Miért gyűlöljük egymást ennyire Magyarországon?

4 500 Megtekintés 71 E

Sziasztok! A mai videó témája, hogy mi ez a mérhetetlen gyűlölet a hazánkban, amit az online és offline térben egyaránt érzékelni lehet? Honnan származik, miért van ennyi és hogyan lehet tenni ellene?

Tanulom Magam Érzelmi Intelligencia Online Videótanfolyam:
www.tanulommagamtanfolyam.hu/

Attis Instagram:
attis_ae_tm

Tanulom Magam Tanulók csoport:
groups/35755...

Tanulom Magam Instagram:
tanulom_magam

Tanulom Magam Patreon
www.patreon.com/tanulommagam

Látogassatok el a Tanulom Magam facebook oldalára is, friss infókért, hírekért:
tanulommagam...

Email: tanulommagamcsatorna@gmail.com

Megjegyzés

 1. Tanulom Magam
  Tanulom Magam
  18 napja

  Sziasztok! Mielőtt elárasztják a komment szekciót azok a kommentek (már így is van pár), hogy nem csak Magyarországon gyűlölködőek az emberek és én egy utolsó haza áruló vagyok, amiért bármi negatívat mertem mondani a hazánkra és a magyar emberekre, szeretném leszögezni, hogy természetesen nem csak Magyarországon jellemző ez, hanem rengeteg más országban is, főleg ahol a politika szánt szándékkal rá is játszik ezekre a folyamatokra és gerjeszti őket. Emellett a koronavírus is növelte a társadalmi szakadékokat és az általános társadalmi szintű frusztrációt számtalan országban, tehát ez nem egy egyedi magyar dolog. Viszont mivel én Magyarországon élek, dolgozok, fogyasztok és készítek tartalmakat és tapasztalom meg a témához kötődő dolgokat, ezért nyilván Magyarországról fogok beszélni és nem másik országról, aminek a hétköznapjaiba nem látok bele. Ezért Magyarország a témája és nem azért mert csak itt lenne gyűlölködés. A másik dolog, hogy engedjük már el ezt az óvodás hozzáállást, hogy ha valaki felhívja a figyelmet egy negatív dologra az országunkkal vagy a benne élőkkel kapcsolatban, akkor rögtön megsértődünk, vagdalkozunk, sértegetjük egymást, hazaárulózunk meg "el lehet innen menni ha nem tetszik valami". Ha értelmesen beszélni sem tudunk valamiről, hogy várhatjuk el hogy javítani tudjunk a jelenségen? Szerintem az országon pont akkor tudunk segíteni, ha képesek vagyunk szembenézni a hibáival, hiányosságaival, gyengeségeivel, mert csak akkor tudunk változtatni rajta. Ahogy a gyereked a párod vagy egy barátod esetében is azért hívod fel ezekre a figyelmet mert szeretnél segíteni neki javítani rajta, ami által boldogabb lehet az országunk esetében is hasonló a helyzet. A konstruktív kritika nem utálat és árulás hanem pont hogy a jószándék és szeretet szüleménye és ha hazaszerető embernek lenni azt jelenti, hogy a homokba dugjuk a fejünket, úgy teszünk mintha minden jó lenne és várjuk hogy mikor dől össze végleg a társadalmunk a saját súlya alatt, akkor én ebből a hazaszeretetből nem kérek és maradok "hazaárulónak". Ahogy az ember egyéni fejlődésében is fontos az önreflexió, úgy társadalmi szinten is fontos hogy beszélgessünk ezekről a jelenségekről és ne söpörjük a szőnyeg alá mondván, hogy itt minden rendben van. Ez az első lépés a folyamatban. Viselkedjünk felnőtt módjára és intelligensen beszélgessünk erről a témáról, ütköztessük az álláspontjainkat, keressünk igazságokat és kapcsolódási pontokat egymás között és tegyünk érte, hogy jobb legyen.

  1. Tamás Takács
   Tamás Takács
   2 napja

   @Bernát Szipogi Nem védekezem másokkal, csak amikor mindig azt mondják hogy Magyar mentalitás, akkor azzal azt sugalják hogy mindenhol máshol normálisak az emberek, pedig marhára nem. Na meg azok az influenszerek akik a saját anyjukat is eladnák, meg a levegővételük is szponzorált azok meg is érdemlik az olyan kommenteket .:D Normálisan kell viselkedni, értékeket kell közvetíteni, hitelesnek kell lenni és rögtön nem jönnek a negatív kommentek.

  2. Bernát Szipogi
   Bernát Szipogi
   3 napja

   @Tamás Takács teljesen érthetően leírta, hogy ez a tendencia nem csak a magyarokra jellemező, DE mivel itt él ezért erről fog beszélni/írni. Nem igazán értem miért kell konstans másokkal védekezni.Pont lekaksizom melyik országban mit csinálnak. Itt viszont igenis érdekel, hiszen itt élünk. Csak nézz körbe facebookon instán vagy bármelyik celeb kommentjei között milyen mértékben uralkodtak el az indulatok..

  3. Alfonz64 TechGuru
   Alfonz64 TechGuru
   11 napja

   Én itt keleten nem tapasztalok ilyet, nagyon ritkán. Máshol meg nagyobb a jólét ez úri sport, próbálja elnyomni a másikat hogy érvényesüljön. No ilyenkor ha találkozik a mifajtánkal, beleverünk egy kis tiszteletet. A kis genyóba. :)

  4. Hajnalka Hegedűs
   Hajnalka Hegedűs
   11 napja

   Nagyon jó ez a videó, és jó, hogy felhoztad ezt a témát, abszolúlt jól érzed. Ez nem hazaárulás, nyilván van sok jó ember és sok jó dolog ebben az országban, de ez a folyamat olyan szinten van, ami rontja az ember közérzetét, akár online vagy offline. Nem kell ehhez semmit hozzá fűzni. Változtatni kell, az tény különben még nehezebb lesz itt.

  5. Someone
   Someone
   12 napja

   Erről Ady Endre jutott eszembe. Ő kritizálta ilyen fajta szerető módon az országot verseiben.

 2. Roland Pálfy
  Roland Pálfy
  17 órája

  férfi, nő, egyéb ...

