„Akkor is meg fogom fogni a barátnőm kezét, ha illegális lesz a melegség”

4 400 Megtekintés 208 E

Miért megy ki valaki gyerekkel a Pride-ra? A melegek az új migránsok? Milyen magyar tinédzserként ráébredni arra, hogy homoszexuális vagy? A normális melegek nem mennek ki a felvonulásra? Miért ment ki pont most Szirmai Gergely is? A 26. Pride-on jártunk.

www.444.hu/
444.hu/
negynegynegy
ask.fm/negynegynegy

Megjegyzés

 1. Krayton 86
  Krayton 86
  Hónapja

  Nyugodtan megfoghatja bárki a jövőben a szerelme kezét, legyen az bármilyen nemű! Az életkor a kérdéses! Mivel ezen törvény a pedofiliát bünteti majd szigorúbban! Nem a melegek létezését, vagy bármilyen olyan jogát, ami egy heteróra is ugyanúgy kiterjed! Pl. Garázdaság vagy pontosabban közszemérem sértés! Tudjátok, egy felvilágosult társadalomban, a törvény nem tesz különbséget nemiségben, hitkérdésben, bőrszínben, származásban! Az egyedüli kivételek a cselekvőképesség és döntésképtelenség! Nem pont ez lenne az lmbtq célja? De ennek ellenére, pont mindenkibe belerúg akit csak ér, és pont a "sajátjait" nem védi, csak hergeli! Az lmbtq, azon felül, hogy mindig napirenden tartja, hogy melegeknek valamilyen érthetetlen módon szégyelniük kell magukat, azon kívül pont ők akarják elhitetni, hogy a törvények legyen az új-régi, valami mesebeli módon bármiféle különbséget, sőt egyik oldalt hátrányos helyzetbe sorolja! Házasság kérdése? Térjünk ki hát a házasságra! Aki lmbtq-s mű jóemberkedőként (gyengék kedvéért képmutatóként), tiszteletbe tart minden vallást, és ő spirituális.... (jelentsen a spirituális bármi féle semmit mondó cimkét) Akkor az mű jóemberkedőként tartsa tiszteletben a keresztény vallást is, és annak alapját a bibliát, mert aki melegként akarna házasodni, az a keresztény vallás alapját köpi le! Lehet választani! Mert nálunk nincs diktatúra! El lehet költözni olyan helyre is, ahol a kereszténység már rég szemen köpte saját magát (tehát már pont semmi értelme az ottani egyházi vezetők munkájának), mert van olyan hely, ahol már melegek is házasodhatnak! Azt nem értitek meg, hogy ha a bibliában tiltanák, hogy 23 cm-nél nagyobb pizzát nem ehetnél meg, attól még semmilyen előitélet nem lenne a felé, aki még is megeszi a 40-es átmérőjűt! Persze ilyet nem ír a biblia, de ti akik annyira haladóak (haladó alatt értsd: azt se tudjátok éppen mit akartok, de azt rögtön) vagytok, hogy egyszerre elfogadtok mindent is, de közben meg is vetitek egyszerre, és ezt megkoronázva, még is vágytok minden részére, de ha bármiben is ellent merészel mondani erőszak nélkül, akkor ajjaj... akkor az nektek kelleni fog! Van olyan vallás ami engedi a melegek házasságát? Igen! Hogy melyik az? A buddhizmus! Irány: Kambodzsa 95%, Thaiföld 95%, Burma 90%, Dél-Ázsia Sry Lanka 70%, Laosz 67%, Bhután 66%-75%, Észak Korea 64,5%, Mongólia 50% - 94%, Kelet-Ázsia _ Japan 45%-71% buddhista arányban vannak! Nos ezek után, akkor érdemes utána nézni a semmi se jó mentalitásnak, és a telhetetlen fogalmának!

 2. covid stop
  covid stop
  Hónapja

  Ha oda állok a Fradisták elé egy Újpest zászlóval tuti hogy szará vernek... Na így gondolkozzon minden ilyen provokatív unikornis!!!

 3. Balázs Völgyi
  Balázs Völgyi
  Hónapja

  Ez normális

 4. Dami Dami
  Dami Dami
  Hónapja

  most nem rosszból nekem semmi problémám ezzel ami nem érint nem az én dolgom de 70-80 éve az ilyen dolgokból súlyos problémák lettek volna..ezzel csak azt akarom mondani hogy akkoriban azok emberek sokkal intellingesebbek és kultúráltabbak voltak

 5. Szent Endre
  Szent Endre
  Hónapja

  Tényleg ez lenne világ legégetőbb problémája?

 6. Yetiii Games
  Yetiii Games
  Hónapja

  Persze végülis, az időjárás a feje tetejére állt, egyre több országnak akadnak gondjai a vízkészlettel, bármikor berobbanhat az új hullám és még ki tudja mi jöhet.. De az elérzékenyítő hiszti valóban fontosabb ezeknél Ez otromba nagy felelősségtelenség és úgy gondolom, itt már csak egy atomháború rakna rendet 444, borzalmasak vagytok, a balliberális agymenésetek pedig egyenesen röhej már

 7.  Anonymus
  Anonymus
  Hónapja

  Legyen akkor hetero pride is😉

 8. Brendon Apu
  Brendon Apu
  Hónapja

  5:00 - nál mekkora hölgyem/uram ment el a háttérben! 😂😂

 9. seroqell
  seroqell
  Hónapja

  🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮De mi a f@sznak kell, gyerekkel ki jönni egy ilyen felnőtt tartalmú rendezvényre?!? NEM az zavar, hogy melegek, és fel vállalják, de mint ahogy a heteroszexuális szex film sem gyerekeknek való, úgy ez sem! 😠😠😡😡😡De miért kell a gyerekeket ebbe be vonni? Nem vagyok Fideszes, de ha engem azért meg akarnak li cselni mert a barátnőmmel csókolózok a parkban, vagy vonaton, ami természetesen normális. Akkor ha két fiú vagy lány csókolózik az elfogadott, akár gyerekek előtt is??? Ja neki több joguk van. De miért??? 🤔🤔🤔🤔

 10. Ricsi CN
  Ricsi CN
  Hónapja

  Az ember az ember. Amég nem egy alpári paraszt addig semmi bajom vele.

 11. Farkas Fehér
  Farkas Fehér
  Hónapja

  Semmi bajom a mássággal. De azért egy két egyed, amelyik itt megjelent. Nem hiszem el , hogy bemehet így a munkahelyére. Nem mondom , hogy ez betegség , aberáció , stb . De az , hogy mutogatják magukat stb nagyon inritáló.

 12. Józsi Nagy
  Józsi Nagy
  Hónapja

  Az emberi civilizáció több, mint 10 ezer éves, pontos számot nyilván nem tudunk. Ellenben az biztos, hogy az emberi civilizáció évezredei alatt rengeteg társadalom jött létre, és tűnt el, de egyetlen olyan társadalom sem volt, amely a hetero, és a homoszexuális kapcsolatot egyenrangúnak tekintett volna. Voltak olyan társadalmak, ahol elviselték, eltűrték, másutt kifejezetten tiltották, de olyan, ahol egyenlőségjelet tettek volna a normális szexuális irányultság, meg a homoszexualitás közé, nem volt. Egészen a mostani posztmodern korig, amikor is ezt akarják lenyomni a torkunkon, mondván ez a fejlődés, és aki nem ünnepel a felvonulókkal együtt, az begyepesedett hülye, és akkor még finoman fogalmaztam. Ebből logikusan következik, hogy évezredeken keresztül, minden emberi társadalom full hülyékből állt, egészen mostanáig, mert most itt van nekünk a fény, ami az utcákon vonul, és kiragad minket a sötétségből. Azt hiszem nem lehetünk elég hálásak, de én inkább maradok a sötétben, ott hűvösebb van.

  1. Dezső
   Dezső
   Hónapja

   Mi a véleményed az ókori görögökről?

 13. Tibor Krenács
  Tibor Krenács
  Hónapja

  Az senkinek nem tűnt föl, hogy 2010 előtt nem lehetett ilyen nyugodtan pride-ozni? Most semmilyen komoly atrocitás nem érte a felvonulókat. Szóval gyűlöljük a Zorbánt mert gyűlöletet kelt, de azért csak van annyi plusz kapacitása mindenkinek, hogy az élet nagy dolgaival foglalkozzon? Nem a dráguló hiteltörlesztésen meg az emelkedő rezsi árakon kell állandóan gyötrődni.

