizánPolitika mai adásában a háziőrizetben lévő Bigével otthonában beszélgetünk vadászatról, Csányi Sándorhoz fűzödő viszonyáról, az ország politikai és gazdasági viszonyairól, és kormányzati kapcsolatairól.
Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra HUpac-on:
bit.ly/35qa5gT​
Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is:
open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Instán:
partizanpolitika
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz:
groups/partizantarsalgo

Megjegyzés

 1. Zoltán Kiszely
  Zoltán Kiszely
  5 órája

  Bige Lászlo a magyar Konrád Adenauer . Az egész ellenzék éhezik egy ilyen VEZETŐRE . Intelligens , bölcs , nulláról indult, erre termett.

 2. István Jurkó
  István Jurkó
  8 órája

  Ez a riport nagyon tetszett. Köszönöm

 3. Ferenc Formanek
  Ferenc Formanek
  9 órája

  Lehet, hogy ettől nagyobb a pálya:(. www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1193508-avas-negociaza-nitrogenmuvek-privatizarea-nitramonia-fagaras.htm

 4. Dhqrmq 23
  Dhqrmq 23
  16 órája

  Nagyon szimpatikus embernek tűnik..

 5. Ágnes Trizner
  Ágnes Trizner
  17 órája

  Mit vártál Marci, hogy egy milliárdos a te egyenlőség mániáddal fog egyetérteni?

 6. Helloka
  Helloka
  18 órája

  Marci szokásosan rendben van. Viszont ez az ember, mint minden magyar, elvtelen, ügyeskedő gazdag, undorító! Ezek a társadalom ellensége, nem a migráncsok meg a melegek.

 7. Éva karsai
  Éva karsai
  19 órája

  HA fasza gyerek lenne, akkor segítene a szegény embereken, például!! DE EZ SEM FASZA GYEREK!!!!! A vadászatos story meg 100%-ig igazolja, hogy EZEK MIND haverok!!!! Mindegyik elmehet...!!!!!!!!!

 8. Fliseservice Milan Harnos
  Fliseservice Milan Harnos
  21 órája

  Bige úr ön egy talpig úri ember.Jóra sikeredett ez a beszélgetés.

 9. Tibor Deli
  Tibor Deli
  Napja

  Kitartàst és erőt kívànok Bige úr!! Győzni fog!!

 10. Ildikó Dézsi
  Ildikó Dézsi
  Napja

  Hasonló emberekre lenne szükség, a politikai életben.

 11. Gabor Koever
  Gabor Koever
  Napja

  Ismét Marcit kell dícsérnem, hiszen egyre többen nyílnak meg elötte. Ezt a müsorát is köszönöm, és Gratula :-)

 12. Valdez Eloy
  Valdez Eloy
  Napja

  Az is érdekes hogy honnan volt neki a hitel előtt 600 milliója????? Állítása szerint kicsiként volt neki de hogy??? Ezt már nem árulta el

 13. Monika Sule
  Monika Sule
  2 napja

  Imádlak kicsim Ma tudtam meg ezt aTőled s velem Életfogytigot kapsz...

 14. Farkas Toth
  Farkas Toth
  2 napja

  Mész a böribe Bige.5 év az tutti, gendert fogsz váltani.

 15. Balázs Szőke
  Balázs Szőke
  2 napja

  Tűznél melegedni kifordított tenyérrel...amikor a nyuszi meghívja a farkast vacsorára...aztán a farkas nekrológot ír, amiben szerepel a nyúlpaprikás receptje...

 16. Szabolcs Filko
  Szabolcs Filko
  2 napja

  Azt kerdezd meg tole!!!Honnan volt az elso 600 millio forintja befektetni a 90es evekben??????