 3. Dávid Bogdán
  Dávid Bogdán
  Napja

  Az ember egy törzsi lény, minél nagyobb a chill, a jólét, annál nagyobb a csoport, annál befogadóbb az adott közösség, erre jó példa a migráns ellenes diagramod. Idehaza ugye elég nehéz az élet, derűs nyugalomnak a társadalom nagy részében nyoma sincs, így már érthető a hazai és hasonló vagy rosszabb minőségű életet élők érzelemvilága. Erre jó példa a Rohingya népírtás, mindez a 21. században. Egy kérdés: Ha van egy durván narancstálig személy, hogy lehet rávenni, hogy az érzékenyítést ne vegye támadásnak?

 4. Szabó Csaba
  Szabó Csaba
  2 napja

  Magyarországon az emberek szeretik egymást. Velem csupa pozitív dolog történik nap mint nap, piacon, koncerten,rendőrségi intézkedés során, csak úgy jártomban-keltemben. Bár lehet hogy ez csak a látszat. A kommunizmus osztálygyűlöletét,a nácik fajgyűlöletét, a spanyol inkvizíciót, az afrikai törzsi háborúkat, a véres délszláv testvérgyilkos háborút , az arab-izraeli konfliktust mind a magyarok okozták. A skinhead mozgalom és a futballhuliganizmus is ősi magyar hagyomány. A melegfelvonulást is a magyarországi Párizs utcáin támadták meg és szintén a magyar Berlin május elsejéi változnak évenként ismétlődő véres erőszakba,a magyar buszokon még a 60 as években is külön utaztak a négerek Martin Luther King fel is szólalt ellenünk. Jane Elliot tanárnő gyerekekkel kapcsolatos kísérlete is magyar gyerekekkel zajlot. A magyar határőrök nem szégyelnek útlevelet kérni a békés ,zöldhatáron a szeretetüket kövekkel,szidalmakkal, gáz spray-el kifejező emberektől, miközben a világ bármely országába nyugodtan besétálhatunk a zöldhatáron papirok nélkül. A magyar nép sugárzó gyűlölete kényszeríti az északi szomszédainkat hogy hatályban tatsák a Benes dekrétumokat és elvegyék az állampolgárságot a gonosz magyaroktól. A románok is azért rombolnak hadisírokat és tiltják a himnusz éneklését hogy a magyarok szeressék őket végre, de nem,csak nem. Nyugat Európában is a magyarok írtották és üldözték a zsidókat a kozepkorban azért,hogy idejöjjenek és itt tudjuk őket utálni. A magyarok hozták azokat a nyugat európai törvényeket is amelyek halállal (!) büntették a homoszexuális párokat. Ja nem... Semmivel sem utálunk jobban senkit ,mint bárki más , bárhol a nagyvilágban.

 5. Zita Szlanyinka
  Zita Szlanyinka
  2 napja

  Sajnálatos módon az oktatásban a leglátványosabb az egymás ellen hergelés, uszítás jelensége. Nem érdemi vitárá tanítják a diákokat, hanem egy/több tényező alapján kiragadnak egy kis közösséget és mutogatnak rá. Számomra a legbrutálisabb kirekesztettségi élmény a KRESZ oktatáson történt meg, az oktató belőlem gyártotta az ellenségképet, mert én nem tudtam nevetni a migráncsozós poénjain. Rendesen kivont karddal mentem haza, mert fel voltam készülve arra is, hogy meg fognak verni a többiek.

 6. Tamás Korom
  Tamás Korom
  2 napja

  Pont ugyanezt érzem én is. Autós közlekedésben pl nem tudok sávot váltani anélkül, hogy eröszakolnom kellene az autót. Eddig udvariasak voltak, mamár állandó harc

 7. Rere Rita
  Rere Rita
  2 napja

  Olyanok vagyunk mint egy majom horda 😝 (szuper videó lett) 💪🙌

 8. Balogh Adam
  Balogh Adam
  4 napja

  Jó lett a videó Attis. Szinte minden videódból tanulok valami újat. 😁

 9. Sterl Paula
  Sterl Paula
  4 napja

  Imádtam a felsorolást az elején és a vázlatpontokat a végén, nagyon betalált, gratu! :)

 10. Milán Horváth
  Milán Horváth
  5 napja

  Szuper összefoglaló!! Nagyon alaposan körbejártad a témát! Köszi a megosztást!

 11. Szabó Judit
  Szabó Judit
  5 napja

  + Okok az utálatra: 1. Történelem, az évszázadok óta tartó kiszolgáltatottság, vereség és elnyomás, az egész 1900-as év a magyarok számára elképesztően borzasztó (1-2. vh, Don kanyar, szovjet katonák, rákosi+kádár korszak) 2. Alapvetően a magyarokba van tudat alatt a társadalmi rétegződés: a felső 10-20% kezében volt mindig az összvagyon, a többi 70-80% próbált túlélni. (ez szociológia inkább) 3. a social media romboló hatását is hozzátenném, de ez világszinten probléma: a magamutogatáa, az irreális világkép amit kapnak, boldogtalanabbá és féltékennyé teszi az embert, gyűlölettel adják ki a frusztrációjukat 4. a kormány kommunikáció, nevelés és minden egyébben egyet értek, annyit tennék hozzá, hogy alapvetően tényleg minden rétegződött társadalomban megtalálható a másiknak a "tudatos" vagy "tudat alatti" elnyomása, ezt úgy hívom: "Irénke jelenség": a másik beletaposása, bántása, molesztálasa ész nélkül, ez mindenütt megtalálható. Aki legfelül van, "elit", tudat alatt érezheti magát feljebb valónak, ezt pedig úgy hívom: "Berki jelenség": 100 millás luxikocsi parkolhat barhova, megtehet barmit, mert ő "feljebb való" +tapasztalat: engem 14 évesen is már rengeteg utálat ért az osztálytársaim SZÜLEI, osztálytársak, munkatársak által. A legnagyobb hiányosság amit érzek az emberekben a TUDATOSSÁG, ÉRZELMI INTELLIGENCIA és az alapvető MŰVELTSÉG. Nem tudnak és nem is akarnak változni, a hozott mintákat lemásolják, élnek állatok módjára. Nincsen bennük fejlődési vágy... Hiába az érzékenyítő tréning, vagy + érzelmi intelligencia óra, ha te nem is látod hogy mit cselekszel, mert nem látod magad kívülről/ nem vagy tudatos. Nehéz ezen változtatni