  1. Dániel Gergely
   Dániel Gergely
   Hónapja

   Mégis tett Orbán azért hogy Magyarország elfogadóbb legyen a melegekkel szemben? Szerintem arra kell büszkének lenni hogy Orbán és stábjának folyamatos uszítása *ellenére* is elfogadó a társadalom. Nem miatta. Fontos a különbség.

 14. Dávid Török
  Dávid Török
  Hónapja

  1:08 neki van igaza

 15. Gábor Hegyi
  Gábor Hegyi
  Hónapja

  Szájer például érdekes módon nem mutatta magáról hogy meleg. Még a párttársai se tudták vagy ha igen nem érdekelt senkit. Érdekes nem volt feltünési viszketegsége és a többség érdekét maga eléhelyezve tudta megalkotni a törvényeket. A meleg jogai pedig annyira sérülnek hogy most is állami pénzen útlezárások és állami rendőri felügyelet mellett riszálhaták magukat. Bár ahogy elnézem kereszténység gyalázás idén elmarad.

  1. K 44
   K 44
   Hónapja

   Mer regota tudta rola mindenki, hogy meleg es egyebkent meg koztudottan vannak egy paran, meg sem rakja ki oket a "homofob" fidesz

 16. Edvin Morvay
  Edvin Morvay
  Hónapja

  444: Gyerekkel jöttél ki. Csávó: Igen. 444: Ezt átgondoltad? Csávó: Teljesen. 444: És mire jutottál? Csávó: Hát hogy tök jó! 🤣🤣🤣🤣🤣 ezen szakadok hatalmas forma ez a pali

 17. Zoltán Varga
  Zoltán Varga
  Hónapja

  Esetleg, ha szólnál valamit, az elszakított magyar területekről is??? Tudod????? TRIANON!!!! JA! ARRÓL SEMMIT NEM TUDTOK???????? HÁT EZEKNEK FOGNÁTOK MEG A KEZÉT!!? "DRÁGA KISLÁNY" ERRŐL BESZÉLJÜNK!!!!!!!

 18. Original G
  Original G
  Hónapja

  Turbék Turbék

 19. Martín
  Martín
  Hónapja

  🌈

 20. Zoltán Nagy
  Zoltán Nagy
  Hónapja

  Turbék turbék Greg! ❤️

 21. gaaltomi
  gaaltomi
  Hónapja

  Nem mintha újdonság lenne, de hatalmas bajban van az mszp ha ez az utánpótlás szintje, amit a fiú képvisel. Nyilván annyit kapott utasításba, hogy a népszavazással kapcsolatos akármilyen sajtókérdésre az a válasz, hogy a párt álláspontja a későbbiekben lesz kialakítva. Erre ezzel a félmondattal is meg tudott fürdeni.

 22. Norbert T
  Norbert T
  Hónapja

  A 3. Perc után kinyomtam a videót.A pofámról leégne a bőr és nem tudnék többet tükörbe nézni ha a lányaimat kivinném egy ilyen beteg szar felvonulásra.Ugyan úgy szét kellett volna veretni ezt a felvonulást ahogy az Oroszoknál csinálták!

  1. Szabó Ágnes
   Szabó Ágnes
   Hónapja

   lehet kiköltözni oroszországba felkiáltójel

 23. András szlivka
  András szlivka
  Hónapja

  Fogadd el az embereket, vagy legalább ne bántsuk egymást. De lehet hülye vagyok, lehet hogy az a normális ha megkülönböztetjük a melegeket a heteroktól, a fehéreket a feketéktől, az ateistákat a keresztényektől, a politikai hozzáállást, ja és a nőket a férfiaktól. Ez mind normális, vagy mégsem. Nyugtasatok meg ha nem. LÉGYSZI🙏🙏🙏 Hova tévedhetünk. Sosem lesz már egyenlőség, és csak a rasszizmus beszél belőlünk??? Kérdi egy heteró srác. De nemcsak ezzel van a baj. Egyszer hallottam két párt beszélgetni hogy a barátjuk a Fideszre szavazott és így az anyját neki még úgy az anyját mert ők Jobbikosok.

 24. Tamás Tóth
  Tamás Tóth
  Hónapja

  Én elfogadom a homokosokat. Cserében azt szeretném, ha ők azt fogadnák el, hogy vannak homofóbok. Ez a szólás szabadság!

 25. Gábor Heckmann
  Gábor Heckmann
  Hónapja

  0:04 : "láttál már olyan tartalmat ami népszerűsíti, tehát hogy, legyen valaki homoszexuális, mer az jó?" 1:28: BUSTED!!!!!

 26. sebo seba
  sebo seba
  Hónapja

  koszonom szepen hogy nem jelenitettek meg a hozzaszolasomat.

  1. Ricsi CN
   Ricsi CN
   Hónapja

   Csak akkor nem jelenítik meg ha a you tob algoritmusa nem engedélyezi. Egy ideje nem lehet a videók alá nem odaillő szavakat használni.

 27. Mr B
  Mr B
  Hónapja

  0:39 Akkor szavazzál IGEN-nel, ez a népszavazás lényege, hogy választhatsz!

 28. MadMan
  MadMan
  Hónapja

  Azok a jo melegek, akik kettos eletet elnek, mint szajer :D

  1. Brendon Apu
   Brendon Apu
   Hónapja

   Nem igaz... Mert az a jó meleg, akiről nem tudom hogy az!

  2. Máté Magyar
   Máté Magyar
   Hónapja

   Isten szoljon beloled

 29. THE FREEDOM CHANNEL
  THE FREEDOM CHANNEL
  Hónapja

  Ki mondta vagy irta,hogy illegális lesz a homoszexualitás? Micsoda hülye cim.

  1. Nemeth Akos
   Nemeth Akos
   Hónapja

   Nézd meg a videót megkapod a választ...

  2. 13 László
   13 László
   Hónapja

   Rèmkoppantók

 30. Robert Nagy
  Robert Nagy
  Hónapja

  A "60 alatti MSZP-s" az egy külön faj 🤣

 31. TheCsongore
  TheCsongore
  Hónapja

  Big up mindenkinek aki részt vett benne, különösképp, aki közvetetten érintett, puszta empatiából.. És különösen Szirmai Gergelynek, aki példaértékű szerepet mutatott a szolidaritás kiállása mellett!! :)

 32. Csak is Norris
  Csak is Norris
  Hónapja

  Egyébként mikor lesz Dagat felvonulás. Én biztos mennék.

  1. Martín
   Martín
   Hónapja

   Szerintem legyen! 😭🌈

  2. thomyakadjlife
   thomyakadjlife
   Hónapja

   Ên is megyek csak le ne fogyjak addig! Lehetne amúgy, a hájasokat sem fogadják el... 😉

  3. malfoy555
   malfoy555
   Hónapja

   Nem férnének el az úton.. Meg úgy a mozgás sem a dagadtak erénye 😂

 33. Debreczeni Miki
  Debreczeni Miki
  Hónapja

  ki szerint hatékony ez a fajta demonstráció a melegek szélesebb körű elfogadása szempontjából?

 34. Ági Lakatos
  Ági Lakatos
  Hónapja

  Ezek az emberek csak egyet nem vesznek figyelembe, hogy a Teremtõ Istennek is van és lesz véleménye errõl, ha elfogadják Ôt, ha nem. A jòt rossznak momdani, a rosszat jònak mondani pedig bûn.

  1. thomyakadjlife
   thomyakadjlife
   Hónapja

   Isten mindenkit szeret! A bibliát érdemes jobban átolvasni amúgy is...

  2. CritiCube
   CritiCube
   Hónapja

   ezek az emberek = fideszesek? vagy kikre célzol?

 35. Daniel Banán
  Daniel Banán
  Hónapja

  5:58

 36. Vik Thor
  Vik Thor
  Hónapja

  Itt lehet tömeg rendezvényre menni védettségi kártya nélkül? Itt nem fosik senki a fertőzéstől? Mindenhol máshol meg igen? Pártállástól függetlenül kérdezem..

  1. thomyakadjlife
   thomyakadjlife
   Hónapja

   Már régen lehet pl. teraszokon is, na meg nem mondtàk, hogy nem kértêk...

 37. Olivér Kiss
  Olivér Kiss
  Hónapja

  Nagyon szomorú ami ebben az országban működik. Ha lehet ezt működésnek nevezni. Európa szégyene vagyunk. Sajnos én úgy látom,hogy itt társadalmat kellene cserélni és új narrativákat beemelni a politikába. Az elfogadás nem csak ezen a téren, hanem semmilyen más helyzetben sem működik. Aki teheti,az menjen ki nyugatra,de lassan már keleten is jobb a helyzet,mint itthon. Szomorú. Teljesen mindegy,hogy ki van hatalmon,az egész politikai elit rothad!!!