 17. Zoltán Lakos
  Zoltán Lakos
  2 napja

  Végig hallgattam, de tényleg miért érdekes hogy évtizedekkel korábban kivel mikor miért vadászgatott? ez a lényeg? Kérdezzétek Juszt-ot biztos ott volt ő is. Segitette a politikusokat azzal hogy ő kifizette a 15 misi beugrót a vadászatra? Vajon mit kapott vagy várt el érte? ezt miért nem kérdezte meg? Fradinak is adott támogatást? Kubatov érában? Üzlet volt? még a Kóka időben, hogy ő importál földgázt, és mint molekulát használta fel, nem adta tovább, hanem feldolgozta, ezt megadóztatták Kókáék. Ezt az adót törölte a Fidesz kormány, majd később visszacsinálták duplán. Ezért van most a balhé. 600 misi a számlán, postabank, majd OTP-től kapott hitelt, Horn Gyula... pályázott, súgtak neki, protekció nélkül semmi nem jött be. Csiha Judit..nemcsak a fizetésükből éltek..a hitelre a kamatokat visszafizette, minden héten találkozott Csányival, aki később minden hitelét felmondta. Rozsnyói Görgyöt nem tudja hogy ki, állitólag 200 m Ft kölcsönt adott a TVK-nak, amit vissza is fizettek, valami hamis papir volt utólag azt mondja. 60 márd volt a számlájukon. KITE-t nem. Lázár volt már, szerinte politikai beavatkozás volt.Ja hogy OV nem fogadta, ezért ő az ellenség? Mi lett volna ha fogadja?Ja hogy tönkre akarják tenni? Csányi beszüntette a hitelezését? kötelező lenne? Innen elég zavaros, mondja nem mondja, Környezetvédelmi eljárás, birósági szakaszban ügy, büntető eljárásban lévő ügy, mert osztalékot vett ki, 29,6 márd Ft-ot vett ki, meg tőzsdézett is 800 m Euróval, miközben megfigyelték, lehallgatták stb. háziőrizetben van másik ügyben. Most a Závecékkal csináltatott megrendelés alapján felmérést mi érdekli az embereket. Az hogy hogyan fognak megélni. Horn Gábor is eljött balesetezett itt, ez nem menekülése előre, nem akar politizálni. Ellenzékieket is csak helyileg támogadta 2-3 alkalommal, senkinek semmi köze hozzá. Simicskához hasonlitja a kérdező, majd Mészároshoz, akit csak sajnál, ő áldozat lesz. Simicska pártpénztáros volt. Infója van vagyona is, sőt dokumentációja is, gondolom ez a lényege az egésznek, hagyják békén. Kérdező: Virushelyzet halálozás, elszegényesedés, keresőképtelnség nagymértékű! Mit üzenne? :bizzanak magukban, és hogy lehet jobb is. Lakhatás, vagy megélhetés? Emeljék a béreket, stb. persze az természetes neki, hogy a 100 márdokért ő megdolgozott! Vagyonos emberek nem érdekesek, a politikai hatalom dönt. Ja értem.

 18. Okoslandok
  Okoslandok
  2 napja

  Azért egy milliárdosból megpróbálni kihúzni egy kapitalizmus kritikát... Marci ilyenkor te mit szívsz? :D Értem én, hogy progresszív baloldal de pls némi valóságérzékelést erőltess magadra ilyenkor. :D + Egyéb iránt nem gondolhatja komolyan senki azt, hogy egy vagyonkorlátozás A): jogállami keretek közé fér B): nem ütne nagyon csúnyán vissza a gazdaságra. :D Egyébként érdekes volt, annyi biztos hogy azért érezhető a különbség mondjuk Mészáros-Bige párhuzamban. :D Biztos akadt jó pár progresszív balos akinél nyitogatta a bicskát de igazából valami ilyesmi az amit én személy szerint elvárok a gazdasági elittől. Gondolok itt arra, hogy engem nem akaszt ki a lobbi tevékenység, vadászat, shortolás. Ellenben megvannak azok a retorikai, stilisztikai skillek ami miatt nincs az a fura érzésed mint pl Mészárosnál, hogy ez a csávó a náthát sem tudná összeszedni magától nemhogy a milliárdjait. :D Ezen skillek meglétével azért egy fokkal hihetőbb a dolog. Érdekes volt azt figyelni, hogy hogyan lövi be a beszélgetés egyes részleteit, meddig piszkálja a medvét a málnásban, hol van az a pont amire már egyértelműen nem felel vagy még csak sejtet stb. + Alapvetően az az elvárás is picit mindfuck nekem, hogy most akkor csapódjon az ellenzékhez. :D Nyilván kitette a jelzőtáblát, hogy gyerekek azért ésszel, de alapvetően az egy jó morális álláspont a gazdasági elit részéről ha a stabilitásra megy és nem köteleződik el egyértelműen politikai erők mellett.