 12. Csaba Szabó
  Csaba Szabó
  5 napja

  A mai magyar politikában már olyan szinten van az egymás iránti utálat hogy nem is megyek szavazni

 13. Zoli
  Zoli
  5 napja

  Koszonjuk Attis ezzel a videoval megjobban leirtad a magyarokat .Eddig is utaltak minket egyes orszagokban es bizonyos nepcsoportok ertem ezalatt tobbek kozt a pl.: a ciganyokat de ezutan eleg nagy lovat adtal alajul es biztos meg jobban fognak utalni minket Magyarokat ugyanis ismerven oket ebbol.a 26 majdnem 27 perces vidibol csak az jon le nekik hogy a magyarok a legnagyobb rasszistak Europaba es ezt mar barhogy is magyarazod nekik akar a fejed tetejere is alhadsz ok akkor is csak ezt fogjak leszurni belole .igy is utaljak a magyarokat mas orszagokban is de ezutan meg jobban fogjak .Koszonjuk Attis .Egyebkent en nagy rajongod vagyok tok szeretem a videoidat de ezzel most kicsit kicsaptad a biztositekot amit en szemely szerint nagyon sajnalok mert tok jo arcnak tartalak.Ennyi tovabbi szep napot .

 14. Nagy Imre
  Nagy Imre
  6 napja

  Nagyon jó a téma. Sajnos ez a gyűlölködés tömegjelenség lett. :(

 15. Roland Rideg
  Roland Rideg
  6 napja

  Azért Magyarországon hatalmas múltja van a gyűlölködésnek és a bizalmatlanságnak. Minket a történelem során teljesen megsemmisítettek, a szomszédos országok végül hatalmas területeket loptak el tőlünk és rengetegszer lettünk elárulva, elfoglalva, eltiporva. A politikusaink jól tudják ezt és ki is használják, generálják az összetűzéseket, hogy aztán amíg egymást marjuk addig vígan szétlopják az országot.

 16. Alex
  Alex
  6 napja

  Kedves Atis! Kepes András Világkép című könyvében ismertet hasonló dolgokat csoportokról (politika,propaganda, vallás, kultúra, stb.) mint amelyeket te ebben a videóban. Megnéznék egy olyan videót, ahol ilyen témákról diskuráltok 😉 .

 17. Medveváros
  Medveváros
  6 napja

  Az videó eleji rap-ből kihagytad : b*zi-nem b*zi , Sosztakovics-Prokófiev , komcsi-fasiszta=k*csög , south park-family guy ,

 18. Erika 00
  Erika 00
  6 napja

  16:21 Nem tudom, én ezt mindig is nagy butaságnak tartottam. Tehát ha nem szeretek valamit, nyilván nem követem, sőt, inkább megpróbálok tudomást sem venni róla. Nem tudom, hogy mi ennek a logikai összeköttetője, de jobb, ha meg sem tudom inkább :D

 19. Balázs Sebestyén
  Balázs Sebestyén
  7 napja

  Én az elektromos rollereseket utálom a legjobban.

 20. Milan21
  Milan21
  7 napja

  Nagyszerű videó. Kár hogy egy ilyen színvonalú tartalmat szinte egyik nagyobb médium sem merne lehozni, mert kvázi ezzel lelepleznék önmagukat, hogy rendszeresen átadják az irányítást valamilyen minőségben a gyűlölet- és félelemkeltésnek. Mert leginkább abból élnek meg, ha ilyen módon szított drámával magukhoz (a csoportjukhoz) tudják láncolni az erre fogékonyakat. Valahogy nagyobb hangsúlyt kellene kapjon az a fajta mélyebb társadalmi szintű felelősségvállalás, amiről a videó végén beszéltél. Tudatosítani a negatív és a pozitív viselkedéseink okait és következményeit. Ilyen szempontból tudatosabban élni.

 21. merrymary85
  merrymary85
  7 napja

  Engem is nagyon zavart már a sok gyűlölködés, köszönöm ezt a videót! Azt is észrevettem, hogy mostanában különösen sokan írnak olyat kommentben, hogy ha valaki elkövetett valamilyen bűnt, akkor milyen kínzást vagy halált érdemelne érte. Vagy épp saját maguk ölnék meg... A halálbüntetés vagy akár a büntetés végrehajtás intézménye is megérdemelne egy videót, ha még nem volt a csatornán...

 22. Zsófia Molnár
  Zsófia Molnár
  8 napja

  Baromi jól nézel ki, szuper, hogy lefogytál! 👌🏼

 23. ShanChan
  ShanChan
  8 napja

  ajánlom az esti kornél ti a rosszak mi a jók vagyunk című számát

 24. István Árpád FEDOR
  István Árpád FEDOR
  8 napja

  Attis, köszönjük, hogy vagy nekünk! Szükségünk van ilyen és hasonló tartalmakra! 🙏🏻

 25. Kornél Tóth
  Kornél Tóth
  9 napja

  Természetesen lehet ezeket nap mint nap tapasztalni. Véleményem szerint ez a gyűlölet visszavezethető egészen a Kádár korszakhoz, mert szerintem ez generációs traumák következtében alakulhatott ki. Minden egyes generáció romlott egy kicsit az életszínvonal miatt, és hát itt tartunk most. Itt tart az összetartó magyar nemzet.

 26. GG
  GG
  9 napja

  Kihagytad: Fradi-Újpest 😂

 27. Boglárka Bakonyi
  Boglárka Bakonyi
  10 napja

  Kimaradt, hogy Canonos és Nikonos :D Nekem mindkettő van, béke emberek.

