A magyar cancel culture: úgy rúgnak ki, hogy mindenki értse

1 286 Megtekintés 133 E

Tombol a véleménydiktatúra nyugaton - hirdeti a kormány. Csak meg ne tudják, hogy itthon mi megy! Safe space, eltörléskultúra és kritikus Facebook-posztok után megcsörrenő telefon a Magyar jeti legújabb adásában.
www.444.hu/
444.hu/
negynegynegy
ask.fm/negynegynegy

Megjegyzés

 1. Péter Kiss
  Péter Kiss
  Napja

  Valaki meg tus nekem nevezni egy olyan független mediát ahol mind a két oldal mocskos dolgait fel tárja ??

 2. Pekmatyi
  Pekmatyi
  6 napja

  A részek végén nekem hiányzik valami összefoglalás, vagy valami kiút felé vezető út meglengetése. Így az első rész a legjobb eddig, ott volt valami íve a mondandónak

 3. tom szir
  tom szir
  6 napja

  Bocs, arról visongtatok legalább ugyanennyit, hogy Baranyi Krisztina csak azért rúgta ki Soós Pétert, a ferencvárosi Pinceszínház igazgatóját, mert kiderült, hogy Soós heti négy órában tanári állást vállalt a Színház- és Filmművészeti Egyetemen? Ha nem, akkor kussoljatok!

 4. H Geri
  H Geri
  6 napja

  Te g! Te folyamatosan büntetsz mindenkit, aki nem cumizza be amit összehazudozol. Akkor? Gondolom, ha Brody János vagy Koncz Zsuzsa mögül hátrálna ki egy cég, mert nekik nem tetszőt mondana, te tapsikolnál. Mert ez vagy te. Aki neked kedves, azt véded, aki nem, az nem is magyar. Most majdnem írtam valamit. De inkább nem.

 5. Odett Lengyel
  Odett Lengyel
  6 napja

  Már-már szokásommá vált minden adást körbe küldeni a barátaimnak. Ezek a 15-20 perces hosszúságú anyagok tökèletesek arra, hogy belelássanak azok is a magyar valóságba, akik elzárkóznak a politikától. Rövid, lènyegre törő, szerintem most pont erre van szüksèg. Köszönöm nektek, így tovább!

 6. Szilárd Mészáros
  Szilárd Mészáros
  6 napja

  Kéne ez a videó angol felirattal is (vagy egy külön angol nyelvű videó ezzel a tartalommal), mert ezeket a konkrét eseteket a külföld nem igazán ismeri.

 7. dorysTS
  dorysTS
  6 napja

  Szólásszabadság -> szélsőséges formája a gyűlöletbeszéd. Cancel culture -> a szélsőséges formája a munkahelyről kirúgás, betiltás, könyvégetés.

 8. hungary channel
  hungary channel
  6 napja

  Ellenzék vagy kormánypárt , túl sok az ostobaság és a cica harc a kettő közt , állítsuk vissza a monarchiát és minden megoldódik , a cseheknek is tetszik az ötlet nem csak nekem.

 9. csak
  csak
  6 napja

  Az abnormalitás melletti kiállás nem vélemény nyilvánítás .

 10. coolchannel
  coolchannel
  6 napja

  Ez az egész olyan mint a South Park 19. Évada. Màr várom mikor bukkan fel PC igazgató 🙄

 11. Marton Bornyi
  Marton Bornyi
  6 napja

  Szóval a 444 szeint a nyugati Cancel Culture egy megkérdőjelezhető mÍtosz, a magyar Cancel Culture viszont a velünk élő valóság. Megint csak a saját oldalatok sérelmeit tartjátok kizárólagosnak.

 12. Vercingetorix
  Vercingetorix
  6 napja

  Miért nem vagyunk akkor hollandabbak? Pl. Miért nem lehet családon belül házasodni? Miért nem lehet állatokkal hàzasodni? Miért nem lehet,épületekkel,tárgyakkal,járművekkel házasodni? Miért csak a liberális újdemokrácia az elfogadott nyugaton? Miért büntetik a pedofíliàt?

 13. Sándor Kecskés
  Sándor Kecskés
  6 napja

  Na most én is feliratkoztam.😉👏👏👏

 14. Keyser Soze
  Keyser Soze
  6 napja

  14:15 nem kell ekkora ügyet csinálni belőle! gratula. és te vagy az igazságügyi miniszter? talán bocsánatot is lehetne kérni, hogy hajnalban elviszitek az öregembert mint az átkosban az ÁVO.