 19. Mike Saraft
  Mike Saraft
  3 napja

  *Isten bizonyította ő szeretete számunkra küldött Fia, Jézus Krisztus, aki meghalt és feltámadt a halálból, hogy az örök életet.* *Azt is megígérte, hogy meggyógyítsa a testet.* *(Nézz fel az égre és kérdezd Istent)*

 20. Váci Klebelsberg Kultúr Kör
  Váci Klebelsberg Kultúr Kör
  3 napja

  A "futball-támogatás" és a különféle sportklubok támogatása az egész világon működik, kedves "PARTIZÁN" ! Miért kell ennyire együgyűen kanalizált kérdéseket feltenni ???

 21. Robert Takacs
  Robert Takacs
  3 napja

  hát, ez a riporter valahol máshol él. Patronáljon téged a pedagógusok szakszervezete!

 22. Jenő Dóczy
  Jenő Dóczy
  3 napja

  Vigyázzatok magatokra. Ez nem mély viz amin eveztek hanem óceán!!!!!!!!

 23. Bene Nota
  Bene Nota
  3 napja

  53:00 Ezt a tisztánlátást oktatni kell!👍👍👍👏

 24. Vizsga Záró
  Vizsga Záró
  3 napja

  Ez is egy simlis bűnöző, a g betűs jelzőt most lehagynám a végéről.

 25. Tamas Torok
  Tamas Torok
  3 napja

  Úristen, de jó zárókérdés!! Gratula a stábnak! 34:37 - 37:10 és ilyent már ki lehet mondani az egyik legbefolyásosabb embernek következmények nélkül, itt tartunk. Köszönet az interjúért mindkét félnek. Szerintem mondjuk, ha maximalizálnák az egyéni tőkét pár száz millió forintban, és egy család közös vagyonát egy két milliárd forintban, az nagyobb fejlődést érne el, mint egy-egy ember 100 milliárdos befolyása. Én elhittem Bige úrnak, hogy határozott elvei vannak, és így is bevallottan támogatta mondjuk a fradit, amikor érdeke fűződött hozzá. Meddig mennek akkor azok, akik nem határozott elvek szerint üzletelnek?

 26. szaminimi iminimi
  szaminimi iminimi
  3 napja

  Megható, amikor valaki 100 milliárdokkal dobálózik (amelynek nyílván minden fillérjét becsületesen kereste meg) azon kesereg hogy elzárták a pénzcsapot. De végülis korrektül bejelentkezett strómannak az ellenzékhez, majd ott kinyitják neki a csapot.

 27. Robi Redford
  Robi Redford
  3 napja

  Akinek a '90-es években 600.000.000 forintja volt, annak a tisztességében kissé kételkedem. Akkor az óriási pénz volt és csak sumákkal lehetett összeszedni. Tocsik márta 300.000.000 milliójába a szoci kormány belebukott. Akkor Bige 600 millával zsonglőrködött? Horn Gyula puszira adatott neki ugyanennyi kölcsönt? Aha! Elhiszem! 60-80 milliárd (!) forint parkolt a számláján fölöslegesen, miközben évi 1,5 millió forintos adón raplizott. Szimpatikus!

 28. peter peter
  peter peter
  3 napja

  `ne legyen az enyém`az azt jelenti, hogy egy ember kezében a teljes fontos ipari terület (ne legyen egy ember kezében).

  1. peter peter
   peter peter
   3 napja

   @ׂ ha túl hosszú, nem olvassák el. igy viszont még meg is kérdezik hogy mi van?

  2. ׂ
   ׂ
   3 napja

   miert irod minden mondatodat kulon kommentbe?

 29. peter peter
  peter peter
  3 napja

  kéne egy interjú erről orbánnal... miért akarja az ország teljes iparágát saját magának..