 28. Zsuzsa Kraft
  Zsuzsa Kraft
  10 napja

  Visszajöttem újra mert megint meghallgattam És eszembe jutott hogy ez teljesen normális bármennyire hihetetlen olyan változás előtt van a föld 7 emberiség ez vagyunk mi a többi kihalt hogy ez a téboly teljesen rendben van szükségszerű itt volt az ideje ő siratok pontosan írják hogy ez most a vaskor végén az aranykor kezdetén így lesz és így van és így van jól mert nagyon komoly helyzet előtt állunk dönteni kell felemelkedés vagy transzhumanizmus A felemelkedést a fényszövetség csatornájára lehet megérteni A transzhumanizmus t a szkeptikus kerekasztal csatornáján szkeptikus Gergőnek hívom csodálatosan összeszedte két videóban szakadék szélére ért az emberiség a többiek kihaltak a többi emberiség mi is ki hallhatunk az is választható de választható mivel szabad akarat van a felemelkedés is ezt még pontosan tartottam hogy ide írjam hátha tanulmányozott és megértés után segítesz a többieknek is megérteni

 29. Zsuzsa Kraft
  Zsuzsa Kraft
  10 napja

  Drágám szakadtam a röhögéstől könnyesre röhögtem két gondolatom van az egyik mindig te érezd jól magad akármilyen szöveg van nem számít ha te jól érzed magad akkor úgy van jól akár gurulsz akár csörögnek a csontjait teljesen mindegy te a két kicsi szemeddel szívvel lélekkel nézzél kifelé és akkor minden oké A másik nagyon érdekes ha viszed valamire akkor azt mondják csörtet ő könyöklő vagy ha nem viszed semmire akkor meg azt mondják nézd az élhetetlen tehát bármit teszel megfelelni sose tudsz ezért mi a kijárat amit mondtál is szarni az egészbe ki mit mond mennyi az utadon szuper amit csinálsz amikor pörgős életem volt és előadásokat tartottunk mindig azt néztem ki nem jött el és egy bölcs ember azt mondta mindig az számít aki itt van az nem számít aki nincs ez egy jó bőlcs tanács volt utána nem törődtem vele jól van azzal törődtem én vagyok aki vagyok és én itt vagyok köszi a munkát pusszantás

 30. JAVINCZE
  JAVINCZE
  10 napja

  - a hangod erőszakos , ártalmatlan pofával , leleményesen , praktikusan koldulsz , a koldulásod jobban fizet mint nekem a gennyó fidesz .

 31. Dávid H.
  Dávid H.
  10 napja

  A gyűlölettel vagyok a legönzetlenebb - Jobb adni, mint kapni. 😂

 32. Kis Zsolt
  Kis Zsolt
  10 napja

  tökéletes leírása a mai társadalomnak.

 33. Niki Németh
  Niki Németh
  10 napja

  Végre valaki beszél erről is! Nagyon jók a videóid! én is tapasztaltam mikor soványabb voltam, mikor meghíztam, meg egyéb dolgokban is, de engem is hidegen hagy, mert tudom, hogy bármit teszek, vagy bármilyen vagyok, valakiknek mindig rossz leszek és sosem lesznek velem elégedettek, mindig van valami, amibe bele lehet kötni!!😅😅😅 De az ilyen emberek általában a saját megkeseredéseiket élik ki másokon és a saját elégedetlenségeiket olvassák rá arra, akit éppen "fröcsögnek" valami miatt. Nagyon sok ilyen ember vett körül, sokat olvastam ezekről a dolgokról is, hogy jobban megértsem a miérteket. Azóta kiszűröm pár mondatból és tudom, hogy "merre, hány méter" és igyekszem pozitív emberekkel körülvenni magam. 😊😊😊

 34. Channel Csatorna
  Channel Csatorna
  10 napja

  A gyűlölködés egyenesen arányos az ész hiányával. Minél kevesebb van annál nagyobb ösztönlény az illető, mert nem tudja, és nem is akar belegondolni abba, hogy mit okoz ezzel, az ösztönei vezérlik. A verekedő focisták közelebb vannak az állatok szintjéhez mint az emberekéhez, pont azért mert ösztönből cselekednek.

 35. Rod Phaser
  Rod Phaser
  11 napja

  Konstruktív kritikaként: ugyan azt teszed ezzel a videóval amiről beszélsz, a megoldás lenne jó téma! Beszélj lasabban, túl vékony és magas a hangod. Sokan ezért nem néznek

 36. Nina Nagy
  Nina Nagy
  11 napja

  25:21 erről kéne szólni az etika órának ami tanáraink nagyrészt folyton ellógták és ki vittek az udvarra🙄(hú ennyi kommentet nem írtam még egy videó alá sem)

 37. Nina Nagy
  Nina Nagy
  11 napja

  24:12 tegyük menővé az elfogadást Ha híres emberek posztolnak róla vagy ilyesmi az emberek úgy követik őket mint a bárányok 😂

 38. Nina Nagy
  Nina Nagy
  11 napja

  23:56 nekem anyukám folyton az elfogadásról beszélt ha valamelyik rokonom elkezdett cigányozni rögtön rászolt hogy elöttem ne beszéljen így

 39. Nina Nagy
  Nina Nagy
  11 napja

  16:20 néha volt hogy igen de próbálok le szokni mert a túl sok negativoskodás nem jó

 40. Nina Nagy
  Nina Nagy
  11 napja

  15:58 Ezt az osztálytársaumnál is megfigyeltem

 41. Nina Nagy
  Nina Nagy
  11 napja

  8:46 nm0 24 ülök a szobámba identitás

 42. Nina Nagy
  Nina Nagy
  11 napja

  Lehetne videó a törvénymódosítás sal kapcsolatba?

 43. Nagy Zsuzsanna
  Nagy Zsuzsanna
  11 napja

  Ne törődj senki véleményével! Én - bármilyen vagy, bárhogyan nézel ki - elfogadlak és ilyennek szeretlek! 🤗😘

 44. Krisztiàn L.
  Krisztiàn L.
  11 napja

  Gratulalok a munkahoz hasznos dolgokat halhatunk

 45. Orsolya Fenyvesi
  Orsolya Fenyvesi
  11 napja

  Kihagytad a nyugdíjast 😅

 46. László Tarca
  László Tarca
  11 napja

  Akinek kis esze van tudja hogy a hatalom szándékosan generál feszültséget minden felületen minden lehetőséget megragadva, minden nap hogy addigse arra figyeljünk ők mit művelnek a háttérben.