  1. Orbán Viktor Koldustarisznyája
   Orbán Viktor Koldustarisznyája
   Hónapja

   @pro shadow Cuki, ahogy aggódsz a nyugatiakért, őszintén mondom. Szabolcs, Heves, Borsod, Szolnok megye, de lassan egész Magyarország miatt miért nem aggódsz?

  2. Vacak Gagyi
   Vacak Gagyi
   Hónapja

   szomorú hogy ilyen magyarozók vannak még itten , miért nem mentél még egy nyugati twitter oldalra ?

  3. Csak is Norris
   Csak is Norris
   Hónapja

   Azt vágod, hogy keleten simán kinyirja idegméregel a gyárvezető a munkásait, ha csödbe juttnának és ki kéne fízetni a munkásokat. Magyarország ennél sokkal biztonságossab és jövedelmező. Nyilván itt is ezer sebböl vérzik a politika, de ehez ezer nyíllvessző is tartozik.

  4. pro shadow
   pro shadow
   Hónapja

   Hogy ki kell cserélni a társadalmat arra már nyugaton is rájöttek :D

 38. B.László Horváth
  B.László Horváth
  Hónapja

  Meg kell erteni ez nem a sexualitasrol szol hanem arrol , hogy ne kelljen szegyelned magad es szabadon elhess akarmi is az identitasod !!!

 39. tajti 93
  tajti 93
  Hónapja

  Én úgy gondolom hogy igen is kell ez a kormányrendelet, szerintem minden jóérzésű ember unja már a nyugatról érkező balos lmbtq+ elfogadásra sarkalló szemetet, nemhogy még a gyerekek világképét ezzel torzítsák már kis korban. Kétségtelen hogy éri hátrány és megkülönböztetés a nem heteroszexuálisokat, de nem gondolnám hogy egy adott kisebbség problémáit érdemes volna úgy kezelni mintha a többségre is kihatással lenne. Így is kapnak aránytalanul nagy figyelmet.

  1. gaaltomi
   gaaltomi
   Hónapja

   Mert attól nem kapnak 'aránytalanul nagy figyelmet', ha egy tök fölösleges népszavazással hónapokig rajtuk lesz a fókusz?

  2. Gábor Záborszky
   Gábor Záborszky
   Hónapja

   @Potato man Tűrni azaz tolerálni, más mint elfogadni vagy éppen szeretni valakit vagy valamit. Ezekre a dolgokra pl. elfogadás, ne a suli vagy állami szervek, hanem a szülők tanítsák a gyerekeiket. Ha egy szülő lmbtq emberek elfogadását, tolerálását stb... lmbtq tanárokkal, vagy civil szervezetekkel akarja megoldani, semmi akadálya nincs hogy suli után elvigye a labris vagy más szivárványos egyesülethez.

  3. Potato man
   Potato man
   Hónapja

   Rá akarnak venni hogy elfogadjunk másokat??? GUSZTUSTALAN!! MIFÉLE SZÖRNYŰ EMBER AKAR ILYET?

  4. MadMan
   MadMan
   Hónapja

   Egeszen addig igy gondolod, amig te nem leszel olyan kisebbseg, amibol ellensegkepet gyart a partallam :) ja es remelem lesz ilyen :)))

  5. GoldBeni
   GoldBeni
   Hónapja

   Miért torzítaná el a gyerekek világképét?

 40. pro shadow
  pro shadow
  Hónapja

  Na itt az érv amellett miért kell elmenni népszavazni. :D Remélem ezt is bojkottálják, hogy ne legyen érvényes, és így egy 99% NEM 1% IGEN lesz az eredmény :D

 41. Pele Photography
  Pele Photography
  Hónapja

  Szoval be akarnak tiltani egy olyan dolgot ami nem is letezik/letezett s megis tuntetest szerveznek a betiltasa ellen? WTF :))

  1. Péter Juhász
   Péter Juhász
   Hónapja

   "itt kell lenned, hogy elhidd"

 42. G B
  G B
  Hónapja

  szajer jozsef meleg?

  1. thomyakadjlife
   thomyakadjlife
   Hónapja

   Nem meleg, csak kíváncsi... 😂 Na meg homofób, ritka egy ereszényes àllat... 😂

 43. Balcream Balcream
  Balcream Balcream
  Hónapja

  Ilyenkor miért nincs itt egy külföldi TV.? A nagy gonosz magyarországon simán nyugodtan lehet vonulgatni. Semmi nem történik amit a nyugati liberális média fel tudna hozni negatívumként. Biztos szomorúak. Bár az egyedülállók kapnának ilyen figyelmet. Igen azokról beszélek akiknek csak az adójukat veszik el és semmit sem kapnak. Pusztán azért mert egyedül élnek. Ezért bűnösek. Röhej. Tehát Magyarországon vannak családok, nyugdíjasok meg melegek. A többi le van szarva. Ez a diszkrimináció.

  1. csabi
   csabi
   Hónapja

   bruh ne azert szidd a melegeket/csaladokat/nyugdijasokat mert neked nem jon ossze egy parkapcsolat 💀 (vagy ha out and proud incel vagy akkor elnezest kerek)

  2. Tamás Muszbek
   Tamás Muszbek
   Hónapja

   A külföldi TV természetesen jelen van és tudósítanak róla. Negatívumként meg azt lehet elsősorban felhozni hogy a kampány hatására azonnal kimutathatóan megemelkedett a homofób támadások mennyisége. Emiatt bizony sokan szomorúak. Az egyedülállókkal is sokan szimpatizálnak, csak ők azért nem kapnak most ekkora figyelmet mert ellenük nem kampányol a kormány, őket nem verik meg köpik le az utcán. Infantilis faszságnak tartom egyébként hogy amint valaki kiáll és felszólal valamilyen embercsoportért, miért kell azonnal hasonlítgatni hogy a többiekért miért nem. És a bubópestis meg az első világháború áldozataira már nem gondol senki? Ez öncélú figyelemelterelés és bagatellizálás. Nincs a többi leszarva, nem diszkrimináció.

 44. Once for Life
  Once for Life
  Hónapja

  Szomorú dolog ma Döbrögi Magyarországában élni, pedig nem is az övé.

 45. pikeee
  pikeee
  Hónapja

  Ha álliitólag diktatúra van, és meleg üldözés, akkor még is hogy jöhetett létre ez a rendezvény. Orbánnak a bevándorlók meg soros, a libsiknek a melegek a heppjük....

 46. Istvánné Fenyvesi
  Istvánné Fenyvesi
  Hónapja

  Én nem értem főleg a szülőket,nálunk is van a családban, a családban mindent meg lehetett beszélni!!! Mondjuk én jól megbüntettem elromlott a telefonja gyorsan vettem egy újat pedig 70-éves nyugdíjas vagyok!!! Ugyan úgy szeretjük mint eddig,csak sajnos el ment külföldre pont az ilyen törvények miatt!!!!!

  1. bogika98
   bogika98
   Hónapja

   Ha új mobil kell mert a régi már nem trendi, akkor el kell rontani és a naiv nagyi veszi az újat...

  2. Monika Kalmar
   Monika Kalmar
   Hónapja

   Intelligens ember vagy Gratulalok ! Egy Meleg ember is értek .Pl Kölcsey, Leonardo..🌈🌈🌈

 47. Backstreet Borz
  Backstreet Borz
  Hónapja

  Jó videó lett! Látható, hogy akik kint voltak, azok teljesen normális/átlagos emberek és nem valami sátándémon izék mint amit még mindig sokan gondolnak róluk.

  1. Isaac Clarke
   Isaac Clarke
   Hónapja

   Leszamítva azt, hogy egy Mad Max- forgatás lett volna?

 48. Tamas Tamas
  Tamas Tamas
  Hónapja

  Magyarorszagon a tudatlansag a legnagyobb gond!

  1. Tamás Feiszt
   Tamás Feiszt
   Hónapja

   @Zsolt Huszty ebben a ket mondatban legalabb harom olyan szo van aminek a jelenteserol halvany fingod nincs. A legjobb bizonyiteka vagy annak h a tudatlansag a legnagyobb gond.

  2. thomyakadjlife
   thomyakadjlife
   Hónapja

   @Zsolt Huszty Van baj a fejedben... 😂 Ennyi sületlensêget...

  3. Aat At
   Aat At
   Hónapja

   @Zsolt Huszty a fidesz nemzeti?

  4. Csaba Tóth
   Csaba Tóth
   Hónapja

   Ez így igaz, kicsit szét kéne nézni, mi megy külföldön, mi még meg tudnánk ezeket előzni!