 15. Komeny182
  Komeny182
  6 napja

  A 444-nél meddig dolgozhatna egy olyan ember aki nyíltan szimpatizál pl a Mi Hazánk mozgalommal, és nyíltan részt vesz, mondjuk a Karácsony Gergely által kihelyezett szivárványzászló eltávolításában?

 16. Csaba Mészáros
  Csaba Mészáros
  6 napja

  Ezekből is látszik, hogy a NER-re is érvényes az energiamegmaradás törvénye, nevezetesen, hogy a pufajkás elvtárs nem vész el, csak átalakul.

 17. Felleg 4
  Felleg 4
  6 napja

  Berki: mi az a büntetőfékezés? Ács Dani: hogy lehet leiratkozni?

 18. Nimród Roy
  Nimród Roy
  6 napja

  👍

 19. Ferenc Varga
  Ferenc Varga
  6 napja

  orbi annyira rendes,hogy megmutatta a köpönyegét kivűl belül,nem szégyelte,hogy retkes mindenhol!Ő egy igaz büszke újmagyar,és kelet európa legsikeresebb pénz átszervezője.Nincs munkahelyem ne fáradj.

 20. bixi84
  bixi84
  6 napja

  Több reklámot nem tudtok bele rakni szaros 17 percbe?

 21. Róbert Szűcs
  Róbert Szűcs
  6 napja

  Zseniálisak vagytok!!

 22. László Szikra
  László Szikra
  6 napja

  Orbán nem bírja elviselni, hogy Gibraltár megelőz minket ... az egy főre eső COVID halálesetek ranglistáján!

 23. Sas Andras
  Sas Andras
  6 napja

  Komment hogy legyen Komment!

 24. Gábor Lengyel
  Gábor Lengyel
  6 napja

  De jó lenne hozzá egy angol felirat.

 25. daniel p
  daniel p
  6 napja

  Szerintem ez egy hadjarat a Janosok ellen!!!

 26. Lukács Németh
  Lukács Németh
  6 napja

  16:19 mindenki arra vagyik, h legyen egy olyan tarsa az eletben aki ugy nez ra mint a "moderator" Orbanra.

 27. daniel p
  daniel p
  6 napja

  Ime, ez a bizonyitek az alternativ valosagok letezesere.

 28. Kis András
  Kis András
  6 napja

  Mindenkinek kellene egy gondolkodás mentor, akit meglehet kérdezni, szabad-e az adott gondolat, ha nem, el kell felejteni! :) De ha sokat kérdezel a mentortól, akkor is gyanús vagy... :) A megoldás a folyamatos meditáció, vagyis a csend!

 29. lecso 10
  lecso 10
  6 napja

  Borzasztó ami itt megy tényleg. Bezzeg a multiknál ilyen elő sem fordulhat, hogy valakinek a véleménye miatt (nem a vélemény nyilvánítása miatt) szűnik meg az állása. Ja..., de. 🤭

 30. Cristina Vuscan
  Cristina Vuscan
  6 napja

  Szoval cancel the cancel culture.... Jo.

 31. Noémi Bujáki
  Noémi Bujáki
  6 napja

  Magyarország jobban teljesít. 6:30 Ez már igen komoly szint, amolyan vadászati kiállítás az étlapon., de igen jó hír az egészben mindez 2010 január elseje óta kristálytisztán látszódik, és van egy igen jó hírem a feminizmust pontosan ugyan annyira nem látom a dolgok mögött, 7:42 ahogyan Keresű Ilona kortárs képeit sem tenném Fodor.N. Éva festményei elé, inkább kifejezetten fordítva gondolom mérföldes különbséggel....muvelodes.net/galeria/fodor-nagy-eva-lelekmadarai-a-klubgaleriaban de férfi nevet ugyan úgy felsorolhatnék, ami nem jobb vagy bal, férfi vagy nő kérdése, hiszen éppen kiegészítik egymást. De igen jókat szórakozik az ember a magyar reallity-show újabb állomásán 2010 óta, amúgy gyomorforgató az egész elmúlt tizenegy évecske a NO CANCEL kultúrában.................................