 30. peter peter
  peter peter
  3 napja

  szegény embeeeeeer..... ááááártatlan.. nem is emlékszik...DDDDDD

 31. peter peter
  peter peter
  3 napja

  DDDD ingyen hitelek?.... megvan hol a pénz.. :DDDDD

 32. peter peter
  peter peter
  3 napja

  a képmutató tolvajok vadászni járnak még mindig, mert azt hiszik elit???...szánalmas

 33. peter peter
  peter peter
  3 napja

  nem meglepő. nincsen aktív ellenzék!... vagy azért mert megfélemlítették őket, vagy mert sakkban tartják őket... jelenleg egypárt rendszer van, egy vélemény... és senki nem mond ellent... mostanra már a működés is a kommunizmusra emlékeztet.... most nyilvános kivégzések nincsenek, nem láthatjuk azt, helyette az adóhatóság lehetetleníti el az embereket, és a behajtók... köszönjük orbán... neked virágzik, mi megdöglünk....jó ez az ország, csak lehetetlen élni benne..

 34. Tibor Szegedi
  Tibor Szegedi
  3 napja

  Nahogymár bárkinek kétsége legyen,hogy ez a faszi egy gazdasági bűnöző. Bármit kap megérdemli, csak az a baj,hogy akiktől kapja azok is ezt érdemelnék.

 35. Balázs Miklósi
  Balázs Miklósi
  4 napja

  Minden tiszteletem Bige Úrnak!!

 36. Nánási Zoltán
  Nánási Zoltán
  4 napja

  Anyáméknál sajnos nincs internet. Arról esetleg lehetne szó, hogy ők is megnézhessék mondjuk a Duna tévén? Szerintem rajtuk kívül sokan örülnének. Marci! Ugye ha szépen kérnék, átadnád a felvételt a KÖZmédiának?

 37. MrChocoJon
  MrChocoJon
  4 napja

  Alapvetően kialakult bennem egy olyan érzés az interjú végére, hogy Bigének az interjú vállalásával kb. az volt az egyetlen célja, hogy jelezze a megfelelő irányokba, hogy: “hagyjatok békén, mert harapni fogok”. Nekem ezen túlmutatóan és ettől függetlenül tökre tetszett az interjú, nem minden nap lehet hallgatni ennyire sok szinttel magasabb ligában élő emberek gondolatait, eddigi életének izgalmasabb morzsáit első kézből.

 38. Árpád Tóth
  Árpád Tóth
  4 napja

  Egy privatizációs bűnöző mesél arról, hogy ő bezzeg milyen rendes ember. Tisztességről, gerincről beszél egy fosztogató.

 39. laa vie
  laa vie
  4 napja

  4:40 how rich people laugh

  1. laa vie
   laa vie
   2 napja

   @Márton Dombovári ott a pont

  2. Márton Dombovári
   Márton Dombovári
   2 napja

   Ez ilyen Palpatine röhögés volt. :D

 40. Erika Varga
  Erika Varga
  4 napja

  A gazdagok, hatalmasok vadásznak, mint mindig történelmünk során.

 41. Székely Gabcsi
  Székely Gabcsi
  4 napja

  Kínkeserves, szánalmas.....

 42. Noémi Nagy
  Noémi Nagy
  4 napja

  Köszönöm Marci!!!

 43. Tamas Prokaj
  Tamas Prokaj
  4 napja

  Bige... S itt...

 44. Tamas Prokaj
  Tamas Prokaj
  4 napja

  Tolvaj.

 45. Tamas Prokaj
  Tamas Prokaj
  4 napja

  Add a pénzt a népnek.

 46. Tünde Rácz
  Tünde Rácz
  4 napja

  Azèrt hálás vagyok, hogy ezt is megèrtem Valaki sajnálja Mèszáros Lölöt. Haláli!

 47. Jani Szeltner
  Jani Szeltner
  4 napja

  Sok erőt és kitartást Bige úrnak. Kiváncsi lennèk hogy Lölö hogy hozna össze egy ilyen interjút.

 48. Miklos Toth
  Miklos Toth
  5 napja

  hupac.info/stream/rKjIqo-QgqDXn60/vide.html

 49. István Rácz
  István Rácz
  5 napja

  Erős gondolatok hangzottak el...rendszerszintű a korrupció...de nem hagyja jutalom nélkül ha valami történik...Nem egy buta agyatlan ember akit dróton ráncigálnak meg megmondják neki mi is legyen,és nem utolsó sorban van jelleme,ami a mai vezető emberekröl nem nagyon mondható el.