  5. Zsolt Huszty
   Zsolt Huszty
   Hónapja

   A TIEDÉ-Nem fogod fel, hogy kikkel álltál össze-1. a hülye, tőke-ellenes, szélsőbalos KariGervel, meg a neoliberális Dobrevvel-lényegében az USA Demokrata párttal-a jó kis nemzeti Fidesz helyett-akik megvédenek az araboktól-Hunyadi János vezetésével.

 49. Agi Bator ember
  Agi Bator ember
  Hónapja

  Nemveszitek észre hogy, a politika saját céljaira használ fel benneteket megosztani a társadalmat!!

  1. Agi Bator ember
   Agi Bator ember
   Hónapja

   Akkor se kellene utcára vini őket!!

  2. Ádám Szilvási
   Ádám Szilvási
   Hónapja

   A Fidesz politikája megosztja, igen. De ezeknek az embereknek ez nem politika, hanem a mindennapi életük.

 50. Monika Kalmar
  Monika Kalmar
  Hónapja

  Igazatok van ! Ti kimertek állni a jogaitokert ... egyedul ti, mások tűrik orsos Viki mocskos huzasait arra is tesznek ha éhen halnak de fosnak Vikitol Büszke vagyok rátok ! Mert batrak vagytok mertek tenni...

 51. West Unión
  West Unión
  Hónapja

  Mindig is tudtuk létezik a másság ! Akkor miért csinálja a fesztivált a fityesz ? A kérdés költői ! Mert felmérte ,hogy ezzel a híveit megint hergelni fogja ,úgy hogy közöttük is léteznek ilyen emberek ! De mint szokott lenni az ilyen fityeszes döntésnél megint túl tolták !!

  1. bogika98
   bogika98
   Hónapja

   Hagyjuk már ezt a "másság" szöveget, van rendes neve is. A krumplileves legyen krumplileves.

 52. MadMan
  MadMan
  Hónapja

  Remelem azok a jobbagyok, akiknek a gazdai megprobaltak eltusolni szajer ereszes kalandjat, haza menekitettek kaletat, megprobaltak titkokban tartani, majd szabadon engedtek, most nagyon melyen hallgatnak :))

  1. Vacak Gagyi
   Vacak Gagyi
   Hónapja

   na pont az ilyenek miatt mondom hogy ez egy párt politikai felvonulás , még hogy elfogadás meg tolerancia :D ja hogyne

 53. Andrew
  Andrew
  Hónapja

  Nem vagyok melg de mikor megláttam Szirmait megdobbant a szívem :)

  1. Péter Sebestyén
   Péter Sebestyén
   Hónapja

   @Patrik Kurucz szív küldi szívnek...

  2. Dávid Rácz
   Dávid Rácz
   Hónapja

   Pacsi bro, én is imádom

  3. Zsolt Huszty
   Zsolt Huszty
   Hónapja

   .MAJD LESZEL.A PROPAGANDA MIATT.

  4. zack 4
   zack 4
   Hónapja

   @Patrik Kurucz Motiváló személyiség.

  5. Patrik Kurucz
   Patrik Kurucz
   Hónapja

   Mi van abban a paliban, mit látsz?

 54. Immaculate
  Immaculate
  Hónapja

  Nagyon örülök anak, hogy vannak még ilyen szép számmal normális emberek. Bár sajnos ez kisebbség bármennyire is soknak látszik. Az elfogadás szó pedig úgy gondolom nagyon fontos. Hiszen ha valakit nem tudunk megváltoztatni akkor el kell fogadjuk mert ha ez nem történik meg abból csak bajok lesznek. Méghozzá maga a történelem igazolja, hogy nem kicsi hanem óriási bajok. Ha valaki nem hajlik akkor törni fog. Azt akkor nem kell csodálkozni ha megvágja annak a kezét aki eltörte.

  1. Zsolt Huszty
   Zsolt Huszty
   Hónapja

   HA Meleg-párok gyereket fogadhatnának örökbe , az kinyírná a jó kis Oedipusz-komplexust-gátolva a gyerek lelki fejlődését-vazze.

  2. Vacak Gagyi
   Vacak Gagyi
   Hónapja

   dehogy kell elfogadni ha nem tud megváltozni

 55. Doma
  Doma
  Hónapja

  Amikor már azt hitted, hogy nem szeretheted meg ennél jobban Szirmai Gergőt... ERRE

 56. kistitube
  kistitube
  Hónapja

  based :)

 57. Tibor Hadnagy
  Tibor Hadnagy
  Hónapja

  Csak azt nem értem én hogy minek kell ehhez vonulni? Akik nem értenek ezzel egyet azok soha nem fogják ezt elfogadni amit rájuk erőltettek akárhogy is erőltetitek ezt. Az viszont amit nemvisztek az utcára mindenki elfogadja mert tudják hogy ez létezik és olyannyira elfogadják hogy szó szerint nem is foglalkoznak veletek. Viszont ha valamit erőltetnek abból lesz az utálat. Nem inkább egy feltünési viszketettség ez az egész a részetekről mivel mindenki más ezt lesza....ja?

  1. andras b.
   andras b.
   Hónapja

   @thomyakadjlifena de kik verik meg? A Pécsi orvos párról is azt írták, azt kiderült, hogy a másik kisebbség rabolta ki a "van egy szál cigid" bevezető kérdéssel. Norvégiában élek 2006 óta és itt is verik még a mai napig Oslóban. Érdekes módon azt már nem hangoztatják, hogy esetleg a már befogadott más vallású vagy a más kultúrával rendelkezők azok akik agyba főbe verik. Még is az átlag ember gyerekeit akarják "érzékenyíteni" nem a gettóban lévőkét.

  2. Kevély
   Kevély
   Hónapja

   Köszönjük Tibi. Tehát maradjanak kussban, mert úgy majd elfogadják őket. Ha a nők is kussban maradtak volna, mennyivel előbb lehetett volna választójoguk... idiot...

  3. Zsófiت
   Zsófiت
   Hónapja

   Csak így tudják felhívni magukra a figyelmet. Szerinted a nőknek lennének ma jogaik hogyha sosem vonultak volna? Valószínüleg nem is szavazhatnának.

  4. thomyakadjlife
   thomyakadjlife
   Hónapja

   Ha senkit nem érdekel akkor miért verik meg, köpik le őket az utcán egyesek? Ha nem érdekelne senkit és elfogadnák őket, nem is lêtezne ez a rendezvény

  5. Dr Dre
   Dr Dre
   Hónapja

   @Sándor Szabó 👍👍👍👍touche 👍👍

 58. Krisztián
  Krisztián
  Hónapja

  Sokkal szebb és sokkal jobb országban élnénk, ha minden ember olyan lenne, mint akik a videóban szerepelnek. Okosak, intelligensek, kedvelhetőek. Sajnos egyre kevesebb ilyet látni, és ami meglepő, hogy ez főleg az idős korosztályra jellemző. Szirmai előtt pedig le a kalappal! Még a legnagyobb szarban is kiáll az elvei mellett, és képes empátiát mutatni annak ellenére, hogy tisztában van a videós karrierjének kockáztatásával. Bár őt azért többségében intelligens emberek követik, ezért remélem olyan túl sok követőt nem veszít emiatt!

  1. Krisztián
   Krisztián
   Hónapja

   @Vacak Gagyi Miért? Aggresszívnek tűntek? Butának, tanulatlannak tűntek?

  2. Vacak Gagyi
   Vacak Gagyi
   Hónapja

   mitől lennének okosak, intelligensek meg kedvelhetőek ? csak nem azért mert osztják a véleményed , ja de...

 59. Eliott Dahmer
  Eliott Dahmer
  Hónapja

  3:16 - En borzasztoan szeretem ezt az orszagot, en... - Es meg is eljottel a pride ra. Sirok :D

  1. Bence Szilágyi
   Bence Szilágyi
   Hónapja

   @Eliott Dahmer Mea culpa, én azt a videóból fel sem vettem. Most ég az arcom.. :) Viszont Nemes Zsolt már magára is öltheti, igazítás nélkül.

  2. Zsolt Nemes
   Zsolt Nemes
   Hónapja

   @Sándor Gebri jól fogalmazott bár valószínű ő sem gondolta úgy ahogy kellett volna

  3. Eliott Dahmer
   Eliott Dahmer
   Hónapja

   @Bence Szilágyi Ki beszel itt ellentetes allitasokrol te ostoba? En szimplan Dani beszolasan ajulok.

  4. thomyakadjlife
   thomyakadjlife
   Hónapja

   Jól fogalmazott, csak nem értettêtrk az iróniát... Ez nem a vélemêmye volt hanem célzás az agyhalottakra akik így gondolkodnak, hogy aki kimegy a Pride-ra az nem is magyar...