 32. Zsolt Lejko
  Zsolt Lejko
  6 napja

  Országszinten igaz lehet amit mondtok. Viszont érdemes megnézni azt a cancel culture jelenséget világszinten, hogy értelmes jobboldaliként (nem fideszesként) nem értesz egyet a blm-el, lmbtq-val és egyébbel, akkor már nem lehet véleményed, mert azonnal nácivá válsz. Szóval mindkét oldalon csak addig van véleményszabadság, amíg egyetértesz.

 33. Krisztián Jámbor
  Krisztián Jámbor
  6 napja

  A kultúrára gyakorolt hatása sokkal elszomorítóbb, mint a közéletre vagy a politikai közbeszédre. Persze, ez utóbbi könnyebben feldolgozható. Jó videó volt!

 34. Zoltán Tóth
  Zoltán Tóth
  7 napja

  vajon maradhatna egy újságíró a 444-nél ha pozitív véleményt fogalmazna meg OV-ról?

 35. Banyus
  Banyus
  7 napja

  Mennyi ilyen politikai hatalom morzsolódott már darabokra az idő vaskerekei által!

 36. Bence Barboza
  Bence Barboza
  7 napja

  csak azert iratkozok le, hogy ujra feliratkozhassak

 37. Bence Barboza
  Bence Barboza
  7 napja

  jok a videok. fasza temak, jo szerkesztes, remek kepi vilag. nagy fel es igy tovabb

 38. heh
  heh
  7 napja

  Hadházy nagy király!

 39. zangadaa
  zangadaa
  7 napja

  "Sokan nehezen fogadják el a társadalmi normák változását..." - na igen, mert az csak úgy magától változik, a francia forradalomban is milliók egyszerre valahogy döntöttek anélkül, hogy valakik vezették volna őket, így most is csak hopp, ma reggel 7.13-kor paradigmaváltás volt megfigyelhető világszerte, és a sok begyöpösödött konzervatív nem érzi az új idők új szelét.

 40. Rossi07
  Rossi07
  7 napja

  Na de a nyugati véleménydiktatúra és a magyar véleménydiktatúra ugyanaz, csak más "ideológiákat" hazudnak mögé! Ez az egy mondat még igazán beleférhetett volna a videóba, mondjuk a nyugati cancel culture mosdatása helyett.

 41. 👻 ᗩᗪᗩᗰ76 🐢
  👻 ᗩᗪᗩᗰ76 🐢
  7 napja

  Én itt csak mosolygok magamban, hogy ilyen nincs... Istennek hála, munkám és mindennapi életem sem követelik meg, hogy aktív résztvevője legyek a trendi, fogyasztói társadalomnak, a politika bábjátékának uszítása is lepereg rólam, ezért mindig, mikor egy-egy ilyen tartalmat megnézek, felidéződnek ilyen H.G.Wells, Orwell féle regények, novellák, hogy ott olvastam hasonlókat. A képmutatásnak, ezen szintjét, az állampolgárokra való, hülye tömegként tekintést és a rajtuk való élősködést, az őket kisemmiző hatalmat ott ismertem meg először. De, hogy itt, a nagy, nemzeti KeReSzTéNy "hazafiak", meg bátor emberek gyülekezete teszi ugyanezt... szóval ez valami tragikomédia. Még nevetnék is, ha nem tudnám, hogy igazából sírni kéne.

 42. Milhouse Van Houten
  Milhouse Van Houten
  7 napja

  Az Orbánékhoz hasonló rendszerektől azért nem olyan meglepő ez a stílus. Engem továbbra is jobban zavar a baloldalon kialakuló cancel culture, mert így oda jutunk, hogy senki nem marad aki a valós vélemény- és szólásszabadságért és nyílt társadalmi vitáért állna ki. Csak különböző, általában keményen bigott csoportok lesznek, akik ugyanazt a mantrát hajtogatva, gondolkodás nélkül taposnak el mindenki mást. Akár a névleg progresszív oldalon belül is, hiszen már ott tartunk, hogy a feministák és transzneműek is ölik egymást, ahogy lassan már mindenki mindenkit. Bezárkózunk a saját buborékainkba és minden valós szolidaritást, vitát, elfogadást és kompromisszumkészséget elfelejtünk. Ez pedig szerintem semmi de semmi jóra nem fog vezetni.

 43. Elen Werner
  Elen Werner
  7 napja

  Minden rész olyan mintha az utolsó lenne... srácok azért óvatosan. Parkolós doku után gondoltam hogy "na ennek a srácnak annyi lesz" Azért egy önvédelmi kurzust végezetek el. Csak így tovább amúgy. (L)

 44. Ákos Brauner
  Ákos Brauner
  7 napja

  Nálam még a partizánnál is jobbak vagytok!