 47. Levente Kormány
  Levente Kormány
  11 napja

  A kuferod is jó :3 ❤

 48. Laszlo Keri
  Laszlo Keri
  11 napja

  Szépen ki lett bontva. Azért azt hozzátenném, hogy az ellenzék semmivel se különb, az állandó diktatúrázással, Orbánozással, Kínázással, Fudanozással.

 49. Ákos Laki
  Ákos Laki
  11 napja

  Szia Attis! Szépen összeszedted, hogy miért utálhatják egymást az emberek! Azonban, ezek általános okok a gyűlölködésre és mindenhol jelen vannak, ahol emberek élnek. A kérdés az volt, hogy Magyarországon miért ekkora az egymás iránti gyűlölet. Ahogy böngészem a történelmet és persze, ahogy egyre több embert ismerek meg, arra jutottam, hogy ez egy több évszázados probléma lehet, amit folyamatosan örökítettek át az ősök az utódoknak. Ez egy betegség és a járvány már ott tart, hogy az emberek ebben akarnak élni, ezt választják. A megoldás tök egyszerű, mindenki tudja de nem akar senki tudomást venni róla. Senki nem akar tenni érte, pedig ha ezt valaki megtörné - legalább egy falunyi közösséget tekintve- az lenne az igazi érték. Milyen jó lenne, ha egyszer egy munkahelyen úgy búcsúznának el az emberek, hogy ezt gondolják: Sziasztok munkatársak, szar volt a meló, de örülök, hogy veletek tölthettem el az időt, derék emberek vagytok, holnap találkozunk! Még annyi példát írhatnék. Mindenkinek fel kell ismernie magában a fertőzött lelket és akarni kell a gyógyulást!

 50. Gabor Hermann
  Gabor Hermann
  12 napja

  Fontos amit csinálsz!

 51. Someone
  Someone
  12 napja

  Szia Attis! Becsülöm a bátorságod amiért mindezt ki merted mondani. Csak így tovább!

 52. Tamás Durgó
  Tamás Durgó
  12 napja

  Júj én mennyi ilyen gyűlölködő kommentet szoktam olvasni. Megoldás: Aki bármilyen módon gyűlölködik (és ezt általában nem finom szavakkal teszik) feljelenteni. Majd legközelebb végig gondolják, hogy gyűlölködnek-e még.

 53. LadaKata
  LadaKata
  12 napja

  Ez is egy remek videó lett egy remek témával. Szeressük egymást , gyerekek!

 54. Fodor József
  Fodor József
  12 napja

  Szia Atis! Sajnos tapasztalom ezt én is mióta életmódot változtattam lefogytam 45 kg-t boldog vagyok egy kedves nővel taunlásban sikeresen teljesítek és a sportban is ez nagyon iritálja a munkatársakat és ismerős embereket de inkább kizárom elengedem ezeket a negativ meg nyilvánulásokat. Pedig ebbe sokat bele kell tenni.

 55. Diána Szakmáry
  Diána Szakmáry
  12 napja

  Szia szerinted mit tehetek ha engem olyan miatt utálnak amiről nem tehetek, vagy mert más a stílusom és a gondolkodásom egy picit? Mert egyes tipusú diabeteses vagyok, metalt hallgatok és fiúsabban öltözöm, és megvan mindenről a véleményem (13 vagyok).

 56. Mátyás Lantos
  Mátyás Lantos
  12 napja

  Ha azt mondanám, hogy béna a kecskéd: _VER1_ kiakadnál, mert nem is béna. _VER2_ kiakadnál, mert nincs is kecskéd.

  1. Mátyás Lantos
   Mátyás Lantos
   12 napja

   _VER3_ kiakadnál, mert a nem létező (képzeletbeli) kecskéd sem béna. _VER4_ kiakadnál... mert eltaláltam.

 57. Dorina Tamás
  Dorina Tamás
  12 napja

  Nagyon vártam már egy ilyen témájú videót. Én is észrevettem ezt a gyűlölet áradatot ami megy nálunk a kommentekben,szomorú. :(

 58. Elegy エレジー
  Elegy エレジー
  12 napja

  Nagyon örültem a videódnak, elképesztően aktuális, bár lehet, nem szándékosan. Mindenesetre szerintem nagy szükségünk volt most rá, zseniális volt, mint mindegyik! Köszönjük!

 59. mindennemfoglalt
  mindennemfoglalt
  12 napja

  elképesztő itthon a testszégyenítés és a szexizmus is! :(

 60. Foton
  Foton
  12 napja

  Én mondjuk erre megoldásként azt csináltam hogy a facebook-on eltávolítottam a hírfolyamból majdnem az összes hírpoltál cikkjét (egy dolog a hatásvadász, ingerlő cím, de a kommentek azok tényleg borzalmasak).

 61. Bálint Tóth
  Bálint Tóth
  13 napja

  Szerencsére én az ismerőseim között szinte egyáltalán nem tapasztalok ilyet, még akkor sem, ha teljesen eltérő a véleményünk sok dologban. Facebookon viszont csak a gyűlölet jön szembe minden kommentszekcióban....

 62. Ábel Both
  Ábel Both
  13 napja

  Szerintem a politika az amin 2 gyerekkori barát is percek alatt össze tud veszni...

 63. Tamara Tarca
  Tamara Tarca
  13 napja

  Legyen ebből második rész, léci! Ez a legérdekesebb videó amit valaha hallgattam.🥰

 64. Anikó R
  Anikó R
  13 napja

  Én nem azt vettem észre hogy az LMBTQ társadalom viszont gyűlölné a heteroszexuális konzervatív fideszeseket. Ellenszenv van, de ez a jogok teljes megfosztása miatt van. Én még soha egy meleg vagy biszex barátomat sem hallottam gúnyosan beszélni más csoportokról.

 65. Genyó Benyó
  Genyó Benyó
  13 napja

  Rég láttam utoljára videót tőled. Egyetlen kérdésem: Te fogytál? Szerkesztés: folytattam a videó nézését. Már mindent értek

 66. Krisztián Kalmár
  Krisztián Kalmár
  13 napja

  Arra kíváncsi lennék, hogy ha ennyire széthúzzuk a társadalmat, az generál-e egyfajta "polgárháborút" avagy sem........