  5. Sándor Gebri
   Sándor Gebri
   Hónapja

   @Bence Szilágyi Ennél a résznél Ács Dani valóban rosszul fogalmazott.

 60. Szilárd Koczor
  Szilárd Koczor
  Hónapja

  A nagy elfogadók... Aki nem ért veletek egyet azt meg bélyegzitek... Címkéket akasztgattok rájuk mint homofób stb.. Ha valaki hangot ad a nem tetszésének, kirugatjátok a munka helyéről, letiltatjátok a profilját. Elzárjátok a pénz csapot... #Rainbownácik 🖕aztán meg sírtok ha utálnak titeket és nem szexualitásotok miatt hanem a viselkedésetek miatt...

  1. Emese H
   Emese H
   Hónapja

   @Vacak Gagyi amúgy hánnyal beszélgettél el? Ez a “szerintem” megtalálható az érvelési hibák között, arctalanul aggatsz másokra jelzőket de nem láttál még meleget csak tévéből. Vicc

  2. Gábor Záborszky
   Gábor Záborszky
   Hónapja

   @Dávid Ćer Ez a jó hozzáállás.

  3. Vacak Gagyi
   Vacak Gagyi
   Hónapja

   @Dávid Ćer nagyon a kissebbségbe tartozol , szerintem a prideosok többsége intoleráns

  4. Redstarka22
   Redstarka22
   Hónapja

   Igen, maximálisan egyenértékű az, hogy valakinek jelentik a profilját, mert megszegte az ÁSZF-t, és az, hogy valakit megvernek azért, mert meleg. Gratulálok az eszmefuttatásért.

  5. Dávid Ćer
   Dávid Ćer
   Hónapja

   Szélsőséges nézeteket vallók bélyegzik meg egymást. Ha vkinek nem tetszik h meleg vagyok, leszarom addig amíg nem bánt vele szóban és fizikailag.

 61. CapY
  CapY
  Hónapja

  Europa: remeljuk egyik orszagnak sem jelent problemat a massag elfogadasa! Magyarorszag: usd amig meleg

  1. Gábor Balogh
   Gábor Balogh
   Hónapja

   Btk. 332. § Közösség elleni uszítás 332. § Aki nagy nyilvánosság előtt a) a magyar nemzet ellen, b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen, vagy c) a lakosság egyes csoportjai ellen - különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel - gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

  2. Csak is Norris
   Csak is Norris
   Hónapja

   Persze amikor a kurdishokat nyirták, te nem tettél semmit

 62. Wili G
  Wili G
  Hónapja

  Lehet szidni a kormányt hogy nem elfogadó de 1. Ők engedik és nem tiltják a felvonulást 2. Ők állítanak rendőrökből sorfalat kőzetek hogy ne verjék szét az ellentüntetők a fejeteket. 3. Nem csak a melegeknek vannak jogaik és illene a hetero párokkal és családokkal is megbeszélni hogy kit mi zavar és hogy milyen módon lehetne együtt élni. Jelenleg a zászlótok alatt a hetero embereken kívül mindenki egyesül... Hát sok szerencsét de okosan légyszi...

  1. Marci Szűcs
   Marci Szűcs
   Hónapja

   @Dávid Ćer vajon miért csak róluk azta wow😮😮😮👀

  2. Dávid Ćer
   Dávid Ćer
   Hónapja

   Igazság szerint a szivárványban minden szín megtalálható, így a heterók is a többiek között. Az más kérdés h nem emelik ki őket, hiszen eddig csak róluk hallottak az emberek kisgyermek koruk óta.

 63. Pdf jdb
  Pdf jdb
  2 hónapja

  Nem értem min csodálkozol, az öregek már nagyon rég a fidesz oldalán vannak.

  1. Szabolcs Nagy
   Szabolcs Nagy
   Hónapja

   😂😂😂😂😂😂😂 rosszul írtad dk

  2. Sándor Kovács
   Sándor Kovács
   Hónapja

   Tisztelet a kivételnek

  3. Péter Juhász
   Péter Juhász
   Hónapja

   Naaaaa

 64. László Finta
  László Finta
  2 hónapja

  Mivé lett a Párt Horn Gyula óta... 😢😢😢

 65. Anita Wekker
  Anita Wekker
  2 hónapja

  Szuper vagy, Greg! Turbék, Turbék

 66. Zoltán Varga
  Zoltán Varga
  2 hónapja

  Hol van itt az elnyomás? Hisz szabadon vonulnak! A rendőrség is biztosítja ezt! Ja! Az én pénzemen is????

  1. K 44
   K 44
   Hónapja

   Es barmifele atrocitas nelkul... milyen erdekes

 67. Kbalint
  Kbalint
  2 hónapja

  5:58 - kor jött rá a srác hogy nem kellett volna dicsekedni az MSZPs zászlóval

  1. Tamás Söllei
   Tamás Söllei
   Hónapja

   De okos amit "Karácsony Gerely mond azt mondjuk mi is..."

 68. C0nsequence
  C0nsequence
  2 hónapja

  A cím alapján illegális lesz? Mert a törvény elég messze áll ettől, hol lehet erről esetleg tájékozódni, mi ez az új törvény?

  1. Potato man
   Potato man
   Hónapja

   Nem, zsenikém A csaj azt mondta, hogy akkor sem fogja rejetegetni a szexuális identitását, HA (feltételes mód) illegális lesz. A cím nem az volt hogy "annak ellenére is fogom a párom kezét hogy illegális"

 69. Roni Pepe
  Roni Pepe
  2 hónapja

  Szirmai ❤️

 70. Who am I :I
  Who am I :I
  2 hónapja

  Szia mubeia :)

 71. 3rdayy
  3rdayy
  2 hónapja

  Vajon Ács Dani az első kerdesere mit gondolt mennyire őszinte valaszt fog kapni? Egy resztvevotol/erdekeltol.

 72. Ferenc Újhelyi
  Ferenc Újhelyi
  2 hónapja

  Szerencsére hatvanhét vagyok,és nem kell majd látnom hogyan pusztul el az Európai-nyugati civilizáció.Jön a harmadik világ és elsöpri ezt az egész szélsőséges ,végletekig elpuhult liberalizmust.

  1. Redstarka22
   Redstarka22
   Hónapja

   És mi lesz helyette? Nyugaton iszlamizmus, Keleten fasizmus? Szép világot vizionálsz...

 73. Csaba Berger
  Csaba Berger
  2 hónapja

  Számomra Pest elesett. Ha át is kell utaznom a nulláson teszem.

 74. Pig Guinea
  Pig Guinea
  2 hónapja

  Szirmait nem mertétek csak a végére berakni, különben elvitte volna a showt :D Egyébként rohadt sok ismert youtuber ment volna csak baromira nem ért rá :D Kár, hogy nem értem rá. Majd a következőn, ami reméljük már BP parádé is lesz :D

 75. ATTILA TAS CIKÓ
  ATTILA TAS CIKÓ
  2 hónapja

  Pszt súgok = 89 előtt >megvoltak tűrve . 89 óta törvény védi őket ! " Csak az a baj, hogy " = EZ MÁR POLITIKAI HATALALOMRA TÖREKVÉS ! 1= láthatóvá lenni = mindig és mindenhol ! 2 = bekell jutni a politikai pártokba és ott követelni részhatalmat ! 3 = kikövetelni egy önálló pártot ! Azt bevinni az Országházba és szavazás nélkűli elfogadott "első állandó pártként " ( mint a komcsik hatalma 47-89 ig) ott hatalmat gyakorolni , úgy hogy senki ne tudja őket kikerűlni - kiverni őket !!!! = Ebben nekik Alex szaros ( SOROS ) fog segíteni !!! STB ...

  1. Redstarka22
   Redstarka22
   Hónapja

   Várj, te most komolyan azt hiszed, hogy lesz majd egy Meleg Párt, akik puccsal átveszik a hatalmat, és mindenkiből meleget csinálnak? Szerintem te pályát tévesztettél, fantasy-írónak tökéletes lennél. Ilyen képzelőerővel tolakodni fognak a könyvkiadók...

  2. Tamás Muszbek
   Tamás Muszbek
   Hónapja

   A demokrácia már csak ilyen, az állampolgárok időnként politikai pártokat alapítanak hogy képviselhessék az érdekeiket, és időnként neadjisten az Országházba is bekerülnek a választások folyamán.