 45. VITTYA
  VITTYA
  7 napja

  Jó ez a páros. Csak így tovább, Magyar Jeti! 🙏

 46. Bence-Szabolcs Keresztessy
  Bence-Szabolcs Keresztessy
  7 napja

  Amikor a 444 sír a cancel culture miatt, akkor tudod, hogy jön a világvége.

 47. borspeti
  borspeti
  7 napja

  Megint a orbán vallás fanatikusaihoz nem jut el sajnos ez :(

 48. Kovács Zoltán
  Kovács Zoltán
  7 napja

  Lehetett volna hosszabb! Van még potencia dologban. Nagyon nem kicsi.

 49. Judit Lipták-Pikó
  Judit Lipták-Pikó
  7 napja

  Ígérem, a következő Magyar Jeti után megyek patronálónak, csak most lusta vagyok beállítani. De most, hogy megígértem, jövő héten már nem szeghetem meg az adott szavam :D

 50. ヨバギのバカ
  ヨバギのバカ
  7 napja

  Remélem nem akarják majd Atillát meg más nagy embereket ki cancel-elni mert valszeg azt fogják rá mondani hogy rasszista mert gyilkolászta a római légiósokat

 51. Ádám Arany
  Ádám Arany
  7 napja

  a Márton Joci véleményére vajon ki volt kíváncsi

 52. Zsuzsa
  Zsuzsa
  7 napja

  Hát nem tudom, szvsz eredetileg a cancel culture pont a hatalmi pozíció hiányát próbálja ellensúlyozni, társadalmi nyomásgyakorlás morális igazságszolgáltatás ürügyén, a sokaságban és a decentralizáltságban van az ereje, közösségi jelenség. A fent említett példákban pedig pont az ellenkezője történik, hatalmi pozícióból lehetetlenítenek el embereket, önkényesen, hatalmi érdekből, nem morális megfontolásból (inkább annak álcázva), csak az eszköz egyezik. Ettől még ellentmondásban vannak a kommunikációjukkal (mikor nem...), de nem ez a cancel culture, ők is csak ürügyként dobálóznak vele.

 53. Hanselbeck
  Hanselbeck
  7 napja

  Nekem a kedvenc cancel culture tételmondatom az "edukáld magad és csak utána gyere vitatkozni". Értjük ugye? A vita előfeltétele, hogy gondold ugyanazt, mint mi és akkor jöhetsz a gittegyletünkbe vitát imitálni. Amúgy meg egyetértek azzal, hogy rohadt kényelmetlen a vállalhatatlanul kirekesztő gyökereknek, hogy már nem rekeszthetnek ki többé és elvárás lett, hogy uszítás nélkül kell véleményt nyilvánítani, aztán picsognak is ezért eleget. Hát mégis, hogyan kéne a feketék problémáiról niggerezés és az LMBTQ kérdésekről buzizás nélkül vitatkozni? Hát ugye? Már csak az a baj, hogy a progresszív véleményelit ennek a szélsőséges pólusnak akar egy ugyanennyire szélsőséges ellenpólusává válni és a cancel culture tökéletes bunkósbot erre. Ennek pedig az olyanok isszák meg a levét, akik még hisznek a vitakultúrában, eszükbe nem jutna se niggerezni, se pedig buzizni, de hát ugye ahol fát vágnak, ott hullik a forgács. Vagy mi.

 54. Aron Kovacs
  Aron Kovacs
  7 napja

  Rengeteg gondolkodtam, hogy hogyan tûrte El a nép a gyalázkodó propagandát az 50-es években. Nézzük meg az akkori plakátokat, újságcikkeket. Ma ugyanez a hangnem csak a köntös más.

 55. Károly András
  Károly András
  7 napja

  A hatalom gyakorlása, senkiből vált valakivé, teljesen kivetkőzteti enómberi mivoltából az újgazdagot és a senkit!