 67. Laura Krempf
  Laura Krempf
  13 napja

  Én személyszerint homofób és rasszista nevelésben részesültem (leginkább apai részről) . Bár inkább a rasszizmuson volt a hangsúly. Egy darabig követtem és elhittem, hogy ezek így vannak mert apu azt mondta... De idővel ahogy gyűltek a tapasztalataim, az élt éveim száma és a közösség is egyre sokszínűbb lett ami körülvett rájöttem, hogy hatalmas butaságra neveltek. Rengeteg nagyon jó embert ismertem meg ezekből a kisebbségi rétegekből, sőt mindkettőből lettek később barátaim. Egy-két szélsőséges kivétel miatt sosem szabad az egészet elítélni. (Engem is közösítettek ki korábban hiteltelen pletykák és feltételezések miatt, vagy csupán, mert más volt az érdeklődési köröm. 🤷‍♀️ Tehát tudom milyen úgy élni, hogy olyanok miatt vetnek meg, amik vagy nem is igazak vagy nem tehetek róla.) De sajnos nem mindenki ébred rá ezekre, mert sokkal könnyebb egy begyakorolt, betanult sémát követni, mint gondolkodni kicsit és az ésszerű logika mentén újragondolni a dolgokat. 🤷‍♀️ Nagyon hasznos videó Attis! ❤️ 🤗

 68. Gábor Barta
  Gábor Barta
  13 napja

  Nagyon jó téma, ebben a mai elcseszett társadalomban. Egy okot (és szerintem ez a legfontosabb) nem említettél a gyűlölködések miértjére. A megoldási javaslatod viszont utalt rá. Maga a gyűlölködés alapja a szerény értelmi képesség. Ami nem tud felülkerekedni a primitív ego (evolúciós vonatkoztatásban említetted, állítias ösztön) felett. Csak az ostoba ember gyűlölködik. A politikai témában megfogalmazottakhoz annyit fűznék hozzá, hogy anno Dolfi a maga korában megmondta: ellenségképet kell állítani az emberek elé és egyszerre mindig csak egyet, így lehet őket könnyen irányítani.

 69. ZAPPARA NAZIO
  ZAPPARA NAZIO
  13 napja

  Mindenhol van normális és hülye ember. Hozzá állás kérdése hogy melyiket látod meg.

 70. Boldizsár Kálmán
  Boldizsár Kálmán
  13 napja

  Híztál

 71. Explosive Charge
  Explosive Charge
  13 napja

  Szopat nem szopat.

 72. Fanni Szatmári
  Fanni Szatmári
  13 napja

  Szóval, hogy tisztán lássunk. Gyűlölöd a gyűlölködőket, mert gyűlölködők, ezért hidat akarsz építeni közpénzből a gyűlölködők között, mert gyűlölöd, hogy gyűlölködnek. Azaz a gyűlöleteddel, amit a gyűlölködők felé táplálsz a saját akaratod akarod érvényesíteni és megváltoztatni őket a gondolkodásukban, miközben Te is abba a táborba tartozol, mint Ők. Azaz magadat akarod megváltoztatni, ahelyett, hogy basznál az egészre nagy ívből és mindenki azt gyűlöl, akit szeretne. Ha úgy vesszük az jöhet le ebből, hogy akkor ezzel a kommentemmel a gyűlölködőket gyűlölőket gyűlölő kommentként írtam, ezzel társadalmilag és intellektuálisan magasabbra helyezve magamat Nálad, ami persze nincs így. Erre jöhet egy ezt gyűlölő komment, hogy miért gyűlölöm a gyűlölködőket gyűlölőket gyűlölködve. De az igazság az, hogy kurvára baszok az egészre, csak okoskodni akartam és jól esett ennyiszer leírni ezt a szót.

 73. Gergo Kaszas
  Gergo Kaszas
  13 napja

  En nem gyulolok senkit. De van akik gyulolnek. De nincs semmi gond ezzel.. Aki szeret / kedvel azzal foglalkozik.. Masok nem erdekelnek. De viszont aki megismer tuti nem veszit, csak nyerhet velem (: Atis en birom a videoid es sok koszonet neked mindent. Szep napot / estet.

 74. Egy Bolhácska
  Egy Bolhácska
  14 napja

  úh! Én asszem hate-followingolom a legtöbb hírcsatornát és az én világnézetem csatornáit, nem azért mert pont azok csinálnak olyan tartalmat, hanem mert azokról utálkoznak amiket én is utálok.

 75. Zsolnai Karoly
  Zsolnai Karoly
  14 napja

  Atis nem szeretnél politikusnak menni? Én rád szavazok :D

 76. Zsolnai Karoly
  Zsolnai Karoly
  14 napja

  Ez egy nagyon jól vido lett meg is osztom facen! :)

 77. Zsanett Albertné Tóth
  Zsanett Albertné Tóth
  14 napja

  Magyarországon a józan ész és a logika szabadságolta magát. Amit az elején annyit elmondanék van olyan ember a munkahelyemen aki nagyon katolikus minden vasárnap templomban van de a munkahelyem környékén mindenkit az égetőbe küldene.

 78. paprika
  paprika
  14 napja

  Mert ilyen suttyó Gyurcsány fejek csinálnak videóket

 79. genre-fluid
  genre-fluid
  14 napja

  XDD

 80. Janos Rostas
  Janos Rostas
  14 napja

  Nagyon szép munka kiváló videó te gusztustalan fehér magyar

 81. Zoltán Nagy
  Zoltán Nagy
  14 napja

  Szoptat, nem szoptat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 82. Aladár Lukács
  Aladár Lukács
  14 napja

  Tapasztalatom az, hogy minél nyugatabbra megyünk annál kevésbé gyűlölik egymást az emberek.

 83. Anna Vas
  Anna Vas
  14 napja

  Én vagyok a leghülyébb, mert senkit nem utálok, bár sokszor elborzadok okosnak tartott emberek gonoszságain, igazából nem is félek senkitől, nem is kedvelnek.Az is igaz, hogy màr inkább lennék hottentotta, mint magyar.