 76. 666 Overlord
  666 Overlord
  2 hónapja

  Ez egy nagyon nehét téma. Ráadásul aki nem azr mondja hogy támogat mindent abba valaki valamiért bele fog kötni. Nem fognak ezért szeretni amit mondok de nekem semmi bajom nincs velük de az utcán nem szeretném látni hogy csokoloznak és tapizzák egymást. Ez egy hetero pár esetében is kellemetlen ha ezt csinálják de az még szódával elmegy. De ha a villamos megalloban 2 férfi csőrözne a gyerekem szeme láttára akkor kellemetlenül érezném magam.

  1. Emese H
   Emese H
   Hónapja

   @666 Overlord ez pont a társadalmi párbeszéd és láthatóság hiánya miatt van benned. Hiszen az, hogy két ember kézenfogva megy aki szereti egymást nem szabadna, hogy ilyen érzéseket váltson ki. Én Dániában lakom, 2012 óta szabad a melegházasság, sétálnak az utcán párok kézenfogva, a kollégánk a férjével örökbefogadott egy babát és ugyanúgy megünnepeltük mint minden más leendő szülőt. Semmi problémája nincs senkinek vele, mert látható a téma. És Dániában évek óta növekszik a nèpesség, rengeteg gyerek születik, mert egy olyan társadalomba csinálnak a heteró párok gyereket amiben van jövő, biztonság és a társadalom segíti egymást ellenségkeresés helyett. És a gyerekek nem születnek homofóbnak, azzá nevelik őket a budaházy eddák sajnos. Vannak dokumentumfilmek ahol kisgyerekekkel beszélgetnek és semmi bajuk nincs ezzel. Ettől nem lesz senki meleg, csak az embert látja majd, nem egy címkét, nem egy masszát aki egységesítve van. A világon mindig is voltak melegek, évezredek óta a természetes részei a világnak. Ugyanolyan emberek mint te, te hogy éreznéd magad mint személy, ha valaki leköpne, mert a fidesz azt mondta, hogy te egy pedofil vagy? Ez egy rettenetes dolog amit ez művel a társadalommal. Menj ki egyszer egy pridera és állj le beszélgetni pár emberrel, meg fogod látni, hogy kedves, normális emberek. Egy prideon fantasztikus a hangulat, senki nem gyűlölködik, színes ruhákban mosolyogva sétálnak az emberek. Az, hogy benned ilyen érzés keletkezik az csak amiatt van, mert nem ismered igazából az embereket. Ezek ilyen mantrák amiket sokat hallottunk amikor gyerekek voltunk, ez tanult viselkedés valamivel szemben ami tabusítva van. Ezért kell láthatóvá tenni.

  2. Gábor Záborszky
   Gábor Záborszky
   Hónapja

   @Bence Szilágyi Akárhogy is magyarázzák az azonos neműek közötti szex, párkapcsolat nem "normális" dolog, sem biológia sem társadalmi szempontból. Ezért fizikailag bántalmazni senkit nem szabadna, de igenis azt a nem heteróknak kell elfogadni nekik kell alkalmazkodni a heteró többséghez és nem fordítva.

  3. 666 Overlord
   666 Overlord
   Hónapja

   @Bence Szilágyi Én örülök hogy lehet valakivel értelmesen vitázni es nem rogton elkuld az anyámba vagy meg akar ölni. De viszont sajnos nem annyira egyszerű ez hogy ezt valaki tobbszor jobban átgondolja es jobb belátásra tér. Foleg hogy még a jobb belátás is szubjektiv. Valaki a totális utalatbol és elutasitásbol tér jobb belátásra és elfogadja de látni nem akarja vagy éppen elfogadja és nincs semmi problémája vele de nem akarja az iskolákba beengedni. De ebből akkor jobb belátásra tér és igy már rendben van. Mehetnek a suliba. Az a legnagyobb baj hogy eleve nem nagyon szeretjuk mi emberek ha valami különb mint a nagy átlag. De ezt még valahogyan tudják az emberek kezelni. De ha ez egy olyan különbség ami ellen olyan hangok szolnak hogy "ez beteg, ez rossz, ez bűn, ez szembe megy a természettel,ez ellentmond az evolucionak" akkor ezt nagyon nehéz lessz egyöntetűen elfogadtatni mindenkivel. Ha leszolitunk 100embert annak tuti hogy több mint a fele azt fogja mondani hogy nem zavarja őket amíg nincs az arcukba tolva. De ha ezt a kérdést ugy tesszük fel hogy annak a 100embernek mondjuk végig kell nézni egy meleg párt akik csokoloznak már nem ez lenne az arány ebben biztos vagyok. Szerintem ez a ne nézzek oda ez nem megoldás. Mert a probléma még ott van. Nem a melegségre gondolok mint probléma hanem a nem elfogadásra gondolok mint probléma.

  4. Marci Szűcs
   Marci Szűcs
   Hónapja

   @Bence Szilágyi akkor sem kéne hogy lássa ezt egy kis gyerek és kész

  5. Bence Szilágyi
   Bence Szilágyi
   Hónapja

   Tetszik az őszinte, önreflexív kommented. Viszont a Te kényelmetlenséged nem az ő problémájuk.. Azért érzed magad kényelmetlenül, mert szokatlan a látvány, ami eddig rendben is van, tényleg. De ezt magadban kellene megoldani, pl. nem kell odanézni vagy ha a gyerek rákérdez, elmondani neki, hogy a két bácsi egymást szereti, nem túl gyakori, de van ilyen is. De másokat a szeretetük kimutatásában azért korlátozni, hátha valakit ez kényelmetlenül érint.. Gondold ezt át még egyszer :)

 77. Éva Takács
  Éva Takács
  2 hónapja

  miért elképesztő? ők is élvezhetik ezt az ünnepi felvonulást! MINDEN EMBER EGYFORMA!!

  1. hajdusaci
   hajdusaci
   Hónapja

   barátom ez nagyon nem így van

  2. thomyakadjlife
   thomyakadjlife
   Hónapja

   Minden ember különböző, de minden ember egyenlő... Erre gondolt? 😁

  3. Vacak Gagyi
   Vacak Gagyi
   Hónapja

   nagyon nem egyformák az emberek , persze sok a droid az tény

 78. László Józsa
  László Józsa
  2 hónapja

  engem nem zavar ha valaki homoszexuális csak ne "hirdesse" hogy homoszexuális mert én sem hírdetem hogy heteró vagyok. ( no offense a harmadik nemüeknek) és úgy vagyok vele hogy mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van, és ha kiderül hogy valakinek más neme van mint amilyennek látszik, akkor Istenem azt a személyt úgy kell elfogadni, és akár még meg is lehet avval az x, y, személlyel beszélni hogy miért döntött így de ha nem akar erről beszélni akkor meg csak hagyni kell élni és nem piszkálni. (akkor is ha a személy heteró vagy homoszexuális) mindenkivel bánjunk ugyan olyan jól vagy ugyan olyan szarul mert senki sem érdemel meg jobbat vagy rosszabbat mert mindenki ugyan úgy megszületett egyszer és ugyan úgy meg fog halni ! mindenkinek a legjobbakat aki meg nem tud jót hozzászólni a kommentemhez az ne is szóljon hozzá! ( ha jót nem tudsz mondani akkor rosszat se mondj! valahogy így tartja a szólás.)

  1. Dávid Ćer
   Dávid Ćer
   Hónapja

   Igazad van. Sajnos rengeteg azonos nemű pár nem meri sehogy sem kimutatni azt, hogy szerelmes, mert nagy eséllyel egy szélsőséges ember egyszer beléjük köt. A heteró pároknál ez nem okoz gondot. Ezért van EREDETILEG a Pride.

 79. Pdf jdb
  Pdf jdb
  2 hónapja

  Nem értem min csodálkozol, a nyuggerek már nagyon rég a fidesz oldalán vannak, az ellenzék fiatalodik a fidesz öregszik ez ilyen egyszerű, de remélem ezzel a mondattal nem a ti elsüllyedésetek kezdődik és remélem nem juttok a Hírtv sorsára.

 80. narancs222
  narancs222
  2 hónapja

  Bárcsak a korrupciós ügyek Hallatán is ennyi ember mozdulna meg.

  1. Rose Kasia
   Rose Kasia
   Hónapja

   👍👍

  2. Vacak Gagyi
   Vacak Gagyi
   Hónapja

   jó de ezért jár 10 twitter pont

 81. Antal Mátraházi
  Antal Mátraházi
  2 hónapja

  Ács Dani új videóját akkor is megnézném, ha egy borz szépségversenyről, vagy egy ventillátor expóról jelentkezne.