 56. Sirato
  Sirato
  7 napja

  Na álljon csak meg a menet: Ha balost gondolkodásút, vagy balellenzékit rúgnak ki most megy a "jaj nagy diktatúra, és cancel culture" sírás. Ha jobbost gondolkodásút, meg jót röhög a baloldal rajta? Gina Carano esetében is sok volt a baloldalról az a komment hogy "de hát tudja jól hogy az karrierjével játszik. A gondolatát miért osztotta meg Twitter-en?" Cancel Culture ráadásul nem csak az emberekre van hatással, minden másra. Pepe lö Pici törlése mond valakinek valami? Volt egy idióta aki összehozta a nemierőszakkal a karakterét, és már ment is a darálóba. Ez az őrület amit az Amerikai ballibsik indítottak el, veszélyezteti a hobbimat is. Eggyel több ok amiért utálom a libsiket, amellett hogy a Burn Loot Murder szobor előtt tisztelegnek.

 57. Erik Major
  Erik Major
  7 napja

  Full meta ez a magyar jeti!

 58. Mihaly Horvath
  Mihaly Horvath
  7 napja

  Orbánból kiveszett az összes, de tényleg az összes önkritika? A korábbi énje hova lett? Azok, akiknek azt lökik: Látod? Látod? Az a k... nagy kocka, az egy kislabda. Ahaaaa, látom. Azok tényleg full hülyék? Tényleg.

 59. Aradebil
  Aradebil
  7 napja

  Ezt a Márton Jocit úgy megnézném már egy vitában...kár hogy anno Gulyás Marci becsicskult neki :(

 60. László Kiss
  László Kiss
  7 napja

  Kemény látni, hogy Orbán és a Fidesz színvonala még 2012-óta is mennyivel lejjebb került. Pedig már akkor sem tűntek túl vállalhatónak.

 61. August Landmesser
  August Landmesser
  7 napja

  Tombol a véleménydiktatúra nyugaton - irigykedik a kormány. Majd gyorsan adaptálja a módszert. A szólásszabadság szemszögéből egyik sem jobb, mint a másik.

 62. Prolitológus
  Prolitológus
  7 napja

  Nem értem mi volt ennek a videónak az értelme. Valaki?

  1. Béla Bobál
   Béla Bobál
   7 napja

   Olyan tartalmat gyártani ahova oda irhattad ezt a kommentet. Ez a TE Safe Spac-ed. Grütze

  2. nyadpics
   nyadpics
   7 napja

   Az volt az értelme, hogy középre húzta a szélsőbalt.

 63. GR SUPRA
  GR SUPRA
  7 napja

  Ez az adás is kurva jó lett

 64. nyadpics
  nyadpics
  7 napja

  Gyerekek, hiába nyernek jövőre a Gyurcsányék vagy a Fekete-Győrék utána ugyanez lesz, csak fordítva!

  1. Feco Kofalvi
   Feco Kofalvi
   7 napja

   Legalább a max 2 periódussal nem tudná egyik párt sem kiterjeszteni annyira a befolyását mindenhova mint nélküle teszik most Orbiék

 65. sekybone
  sekybone
  7 napja

  Nagyon szinvonalas videokat csináltok! Grat

 66. attila farkas
  attila farkas
  7 napja

  Big up!

 67. Adam Toth
  Adam Toth
  7 napja

  Elég hiányos a videó mert tucatnyi esetet lehetne felidézni amikor mégcsak nem is kormánykriktus vélemény miatt, csak valamilyen mondvacsinált indokkal a közalkalmazottat kirúgták.. "[NKE] rektora október 17-én rendkívüli felmentéssel megszüntette a Rendészettudományi Kar egyik professzorának közalkalmazotti jogviszonyát. ... Kozáry Andrea az elmúlt években több nagyszabású uniós projektet bonyolított le az egyetem bevonásával. Januárban a 24.hu is beszámolt arról, hogy az NKE részvételével zajló Facing all the Facts - Nézzünk szembe a tényekkel! programban főkapitányi engedéllyel 550 rendőrnek tartanak az etnikai, nemzeti és vallási kisebbségekkel, melegekkel és „idegenekkel” szembeni gyűlölet-bűncselekményekről szóló online képzést. Ez az Európai Bizottság pénzéből finanszírozott projekt zökkenőmentesen befejeződött, ám a legutóbbi, amely többek között az LMBTQI személyek elleni gyűlölet-bűncselekményekről szólt, már nem." 24.hu/belfold/2019/10/29/nke-tanar-kirugas-kozary-andrea-konferencia/