 50. Dal Scan
  Dal Scan
  5 napja

  Ez lett ebből az országból. Szégyen.

 51. Fagyal Imre
  Fagyal Imre
  5 napja

  Nagyon kemény,karakán,egyenes korrekt a pali,le a kalappal,minden tisztelet az övé👍

 52. Mihály Szabó
  Mihály Szabó
  5 napja

  Már renézésre tíz év börtönt adnék Bigének.

 53. Róbert Kocsis
  Róbert Kocsis
  5 napja

  egyetlen kérdésem a 'hogyan szerezted az első milliódat' mintájára Bige úrhoz: Hogyan szerezte az első 600 millióját?

  1. Robi Redford
   Robi Redford
   3 napja

   Pontosan! Ez a lényeg! Tocsik Márta 300 millájába belebukott a Horn kormány. Akkor Bigének már 600 millája volt. Az akkor óriási pénznek számított. De honnan volt neki? Gyanús nekem, hogy cicasimogatásból, Kokakólából és sok más tisztességes dologból.

  2. Mysterious Mysterion
   Mysterious Mysterion
   5 napja

   kisgyerek volt akkor még, kapott zsebpénzt

 54. Tau Ba
  Tau Ba
  5 napja

  Kezd kicsit szanalmas lenni, hogy Marci mindenkin a kapitalizmusban jelen levo tarsadalmi egyenlotlensegeket keri szamon. Magyarorszagon mar volt kommunizmus, nem jott be. Attol, hogy esetleg a jovoben valami csoda folytan egy jol mukodo szocialisan erzekeny allam lenne (Ausztria, Nemetorszag, akar meg Svajc vonalon), akkor sem keresnenek a vedonok es a tanarok annyit, mint a multimilliomosok. Ez benne van a kapitalizmus jellegeben. Persze egy jol mukodo gondoskodo allam tudja progresszivan adoztatni a gazdagokat (vagyonado, ingatlanado bizonyos meret felett), es a bejovo penzbol visszaoszthat a hatranyos helyzetueknek, de ettol meg mindig lesznek szuper gazdagok es szuper szegenyek is.

 55. Áron Papp
  Áron Papp
  5 napja

  Kedves Gulyás Márton! Szerintem nagyon jó az általad beindított Partizán, és az interjú-sorozat. Sokkal hasznosabb, mint a korábbi akciózás (a Sándor Palota festékes palackokkal történő dobálása, az ÁSZ épületének az összemázolása, stb.) bár nyilván ez alapozta meg a hírnevet. Ami Bige Lászlót illeti, az interjú során több olyan kijelentést tett, ami finoman szólva ellentmondásos. Amikor arról beszélt, hogy a (jobboldali) politikusok méltatlanul bántak, bánnak vele, arra gondoltam, szívesen lennék a helyében.

 56. Bigdawe16
  Bigdawe16
  5 napja

  Nagyon sok hasonló gondolkodású ember kellene még ide. A legtöbb hazai politikus nem tud ennyire összeszedetten beszélni mint ő.

 57. Jánosné Duna
  Jánosné Duna
  5 napja

  Bige úr,ha olyan szilárd gerinccel rendelkezik,beszámolhatna a kezdő tőke megszerzéséről is!Hova vezet a nagy biztonság érzete?

 58. Mbraun
  Mbraun
  5 napja

  Nem csodálnám ha véletlenül elvinné egy stroke, vagy egy szívroham. Ha jól emlékszem Simicska is Geiger-Müller számlálóval szaladgált egy ideig. Csak megmutatta hogy mennyire belterjes kommunista tetűfészkek vannak a legfelső szinteken.

 59. Péter Lévai
  Péter Lévai
  5 napja

  jó anyag. Hallgatom az embert, ahogyan beszél, amilyen választékosan fogalmaz, és értem, hogy miért nem a fideszesek között van.