  1. thomyakadjlife
   thomyakadjlife
   Hónapja

   @Apadseszeret ilyen is vót... 😂😂😂

  2. Br1koo
   Br1koo
   Hónapja

   Vagyunk ezzel páran így. 🙂

  3. Apadseszeret
   Apadseszeret
   Hónapja

   Akkor is megneznem ha a majalison herbalozna

 82. Rich Cs
  Rich Cs
  2 hónapja

  A szexualitás egyik, ha nem is kizárólagos, de alapvető funkciója a gyereknemzés. Ami ezt nem tölti be, nem egyenlő azzal, ami igen.

  1. Péter Sebestyén
   Péter Sebestyén
   Hónapja

   @Fernando Poo ezeket hívják józsef-házasságnak

  2. Ádám Sági
   Ádám Sági
   Hónapja

   Meddőségről hallottál már?

  3. Dávid Ćer
   Dávid Ćer
   Hónapja

   Tudod, ha lelki egészséged virágzik, akkor a testi egészséged is ragyog. Ha csak a testtel foglalkoznánk, érzéketlen bunkók lennénk.

  4. Gyula Fejér
   Gyula Fejér
   Hónapja

   A szexet hagyjuk meg a szerelmeseknek.

  5. G78 Sz
   G78 Sz
   Hónapja

   Remek, és aki tud heteroszexuális és nem akar gyereket azzal mi van?

 83. Siman csak Feco
  Siman csak Feco
  2 hónapja

  A szemüveges lánynak kívánom, hogy legyen barátnője, és kívánom, hogy legyen egy picit több esze én mellé egy kevés pragmatizmus. Mert ha teszem azt Iránban jársz és ott fogod meg a barátnőd kezét ugyanezzel az önérzetes lendülettél, akkor gyanítom, hogy utoljára fogtad meg neki :/

  1. SuperduperobergruppenstuppentruppensturmStuka
   SuperduperobergruppenstuppentruppensturmStuka
   Hónapja

   @Balázs Gaál Ki állította, hogy követendő példa. Bizonyosan bajok vannak a szövegértéseddel.

  2. Tamás Muszbek
   Tamás Muszbek
   Hónapja

   Igazad van, de másrészről minden forradalom ezzel a fiatalos daccal kezdődik. Kívánom hogy a jövőben olyan világban éljen ahol tényleg bárhol felvállalhatja.

  3. sehonnai bitang
   sehonnai bitang
   Hónapja

   @Orbán Viktor Koldustarisznyája ennyi.

  4. Antónia H.
   Antónia H.
   Hónapja

   melyik a fejletebb Irán vagy Los Angeles?

  5. Antónia H.
   Antónia H.
   Hónapja

   és ha Los Angeles-ben?

 84. tibor gál
  tibor gál
  2 hónapja

  Itt nem is kell a 500fő fölötti ....🤔

 85. Dóka B. Dániel
  Dóka B. Dániel
  2 hónapja

  Respekt Szirmai! Valamint természetesen a többi embernek is. Mondjuk ilyen nők mellett, én is leszbikus lennék.

  1. Dóka B. Dániel
   Dóka B. Dániel
   Hónapja

   @Istvan Galambos tyűha...

  2. Istvan Galambos
   Istvan Galambos
   2 hónapja

   Hol láttál te "nőt"?????

 86. Matyi.
  Matyi.
  2 hónapja

  Nem vagyol homofób, DE! szerintetek az normális dolog hogy, iskolába propagálni, és tanítani a melegséget?? Miért kell ferdíteni a gyereket, főleg ilyen korban (11-12-13) amikor az összes azt csinálja ami divat vagy fent van tiktokon vagy bármilyen social médiában???

  1. Leó Narady
   Leó Narady
   2 hónapja

   Miért neked propagálták iskolában? Bárkinek propagálják? Mert én még nem találkoztam ilyen iskolával…

  2. nowzeca
   nowzeca
   2 hónapja

   propagálni? tanítani? ezeket honnan veszed?

 87. Antalfi Krisztina
  Antalfi Krisztina
  2 hónapja

  Szirmai a BEST! :D

 88. Tajta Bendegúz
  Tajta Bendegúz
  2 hónapja

  Ezekkel az emberek teljesen normálisak voltak. Szerintem a legtobb embernek azzal van a baja vagy azt nem tudja befogadni hogy ilyen gyorsan( kb 5-10 év leforgasa alatt) konkrét társadalmi elvaras lett szinte hogy fogadj el mindenkit. Na de mi a határ mi az ami mentális betegség és mi az ami normális? Mert szerintem eléggé nehéz ezt a határt meghatarozni.

  1. K 44
   K 44
   Hónapja

   @Almasy Sephirot bocs de a hasonlatod az evoluciorol helytelen. A madatnak nem azert lett szarnya mert csak, hanem azert hogy a ragadozok elol el tudjon menekulni es/vagy zsakmanyt konnyebben el tudja ejteni. Mindennek oka van az evolucioban es nem csak random tortennek a dolgok.

  2. Gyula Fejér
   Gyula Fejér
   Hónapja

   Politikus nézőpontból jól mondod, de ezek civilek. (Nyilván az mszp kiment szétfingani, de végülis bárki kimehet) A civilek nem akarnak választást nyerni, csak ki akarják fejezni a büszkeségüket saját kisebbségük iránt. Ki mentek, és kvázi azt üzenték: Ne bántsatok, ilyenek vagyunk, fogadjatok el, létezünk. A "nem vagyunk pedofilok" üzenet én nem tudom hogy átmegy-e. Talán vihettek volna egy ilyen molinót. A tolarencia évezredes igény, ők ennyire türelmesek.

  3. Backstreet Borz
   Backstreet Borz
   Hónapja

   A pszichológusok és pszichiáterek tudják megállapítani, hogy mi az ami mentális betegség és az ő álláspontjuk európaszerte az, hogy NEM betegség az ha nem heteroszexuális vagy. De ha betegség lenne akkor meg miért is akarna valaki beteg embereknek más jogokat adni mint a többi embernek? Szóval akár betegek akár nem, el kell fogadni őket.

  4. Tamás Béli
   Tamás Béli
   Hónapja

   Szerintem a határ ha nem kiskorúval kezdész , mindkét fél beléegyezett , és nem okoz maradandó kárósodást.

  5. Bence Szilágyi
   Bence Szilágyi
   Hónapja

   @Rich Cs Baromság. Termékeny heteró pároknak sem ugathatsz bele a gyermekvállalási elképzeléseikbe, ha tudnának de nem akarnak, akkor mivel egyenlőek? Ugyanígy a szex másik alapvető funkciója az örömszerzés. Ha nem tudod kielégíteni a csajod, de a postás ki tudja, akkor nem vagy egyenértékű a postással (a csajod szemében)? Ingatag érveléssel kár próbálkozni is..

 89. SchAkoska™
  SchAkoska™
  2 hónapja

  4:20 Jé, egy ismerős a két évvel ezelőtti videóból! :D

  1. Papp Ádám
   Papp Ádám
   Hónapja

   Vicces szám

  2. thomyakadjlife
   thomyakadjlife
   Hónapja

   Jó humorú, értelmes ember...

  3. Póker Dy Zoltán
   Póker Dy Zoltán
   Hónapja

   XD ja

  4. Halott
   Halott
   2 hónapja

   Ismeros lehet a Gulyas Marcis interjubol is :)

  5. Mario Fazekas
   Mario Fazekas
   2 hónapja

   420 😂😂😂😂💭👽

 90. ATTILA TAS CIKÓ
  ATTILA TAS CIKÓ
  2 hónapja

  0:50=vajon az "amerikait " miért nem hagytátok végig mondani ? = MERT ÖK MÁR ELVANNAK KÁBITVA ! >bekábitottak -elkábitottak " !

  1. Csaba Tóth
   Csaba Tóth
   Hónapja

   @Lins Gream normalitás

  2. Lins Gream
   Lins Gream
   2 hónapja

   Mi ellen vannak elkábítva?

 91. X Y
  X Y
  2 hónapja

  Jó riport lett.

 92. Attila AttilaFX
  Attila AttilaFX
  2 hónapja

  Tudja valaki hogy mikor lesz a Hetero bulizás? Vagy nekünk nem jár ilyen?

  1. Martín
   Martín
   Hónapja

   Szerintem legyen! De nem minden fesztivál már az 😭

  2. Gyula Fejér
   Gyula Fejér
   Hónapja

   Úgy érzed el vagy nyomva? Sikertelen vagy? Fusztrált vagy? Csajokkal minden rendben megy?

  3. pro shadow
   pro shadow
   Hónapja

   Hetero? Miért jó nácinak lenni?

  4. kehiri1
   kehiri1
   Hónapja

   Egész évben bulizhatsz. Simán megfoghatod a bnőd kezet és csókolózhattok is. És ezért nem fog senki rádordítani, leköpni, belédrúgni. Nem elég?