 68. t 11
  t 11
  7 napja

  erdekes amit Schultz Nora mond a tanara velemenyerol. egyetertek Noraval abban, hogy ne legyen safe space az egyetem abban az ertelemben, amit a tanara kepvisel. de szerintem eppen attol kene, hogy safe space legyen az egyetem es FOLEG az egyetem, hogy lehet beszelni a nehezebb temakrol is. safe space a velemenynyilvanitas tekinteteben, a kutatas szabadasaganak tekinteteben, stb. nyilvan nem fer bele az eroszak barmilyen formaja, a gyuloletbeszed, stb. DE az, hogy lassan minden es barmely temara ugrik valaki, ez nagyon nem jo irany es egyaltalan nem progresszio. ez az erkolcsileg elgondolkozni azon, hogy jol gondolkodsz-e dolog meg kifejezetten orwell-i. eleg nagy baj, ha mar az egyetemen is kerulgetni kell bizonyos temakat. ez nem sokban kulonbozik attol, ahogyan az itteni kormany elbanik a szamara nem kedves kutatasi iranyokkal.

  1. nyadpics
   nyadpics
   7 napja

   Vedd figyelembe, hogy Nóra szélsőbalos. Egyébként a "jól gondolkozás" kifejezés nálam is túlmegy egy bizonyos határon.

 69. milendee
  milendee
  7 napja

  Négy darab szivetske a négy darad készítőnek

 70. Norbert Fehér
  Norbert Fehér
  7 napja

  Kedves 444. Az interjúk vágatlan anyagait közzé tennétek? Esetleg egy másodlagos csatornán? Nekem örömet jelentene, ha a videók felvételeinek az anyagait vágatlanul is láthatnám. (Itt az általatok készített anyagokra gondolok) UI: ne bukjatok el. Alig van már független sajtó.

 71. Gyuga Sándor
  Gyuga Sándor
  7 napja

  Csak magyar kormány soha nem mondta hogy liberális veletek ellentétben aki addig liberális aki veletek egyet ért ha nem ért veletek egyet az náci rasszista

 72. Zoltán Nánási
  Zoltán Nánási
  7 napja

  Minden tiszteletem Hrutka Jánosé!!!

 73. Krisztián Berta
  Krisztián Berta
  7 napja

  Én is ezt érzem: ha nem vagy seggnyaló, nem értesz egyet, akkor kitesznek.

 74. Luca Michaletzky
  Luca Michaletzky
  7 napja

  Nem lehet, hogy a Fidesz csak a Jánosokra pikkel? 🤔 és a Boglárkákra, bár ehhez a megállapításhoz még nem áll rendelkezésre elegendő elemszám.

 75. Dan Dan
  Dan Dan
  7 napja

  Orbanisztán jobban teljesít (mint Kiribati) !

 76. András Orvos
  András Orvos
  7 napja

  Továbbra is az a probléma a kormányoldallal, hogy hazudik. Pont magasról teszek rá, hogy mi a véleménye a bevándorlókról vagy a kisebbségről, a szegényekről vagy Brüsszelről. Ez csak gumicsont. Valamivel meg kell magyarázni, hogy miért támadják, és az nem lehet a korrupció, vagy az, hogy mennyire nem érdekli őket az ország sorsa, csak legyen meg a hatalom. Mellébeszélés.

 77. Ádám Zamaróczy
  Ádám Zamaróczy
  7 napja

  Ment a zöldhasú.

 78. Miklós Agócs
  Miklós Agócs
  7 napja

  4:55 még a szeme se rendül a hazugságba

  1. Lőrinc Bartha
   Lőrinc Bartha
   7 napja

   Az igazat mondta csak abba nem gondolt bele, hogy itthon ők is ezt csinálják.

 79. Kalle Blomkvist
  Kalle Blomkvist
  7 napja

  Ezek a közbeszéd-trendek kezdenek hasonlítani elviselhetetlenségben a fiatal s még éretlen agyú csajok trendi baromságaihoz. Tehát például amikor bejöttek az ordenáré műkörmök, az egy korszak volt, amit ki kellett bekkelni. A csótányroppantó cipő, a piercing az arcba, a kiszedett szemöldök, a tetovált szemöldök, az ostoba szárnyacskás tetoválás segg fölött, az egyéb ostoba tetoválások testszerte. Ahogy az egyik ilyen baromságnak vége lett, kezdődött a másik. Szóval kicsit ilyen ez a demokratikus közélet. Mikor lesz ennek vége?