 60. Charles Rethi
  Charles Rethi
  5 napja

  Csodás igy le venni a király ruháját senki sem tudta gratulálok R Pad

 61. janos Fegyveres
  janos Fegyveres
  5 napja

  Mikor,ezek,fenékpusztán,a falon,lótték,aszarvast,pintérék

 62. Ildiko Bobis
  Ildiko Bobis
  5 napja

  "Ne legyenek a pedagógusok az utcaseprő szintjén tartva" Ennyi!

 63. ellenőrök jegy
  ellenőrök jegy
  5 napja

  Az, hogy ez az interjú létre jöhetett, az is van valamiért. Ha Bige nem akart volna ezzel valamit, akkor nem nyilatkozik. Csak ekkora hatalmas van a magyar maffiának.

 64. Erzsébet Gulyásné
  Erzsébet Gulyásné
  5 napja

  Szégyen ami itt folyik

 65. Erzsébet Gulyásné
  Erzsébet Gulyásné
  5 napja

  Ez így van arra megy ki az egész hogy övéké legyen az egész.

 66. Ágnes Nagy
  Ágnes Nagy
  5 napja

  Sok igazságot hallok itt! Sajnos a 90-s években én is a bőrömön tapasztaltam az akkori "bankvezető" milyen könnyen jutott sok-sok millióhoz szegény emberek megkárosítása révén!

 67. EsaiasBirkenauer
  EsaiasBirkenauer
  5 napja

  Ameddig csak pár hírt olvastam a Bige ügyről, addig az volt az egyszerű véleményem, hogy lassan elfogy az országban a NER által lenyúlható közvagyon, és most áttérnek a magánvagyonokra. Addig kb teljes szimpátiámat bírta az "úriember". Az interjú bőven árnyalta ezt a képet. Egyrészről nekem nem rémlik, hogy elhangzott volna, miből lett ez a hatalmas vagyon, csak a hatalmas egót látom, ahogy a pénzember (mivel ő pénzzel mér a világon mindent) meg van győződve róla, hogy mások felett áll. Másrészről Bige azt állítja birtokában van politikusokra nézve terhelő bizonyítékoknak, ám ezt ő csak akkor fogja nyilvánosságra hozni, ha nem hagyják békén. Nem kell magyarázni, hogy ez 1) nettó zsarolás (maga a zsarolás bűncselekmény) 2) ha igaz, akkor állampolgári kötelessége lett volna már akkor nyilvánosságra hozni a bűncselekmények bizonyítékait, amikor az hozzá került Harmadrészt megdöbbentő az a nyílt elvtelenség, amivel arról beszél, hogy ő minden ellenérzés nélkül, pusztán az üzlet kedvéért hajlandó bratyizgatni bárkivel, hajlandó pénzelni bárkit, ha ezért cserébe pl törvényt módosítanak az ő érdekében. Ez a fajta kapitalista gátlástalanságot, társadalom iránti felelőtlenséget talán még az usában sem nyomhatná kritika nélkül, hogy a saját adózott pénzemhez senkinek semmi köze, azt a politikust fizetem le belőle, akit én akarok.

 68. Balázs Péter
  Balázs Péter
  5 napja

  Nem fogom sajnálni... csak a saját érdekeit nézi és mindenkit hülyének néz...rendszerváltásnak 600 millióval indult neki, a Fradinak meg fizetett védelmi pénz gyanánt. És ő ezt "deal-nek" hívja. Na haggyá' már. Csak a figyelmet akarta magára felhívni és hogy az emberek ismerjék meg. Talán így nehezebb lesz kicsinálni...

 69. pannusz
  pannusz
  5 napja

  Nagy magyar valosàg! Oknyomozàs jeles,azért minden marad,ahogy volt.Következmények nélküli orszàg!Buborékban levö "demokràcia"

 70. Анатолий Корчагин
  Анатолий Корчагин
  6 napja

  Az egész beszélgetésből kiviláglik Marx örök igazsága és törvényszerűségei a kapitalista rendszer állandó és egyre hosszabb válságairól. A világot nem a milliárdosok viszik csak előre, hanem az egyre jobban élő tömegek - mert akkor csökkennek a különbségek. Az oktatás mindennek az alapja. Az ész nem a stadionokban keletkezik, hanem az iskolákban. A riporter nagyon ügyesen kiugrasztotta a nyulat a bokorból...