  5. Béla Budai
   Béla Budai
   Hónapja

   De jár, bárhol bármikor, nekik egy évben csak egyszer van :D

 93. ATTILA TAS CIKÓ
  ATTILA TAS CIKÓ
  2 hónapja

  KÖSZÖNET , TISZTELET .

 94. Ida Kiss
  Ida Kiss
  2 hónapja

  Az elromlott ora is helyesen mutatja az idot naponta ketszer. Most ez tortent orbannal. A genderelmelet velejeig hibas, de ez nem lenne baj, ha megmaradna akademiai problemanak. Viszont amint politikat csinaltak belole, maris nagy bajokat okoz.

  1. Ida Kiss
   Ida Kiss
   Hónapja

   @Kádár János Természetesen ma már velejéig politikai a téma. Azóta, amióta a kelet-európai rendszerváltások után hoppon maradt a radikális baloldal. Mivel az osztályharc már nem pálya, (a dolgozók többsége már nem ipari munkás, nehezen szervezhető szakszervezetbe, ezért nehéz befolyásolni), ezért új terepet kerestek maguknak, 1990-ben, Sao Paolo-ban. A Sao Paolo-i Fórumon mindenféle kapitalizmusellenes párt és szervezet összegyűlt. Részben Venezuela, részben a columbiai FARC terrorszervezet támogatta anyagilag a gyülekezetet, amelyik kijelölte a fő csapásirányt: az egyének identitását kell hangsúlyozni, az etnikai, és nemi identitást. Ez a mai új-új baloldal stratégiája. Így került képbe a nemiség, és kapóra jött a genderelmélet, amelyik azt állítja, hogy a genetikai nem lényegtelen, csak a kulturálisan elsajátított nem számít. Szerintük több tucat nem létezik, a felsorolásuk teljesen szürreális, és az elmebetegség határát súrolja. A genderelméletet magukévá tevő szervezetek, főleg diákok, fiatalok, elképesztően erőszakosan lépnek fel. Órákig tudnék eseteket sorolni arról, hogyan tesznek tönkre férfiakat, akik valakinek útjában vannak, a védekezés lehetősége nélkül. Az ártatlanság vélelme már nem számít.

  2. Beatrix Jakab
   Beatrix Jakab
   Hónapja

   Orbànc ìgy a vàlasztàsok elott egy okos taktikai lepest tett. Talàlni egy ellenseget mert a sok ingadozo birkakat a gyűlölet osszetereli, es orbanc aki kiall a magyarok jogaiert🤣🤣🤣(szembemegy az eu val) hirtelen hős lessz. Birkàk.

  3. Éva Harmath
   Éva Harmath
   Hónapja

   Pláne, ha beépül az oktatásba.

  4. Kádár János
   Kádár János
   2 hónapja

   Az a probléma szerintem, hogy erről nem érdemes csak tudományosan beszélni. Ezek érzések amiknek persze tudományos háttere van, de ettől függetlenül nem megváltoztathatóak és nem lehet elnyomni őket. Az, hogy valaki kibe szeret bele vagy, hogy érzi magát a testéban az nem vita tárgya, hisz ezek érzelmek, érzések. Nem lehet senkit meróni értük

 95. AMON
  AMON
  2 hónapja

  Hoppa Szirmai a vegen :))

 96. SciencEntrance
  SciencEntrance
  2 hónapja

  6:28 LMFAO😂😂

  1. Adam Infrauer
   Adam Infrauer
   2 hónapja

   JAJAJAJA

 97. MattCarter1999
  MattCarter1999
  2 hónapja

  Respect Szirmai Gergőnek!

 98. Ida Kiss
  Ida Kiss
  2 hónapja

  A gyerekeknek azt tanitani, hogy nem biztos, hogy fiu/lany vagy, majd magad eldontod, belezavar a nemi onazonossag fejlodesebe. Raadasul hazug. Akarmit csinal valaki onmagaval, a genjei maradnak. A hormonrendszerbe belezavarni pedig ellentetes a hippokrateszi eskuvel. A nem-valtas nem a gyereknek kell, hanem a narcisztikus, eretlen szulonek, aki elegedetlen a gyerek nemevel. Az pedig, hogy az USA-ban egyes helyeken kifejezetten tiltjak, hogy valaki kifejtse a velemenyet a kerdesrol, mint most en, nem okoz bennetek egy kis kognitiv disszonanciat? Velemenyszabadsag, meg ilyenek? Az a helyzet, hogy mivel az osztalyharc mar nem palya, a baloldal rastartolt az identitasokra. Az etnikai es szexualis kisebbsegekre. Megszalltak az ilyen civil szervezeteket, es veluk akarjak elerni a kommunizmust. Nagyon figyeljetek. Nem mind arany, ami fenylik.

  1. Ida Kiss
   Ida Kiss
   Hónapja

   @Sára Szűcs Úgy, kislányom, hogy több nyelven olvasok, újságokat, és szakirodalmat. Azon kívül figyelek, és csak azt hiszem el, amit bizonyítva látok.Te is utánam csinálhatod.

  2. Ida Kiss
   Ida Kiss
   Hónapja

   @Dávid Ćer Argentinában már prepubertáskorban kérhetik a szülők, hogy kezdjék meg a gyerek átváltoztatását. Hány olyan szülőt ismerünk, aki nem elégedett a gyereke nemével? A férfi, aki a férfiasságát látja igazolva azzal, hogy lám, fia született. A nő, aki lánynak neveli a gyerekét, mert olyan szép a haja. Nem a gyereket kellene megvizsgálni, hanem a szülők motivációját. Emellett egyrészt jó pénzért mindenre, és mindennek az ellenkezőjére lehet kapni "szakembert", aki "szakvéleményt" ad. Másrészt vannak olyan államok, ahol kifejezetten tiltják, hogy a gay hajlamú serdülők pszichoterápiában vegyenek részt. Megbüntetik a pszichológust, ha ilyen fiatalt kezel. Ez maga az agyrém.

  3. Ida Kiss
   Ida Kiss
   Hónapja

   @Árpád Fábián Árpád, semmi kifogásom a felvonulókkal szemben. Mindenki azt szeret, akit akar. Amit kifogásolok, az, hogy a jámbor melegeket politikai célból felhasználja a radikális baloldal. Lásd: Sao Paolo-i Csoport, ha érdekli a történet.

  4. Ida Kiss
   Ida Kiss
   Hónapja

   @Backstreet Borz Én viszont ismerek olyan országot, ahol a szülő kérésére már a prepubertáskorban elkezdik hormonokkal bombázni a gyerekeket. Sőt, tudok olyan esetekről is, amikor felnőtté válva jött rá valaki, hogy kitoltak vele, megnyomorították, és ezek után öngyilkos lett. Az orvos- és gyógyszeripar érdekeltségét is érdekes lenne megvizsgálni, mekkora üzlet ez nekik, ráadásul helyenként államilag finanszírozva.

  5. Ida Kiss
   Ida Kiss
   Hónapja

   @CritiCube Angyalkám, el vagy tévedve! Érvelni nem tudsz, ezért két érvelési hibát is elkövetsz. Az egyik, rám támadsz, nem az érveimre - ez argumentatio ad hominem, azaz személyeskedés. Az elképzelt személyt támadod, ez pedig szalmabáb érvelés. Menjél sörözni a szektáddal, vagy bánom is én.

 99. Z
  Z
  2 hónapja

  legyen legális csak ne kötelező sokak szerint csak ez a 2 út van

  1. Gyula Fejér
   Gyula Fejér
   Hónapja

   Sokak szerint csak az a két út van, hogy TILOS, meg hogy KÖTELEZŐ! A "legyen legális"-ért megy a harc jelenleg.

  2. András Orvos
   András Orvos
   Hónapja

   Beteg az a nép, amelyik szerint kötelező. Én azt mondom, hogy olyan, mint a hajszín. Megmaradhatott, megmaradt, nem kell túltolni.

  3. S. A. Debre
   S. A. Debre
   2 hónapja

   Senki nem gondolja, hogy "ez a két út van", ezt te találtad ki, mert jó érzés elhinni, hogy okosabb vagy másoknál.

  4. CritiCube
   CritiCube
   2 hónapja

   :DDD sokak szerint van olyan opció, hogy kötelező legyen melegnek lenni? :D tippelek: a fideszesek gondolják így! épeszű ember ekkora baromságot még idézetként is szégyell leírni/kimondani.

 100. xy Dani0906
  xy Dani0906
  2 hónapja

  Provokáció felsőfoka.