 80. Werner Heisenberg
  Werner Heisenberg
  7 napja

  Komolyan mondom jó az irány. De ha az amerikai daily show vonalat akarjátok vinni akkor szerintem érdemes pofátlanul lemásolni azt amitől működik. Több dolog. A hostnak úgy kell beszélnie mintha egy csapat 10 évesnek kommunikálna közvetlenül, nem egy kamerának. Nézzétek meg bármelyik amerikai politikai show műsorvezetőjét és látni fogjátok, hogy mintha ovisoknak magyarázna. Nem felolvas, ovisoknak magyaráz. Alap hozzávaló. Ez orvosolná azt is amikor például egy híradós bevágásból visszamegy a szó a studióba és kiütközik a profi bemondó és a két 444-es újságíró orgánuma közötti viszony. Hát srácok van egy rossz hírem: Amit csinálni terveztek az egy másik szakma, nem újságírás hanem előadóművészet. És ez amúgy nagyon helyes, sok sikert. De utána kéne járni, hogy mitől beszél a bemondó úgy ahogy, és ha már nem rakjátok oda Winklert akkor tessék kiművelni ezt a skillt. Enélkül nem fog menni. Amíg látjuk, hogy olvassátok addig nem győztök meg minket semmiről. Nem véletlenül nem említem a humort: Nem része a formulának. Működik ez a műsor humor nélkül is, ott van például Trevor Noah példának. Nem a poén a lényeg hanem a timing. Ha két egymást követő bevágásban két hülye fideszes megcáfolja egymást akkor oda már egyáltalán nem kell mondani poént, az időzítésnek kell csak működnie. Na ezért nem jó a videó, mert 17 percig tart miközben 6-ra van anyagotok, ebből a 17-ből amúgy másfél az ahogy Kele belenéz a Napba és elmond valamit amit egy mondatban össze lehetett volna foglalni. Amikor 17 perc után kiderül, hogy valami Magyar cikk miatti Orbán-álszentség az apropó akkor már teljesen mindegy is. A timing a lényeg. Ezért van az, hogy egyetlen ilyen showműsor se csinál olyat mint ami ebben a videóban van: az anyag közepén egyetlen show se mutat meg egy perces interjút a klubrádió újságírójával, hanem lemegy a show és behívják interjúra, személyesen. Nem élőben dolgoztok, szóval annyit vagdossátok amennyit akarjátok. Tömör legyen de erős, ne olvassatok. Puszcsikah. ui Miért ilyen kardinális kérdés a nézettség?

 81. Gergő
  Gergő
  7 napja

  Ez a Marton Joci mint ha nem igazan ertene, hogy mi is a baj cancel culture-ral. persze egyszerűbb letagadni az egészet, mint picit is belegondolni.

 82. Fritz Mix
  Fritz Mix
  7 napja

  Betriggerelődtem a 22-es választásra

 83. The Marblers
  The Marblers
  7 napja

  Kemény a hörgés egy órával a videó megjelenése után, értelmes kommentet alig találni, mindegy hogy melyik oldalról ki mit gondol. Lehet kéne valami komment etikett... Vagy nem akarjátok hogy gondolkozzanak az emberek? Várj csak, ez a kiközösítő kultúra...

 84. Attila Viniczai
  Attila Viniczai
  7 napja

  "Ne szólj szám, nem fáj fejem". Az a nemzet ahol ez egy közismert szólás ne ismerné a cancel culture-t? Állítom, innen indult

 85. whateverits1989
  whateverits1989
  7 napja

  “Nyugat-Európából nézik irigykedve a magyar helyzetet” - Igen, pl amikor az osztrák Strache bebukott, a nyilvánosságra került felvételen ő is azt mondja, hogy akar egy olyan kézivetérelt médiát, mint amilyen Orbánnak van. Végül is igaz

 86. ilconsigliere
  ilconsigliere
  7 napja

  Nagyon nem vagyok 444 fan, de öröm látni, hogy újabban van igyekezet afelé, hogy az érem mindkét oldalát megvizsgáljátok pro/kontra

 87. Szabolcs Dávid
  Szabolcs Dávid
  7 napja

  Egyre jobb a műsor, csak így tovább.

 88. Gergely Ilisz
  Gergely Ilisz
  7 napja

  ez a műsor egy lélegzetnyi friss levegő ebben a büdös, posványos, visszataszító magyar közéletben

 89. AT I
  AT I
  7 napja

  13:05 EZ NAGYON DURVA , tényeg ilyen hogy történhet ? Minden alkalommal csalódok ebben a kormányban , remélem meg lesz a büntetésük . Az ellenzék szedje össze magát , az ügyvédek tegyék a dolgukat . Ki kell takarítani ezt az országot , mocskos söpredék , egy gyerek poén se megy át a K*rva fi*esz-en ? O*bán arcára meg s*áradjon r* a gec* a bö*tönben . Bocsánat, és elnézést, de ezt ki kell írnia az embernek magából . Köszönöm a munkátokat 444!