 71. Lord Kwarenmar
  Lord Kwarenmar
  6 napja

  Mától új példaképem van László személyében :D

 72. Máté Papp
  Máté Papp
  6 napja

  Kíváncsi vagyok Bige úr azt a bizonyos első tízmilliót honnan szerezte!?

 73. Violet Miller
  Violet Miller
  6 napja

  A szomszédos ország leggazdagabb emberei között a magyar üzletembert, Laszlo Bige-t gazdasági bűncselekmények miatt letartóztatták vesztegetéssel és pénzeszközök sikkasztásával gyanúsítják. Bige a tizedik leggazdagabb ember Magyarországon, 112 milliárd forintra (385 millió euróra) becsült nettó vagyonnal, a Reuters szerint egy 2020-es ranglistát idézve a répák által. Romániában született, Nagyváradában, Bige az 1980.-es években Magyarországra emigrált. 1997-ben lépett be a műtrágyapiacra, miután a Szolnoki Vegyimuvek Szolnokról, Budapest közelében, majd később megvásárolta a műtrágyagyártót Hát a román sajtó is beszámol, Google fordítás.....Tehát ez a jó ember egy kamion bútorral 1980-ben Magyarországra érkezett..szerintem Orbánék akkor még ott román olajmaffiózóskodtak a KGB és SECU tagkönyvvel....

 74. Car Project
  Car Project
  6 napja

  Egy biztos: ezeket az ország tönkre tevőit, hosszú, hosszú időre börtönbe kell tenni és teljesen egyértelmű a teljes vagyon elkóbzása. Emlékezünk a Forma 1 es csaló, Berni Eccleston "kivásárolta" büncselekményeit. A NER eseknél ezt nem szabadna

 75. Rendben van Még minden
  Rendben van Még minden
  6 napja

  És most énekeljétek együtt a ciao bellát.

 76. Violet Miller
  Violet Miller
  6 napja

  Ja, kérem Cauesescu országa ORBÁN cigány országa....Orbán Győző ott dolgozott kiemelt vörös párttagkönyvvel, KGB és SECU a ROMÁN (nem erdélyi magyar) OLAJMAFFIÁBAN...aztán ugye LÍBIA...no csak a tetves Semion Mogilevich és a még ugyanannyira tetves Geoege Shorosh..aka DZEDZJE SHOROS ahogy Maurice D. Levin írta az International Finance c. könyvében...a halál fasza, az

 77. Violet Miller
  Violet Miller
  6 napja

  Dr. CSIZMA LÁSZLÓ? a szaros volt Pénzügyi és Számviteli Főiskola (jó iskola volt) mai BGF változatának idegenforgalmi vendéglátóipari szakosoknak ír gazdasági tankönyvet..na hiszen, hogy ez jön a City of Londonhoz, oda miért NEM? JÁRAIT küldte a tisztelt Orbán cigány maffia vajda?

 78. Tibor bohak
  Tibor bohak
  6 napja

  A Lorices hasonlat oriasi..

 79. Violet Miller
  Violet Miller
  6 napja

  Bassza meg, Bank of New York Mellony = GEORGE SOROS tulajdona, a RAIFFEISEN BANKNÁL Semion Mogilevich kavar....Modern vállalati pénzügyek, ennyire bonyolult a vállalati kötvénykibocsátás nem lehet és ennyire maffiózó sem...basszák meg.

 80. az öreg dögletes
  az öreg dögletes
  6 napja

  ellenszenves figura

 81. Norbert Németh
  Norbert Németh
  6 napja

  A

 82. László Tóth
  László Tóth
  6 napja

  Tegye fel az a kezét, aki a következő interjút Szájer Józseffel szeretné látni, hallani!

 83. Gábor Lénárt
  Gábor Lénárt
  6 napja

  Mi

 84. MCLAUD123
  MCLAUD123
  6 napja

  Rossz embernek teszel fel rossz kérdéseket Marci.. mi ennek az értelme egyáltalán? Okosabbak nem tűnsz tőle.