 84. Mihalecz István
  Mihalecz István
  14 napja

  Szerintem nem gyűlöljük egymást, ahhoz ismerni kéne a másikat. Én inkább azt érzem, hogy lenézzük a másikat. Mert ezt nevelték belénk. Folyton versenyzünk a kapitalizmus fogaskerekeiként, és aki mögöttünk van azt lenézzük, aki előttünk van azt irigyeljük. Szerintem az egész egy hülyeség.

 85. Dániel Sári
  Dániel Sári
  14 napja

  Intelligens vita? Á dehogy inkább a mocskolódás az megy mindenkinek.

 86. Lucifer
  Lucifer
  14 napja

  Eddig is ugyanennyi gyűlölet gerjedt (volna) csak most az internet világában több a lehetőség.

 87. Lucifer
  Lucifer
  14 napja

  Külföldön dolgozó, introvertált, hetero, hívő (még nem döntöttem el miben) playstation-ös, fiatal, nem fociszurkoló nem nagymagyar, sem kuytás, sem macskás, normál testalkatú, hűsevő.. jah, és a gázolaj traktorba való!!! 😄 Amd proci, és inkább a Marvel! 😅

 88. Lucifer
  Lucifer
  14 napja

  Én egyformán utálok mindenkit, mindegy milyen. Aki idióta, az idióta, független színtől, nemi beállítottságtól, politikától. Ignorálok ha kell bárkit.

 89. Bianca
  Bianca
  14 napja

  Az elfogadás véget! Sajnos az elmúlt évtizedekben, századokban felsőbb vezetők szándékosan egymás ellen uszítanak minket. (Nem mondom, hogy ebben mi nem segítettünk bele, de nem tudatosan) Szándékosan hoztak létre egy olyan társadalmi "normát" , hogy tűzharcban állunk egymással. Ha, nincs elfogadás, megértés ember társad felé, akkor nincs meg a színtiszta szeretet és mi a színtiszta szeretet?! Hát a boldogság. Ha nincs kiegyensúlyozott elfogadás, megértés, szeretet és boldogság, akkor csak a megkeseredett, boldogtalan, lelketlen emberek. Akik utálják egymást. Ezért van az, hogy ahogy tudják ellehetetlenítik az életünket. Még tōbb, szenvedés, nehézség, hogy a szeretet lángja véletlenül se lobbanjon fel. Ezért van a pénz is, kellett valami ami különbséget tesz ember és ember társa között ha az egyiknek nincs és a másiknak van elindul a harc. Manipulálnak minket a pénzzel, elhitetik velünk, hogy csak akkor lehetsz boldog ha van pénzed. ( Részben igaz mert ezt a rendszert már létrehozták, persze, kell az élethez, hogy ki fizesd a számláid stb, de nem az a boldogság. Eszes ember, vagy nem ember volt aki tudta, hogy hogyan kell irányítani minket. Felállította azt a rendszert ami taszít minket egymástól. Ha megfigyeled, láthatod. Fogyasztó társadalomban élünk, használjuk egymást. Meddig tartanak mostanában a "nagy" szerelmek..?! Nem tudunk már úgy szeretni mint annó dédszüleink, vagy szüleink. Szép lassan ki ölik belőlünk a megértést, az elfogadást és a szeretetet, ami viszont mivel egyenlő.. AZ EMBERI LÉNYÜNKEL!

 90. gabor tirk
  gabor tirk
  14 napja

  A tudatosság, ami segített nekem abban, hogy másokat feleslegesen, nem építő jellegűen ne is kritizáljak, mert meglátásom szerint haszontalan. Arra jó, hogy valamit észre vegyek magamból, mert gyorsan azt veszem észre másban.