  1. Peeter Tamerlane
   Peeter Tamerlane
   7 napja

   Az lesz a büntetésük, ha az ellenzék nyer, hogy száműzetésben az Adrián meg Dubai-ban fognak megrohadni prostikkal bekólázva. Lófasz nem lesz, csak egy kis petárdázás, aztán tulajdonos váltás, az új győztes pártelittel...

 90. Bence Blaskó
  Bence Blaskó
  7 napja

  Magyar yeti yeah!

 91. Miklós Vitéz
  Miklós Vitéz
  7 napja

  Nincs hari azért, mert most 3 napig a call me maybe fog járni a fejemben... :-)

 92. Zsolt Lilik
  Zsolt Lilik
  7 napja

  ez nem Cancel culture ami itthon megy... hanem egyszerűen kirúgják aki nem lojális a hatalomhoz. aki nem nyal be csontig az repül. ennyi. Ezzel nem tudják elfelejtetni mindazt amit Hrutka tett a magyar labdarúgásért a pályán.

 93. Máté Kovács
  Máté Kovács
  7 napja

  Meg szerencse hogy nyugat irigykedve nézi Magyarországot 👍😆😆😆

  1. László Szerémi
   László Szerémi
   7 napja

   Egyszer elmeséltem egy nyugati rasszistának az itthoni helyzeteket. Ő azt mondta, hogy szívesen cserélne velem, mert Orbán megvédi majd őt a nemfehérektől, ami fontosabb mint az anyagiak.

 94. Blade Watcher
  Blade Watcher
  7 napja

  Azokkal is találkozunk akik leíratkoznak, mert trendingbe feldobja, és úgyse bírják ki, h ne kattintsák le.

 95. Kevély
  Kevély
  7 napja

  magyar válogatott: Jó kis csapatszellem az, amikor nem állnak ki egymásért a játékosok. Kurva szarul érezném a helyükben magamat, hogy szó nélkül tűrték amit a kapusuk kap szurkolóktól újságíróktól. Ráadásul egy ilyen véleményért, amivel senkinek nem árt. Nem kell egyetérteni Gulával, de hogy a véleményét megalázás nélkül elmondhassa, annyit megérdemelt volna a csapattársaitól. Ráadásul amit mondott az elfogadásról szólt, nem volt gyűlöletkeltő, ellentétben mondjuk Ákos megnyilvánulásával.. szégyen...

 96. Péter Varga
  Péter Varga
  7 napja

  Kedves 444. Örülök, hogy kritikával vagytok a magyar kormány irányába... van miért is. Ugyanakkor ami Amerikában tapasztalható az valóban aggasztó. Potyondi Edina egyik videója éppen ezt mutatja be Pepe Le Pew rajzfilm karakter eltörlésével nyugaton. Nem élek Amerikában, de az, hogy karaktereket törlünk már ki csak amiatt mert egyes "kissebségeknek" nem tetszik és hisztiznek rajta (holott a többségnek semmi baja vele) az már gyomorforgató. Amit meg a kedves LMBTQ aktivista mondott: szerintem a baloldal igen is foglalkozzon vele, magyarázza meg a kultúrális elemeink eltörlését, legyen már kritikusak a gender, a Karanek és a Feminácik témájában. Így nehezen lesznek ők a JOBBoldal. (By the way: én realistának tartom magam, még mielőtt sokan elküldenek nácinak, fasisztának, tranzfóbnak stb. stb. stb.)

 97. Tibor Szücs
  Tibor Szücs
  7 napja

  Ez a Magyar Jeti nagyot megy! várom a következőt!

 98. Albert Berkó
  Albert Berkó
  7 napja

  Mindenkinek ajánlom, hogy ha acsdani beszel akkor planko arcat nezzetek es forditva :D nagyon vicces!!!

 99. Pongyi
  Pongyi
  7 napja

  Megint egy remek anyag! Kezdek ugy beszélni mint egy függö...

 100. Olivér
  Olivér
  7 napja

  Visszamenőleges ítélkezés?