 85. Roland Fűri
  Roland Fűri
  6 napja

  Ez nagyon komoly . Remélem fent lesz még egy darabig ! 😉🙂

 86. Bence Balogh
  Bence Balogh
  6 napja

  Bige László fejénél jobb oldalon melyik könyv sorozat látható ? 🙂👌🏻

 87. János Megyesi
  János Megyesi
  6 napja

  Honnan volt 600 milliója 96_ban ?

 88. András Nagy
  András Nagy
  6 napja

  Mészáros Lőrincz jobban jár ha csinál az új asszonynak 3 gyereket! Mert ha megint gázszerelésből fog élni, adómentes lessz legalább a fizetése!!

 89. tibor szabo
  tibor szabo
  6 napja

  tönkre tenni, ingyen elvinni.

 90. Mihály Bíró
  Mihály Bíró
  6 napja

  Kezd ez a riporter egyre gusztustalanabb lenni! Az elejtett mondataitól hányingerem van! 🤮🤮🤮 Kimondottan a vendég miatt néztem végig!

 91. Péter T. Zselensky
  Péter T. Zselensky
  6 napja

  bige nem egyéb, mint a minél nagyobb koncért folyó marakodásban elbukott hiéna, aki még hazudni se hazudik holmi elvekhez köthető ellentéteket, mint tette ezt egykor simicska. nem is teheti, mert nincsenek elvei. egy milliárdos senki, aki most, hogy kigolyózták a klubból, tőlünk kér segítséget, védelmet

 92. Mihály Bíró
  Mihály Bíró
  6 napja

  Nesze neked semmi fogd meg jól !

 93. Rendben van Még minden
  Rendben van Még minden
  6 napja

  Hogy kik is vagytok ? Neem nem partizánok. Netto komunistàk.

 94. Rendben van Még minden
  Rendben van Még minden
  6 napja

  Nekem egy dal jut eszembe. Bella ciao a címe. És egy benzin kút. Ahol összegyűltetek. Aszem Esso kút volt. Ma is lehet Esso kúton tankolni.

 95. Rendben van Még minden
  Rendben van Még minden
  6 napja

  hupac.info/stream/pqaW2KKip6vYiL0/vide.html

 96. Tibor bohak
  Tibor bohak
  6 napja

  Koszonjuk Marci , megintcsak remek , elgondoltato interju volt.

 97. Tamás Szabó
  Tamás Szabó
  6 napja

  Édes istenem! A nagy diktatúrában elkészíteni egy ilyen riportot, egy házi őrizetben lévő emberrel......... Ez nem gyanús senkinek? Jaaaaj Marcsi........

  1. Tamás Szabó
   Tamás Szabó
   6 napja

   @Gábor Tóth ja, ja..... Egyébként igazad van.

  2. Gábor Tóth
   Gábor Tóth
   6 napja

   a HUpac még szabad. Az internet is. A Bige sem ül börtönben, hanem csak házi őrizetben. Gondolkodj, mielőtt írsz!

 98. Szabolcs Ugrai
  Szabolcs Ugrai
  6 napja

  Ez az ember egy stróman, aki lenyúlt a közösből, de persze rendkívül professzionális ez az önmosdatása.

 99. Delta 69
  Delta 69
  6 napja

  Azt mondja az úr hogy vannak írásos dokumentumok a birtokában..aha...kiről,miről .minek,? szerintetek elvtársak, a másiknak nincsenek ilyenjei.,? Egyet tudomásul kell venni, aki a privatizációs időkben gazdagodott meg azoknak mindnek van egy kis vaj a fején !Annak idején PG-től óriási hiteleket kaptak egyesek-és kettesek nulla kamatért.Ja igen, és az a pénz kié is volt elvtársak?...igen azoké a kis embereké akik a kis kuporgatott pénzüket nevetséges kamatér náluk tartották ők pedig úgy szórták ezt pénzt mint ha ,az övék lett volna. Ja igen ,és még egy gondolat-...Minden nagy vagyon mögött, bűn rejtőzik...( H Balzac)!!!!!!!!

 100. Katalin Budai
  Katalin Budai
  7 napja

  Egy szavát sem hiszem. Maszatol.