 91. Béla Kovács
  Béla Kovács
  14 napja

  A videóról, Azért az a vicc kategóriát súrolja amikor azt mondod, hogy a Fidesz gyűlölködik a legtöbbet :-D Néztél már ATV-t? Olvastál HVG-től elkezdve Index/Telex-ig valamit is valaha? A kárörvendéstől a vágyvezérlésig és a gyűlölködésig minden megtalálható, nem csak újságírói szinten, hanem politikusi szinten is. A ballibes politikusok, minden iránt gyűlöletet keltenek, Fideszes szavazókat parasztoznak/butáznak le, a parlamentben lófaszoznak, tüntetésen a színpadon a Köztársasági elnököt bajszos f.szozzák soroljam még? Ilyent Fideszes politikustól nem láttam még. Nem mondom, hogy a Fideszes politikusoknak ne lenne sarkos véleményük, de intelligensebben szidják a baloldalt mint fordítva az 1000 százalék, ha nem hiszed nézz parlamenti közvetítést, interjúkat stb. Értjük mi, hogy kormányellenes vagy, de ha már tanító videókat csinálsz legyél objektívebb. A LMBTQ-s dologról is kicsit furcsa a véleményed, hogy az itteni jobboldaliak felsőbbrendűnek képzelik magukat... Bocsi én még heteró tüntetést nem láttam, de szivárványosat igen, ahol a jobboldaliakat gyalázták a színpadról. Az, hogy elfogadott a parlament pár törvényt, ami a tudományos igazságot mondja ki, pl. 'az anya nő az apa férfi', hol ezzel a baj? Vagy hogy LMBTQ lobbistákat nem engednek be az iskolákba/óvodákba, hol ezzel a baj? Angliában már nem egy fiatal nőtt fel, úgy hogy kiskorában az ilyen lobbisták javaslataira hormonterápiákban vettek részt és most kb amikor felnőttek lettek rájöttek, hogy nem csak hogy átverték őket, hanem tönkretették az életüket, mert nem lehet gyermekük stb... Itt nem a homosexuálisokkal van a baj, hanem az erőszakos lobbival, ha Te ezt nem érted az a Te bajod. Amiben szocializálódik a gyerek nagyjából olyanná is válhat, vagyis ha meleg párok örökbe vesznek gyereket az a gyerek nagyjából szintén meleg lesz, mert ezt látja helyesnek a nevelőszüleitől... Ma nem is nagyon lehet tanulmányokat csinálni erről, mert az eredmény hervasztó lenne az LMBTQ lobbi számára, aki meg mégis csinál az meg fasiszta lesz, meg náci stb. gyakorlatilag ellehetetlenül az élete, pláne nyugat európában meg amerikában, szóval ki gyűlöl kit? Az aki kimondja az igazságot vagy az akinek fáj az igazság? Ellenségkép, Beszélsz Sorosról, hogy Ő a kormányunk ellensége, igen így van, láttad már Soros nyilatkozatait ahol Orbánt és a kormányt szidja? Valszeg nem, Soros pénzel egy csomó NGO-t amelyek a kormány ellen dolgoznak, Amnesty, Open Society stb. Ha Soros nem lenne ellenség akkor nem beszélne Ő sem úgy Orbánékról ahogy, és ha már pénzeli ezeket az NGO-kat akkor rájukszólna, hogy azért ne menjünk Orbán ellen mindig. Soros egy ellenség, és Orbánék megnevezték Őt, ahogy a románok is Sorosoznak, meg az amerikaiak is meg a többiek is, csak azt nem hallod, mert Te csak Magyarországot figyeled/érzed, viszont szerinted mi vagyunk a leggyűlölködőbbek... Gyurcsány eladott mindent amit eltudott az állami vagyonból, adókat elemelt, tönkretette az országot. Orbán amit tudott visszavásárolt, MOL-t stb, adót csökkentett, családokat támogat milliókkal stb. Ha 22-ben az ellenzék nyer, akkor megint eladnak mindent lásd Budapest, ott kicsiben már megy az eladás, adókat akarnak emelni, és valószínű hogy a mai családtámogatást is szétverik, olyan címen, hogy túl drága az államnak. Ha ez szerinted jó, akkor Gyurcsány nem ellenség, szerintem ez nem lesz jó, szóval igenis Gyurcsány és az ellenzék az ellenség. A migránsok is ellenség, lásd nyugat európát, egy teljesen más kultúra/vallás, radikálisabbak, homofóbok, szétverik a nyugateurópai városokat, párhuzamos társadalmakat hoznak létre és csak a segélyért jönnek... köszi nem kell. A média ma kiegyensúlyozott magyarországon, hiszen Te és rengeteg más jutuber is kormányellenes, az online média is nagyjából kormányellenes, a Tv nagyrésze is az élükön az RTL-lel. Ez nyugateurópában nem így van, ezt mindenki megerősíti aki olvasott/hallgatott már olyant, Te nem nagyon. Kisebbségek gyűlölete... Azt mondod mi gyűlöljük a legjobban a kisebbségeinket... Megint a vicckategóriát hozod, voltál a bezzeg Romániában/Ukrajnában/Szlovákiában? Elmondom neked, hogy ott az ottani magyarokat sokszor jobban gyűlölik mint a cigányokat, mert félnek attól, hogy az ölükbe hullott területeket a magyarok elveszik, amikor koalícíós válságok vannak ezekben az országokban, minden TV-ben a magyargyűlölet folyik, hogy minden a magyarok(az ottani helyi magyarok) miatt romlik el stb... Te láttál ilyent itt állami médiában vagy valamelyik másik médiában? Én nem. Amerikában nyíltan fehér ellenes megszólalások mennek, egyetemen/TV-ben/rendezvényeken stb, Te láttál itt valami olyasmit, hogy cigányt, meleget nem engedünk be valahova és ezt nyíltan elmondjuk kamerák előtt? Olvass kérlek amerikai politikai nyilatkozatokhoz fűzött HUpac kommenteket, gondolom azt megérted, ha már a szlovák/ukrán/román nem megy, ott még durvábbakat fogsz látni mint itthon, és bőven fogod látni Soros nevét is, meg az NGO-it. Magamról, Én tanítottam egyetemen jó pár évet, fiatal létemre én FIDESZ-es vagyok, a tanítványaim nagyrésze balos meg libsi volt, volt kövér is, meg meleg is. Szerintem a kövérség nagyon nagy részben a sportlustaság és a túlevés következménye, és van a kisebbség ahol hormonális stb problémák következménye, ez a véleményem és vállalom. A melegekkel sincs semmi bajom, hát istenem, mindenki azt dug meg amit akar, csak ne erőltesse a pofámba, és ne sírjon, hogy ő mennyire el van nyomva, mert az nem igaz. Az sem érdekel, hogy valaki FIDESZ-es vagy sem, inkább azt sajnálom, hogy nem látják, hogy a FIDESZ honnan hozta vissza az országot, és hova taszítaná vissza az ellenzék. Most lehet jönni hogy a FIDESZ lop, de ezt kik mondják? Ballibsiék, és miért? Mert ők már 12 éve nem tudnak lopni... Komolyan mondom csak a Fővárost, Tűttő Kata férje mutyijait nézzük meg, a híres buszmutyit, a bitcoin bányászatról meg ne is beszéljünk. Ezek lopni sem tudnak diszkréten, nem hogy majd kormányozni... Attis kérlek, én bírtalak, de legalább Te lásd, hogy egy toljav FIDESZ még mindig jobb mint egy tolvaj Ballib, aki nem csak lop, de kiárusítja az országot a külföldnek.... A tanítványaimra visszatérve, órán sose érdekelt, hogy ki kövér, meleg vagy ballib, sőt órán kívül sem amikor jöttek hozzám személyes konzultációra, mindenkinek a legjobb tudásom szerint segítettem, annak ellenére hogy a magán életvitelükkel nem értettem egyet. Köszi ha elolvastad idáig, f.szozók, g.cizők, kíméljetek, mert nem érdekel.

 92. Barbara Juhász-Kocsis
  Barbara Juhász-Kocsis
  14 napja

  Szerintem ez egy nagyon jó videó lett (én már háromszor megnéztem). A többi is az, de ez most valahogy nagyon ütős, a mindennapokba illő. Tetszik az elején a "rap" (ahogy korábban nevezték), illetve a szociológiai háttér bemutatás is. Gyeden vagyok itthon, az én mindennapjaimat az anyukás csoportok gyűlölete uralja. A császármetszést úgy-ahogy sikerült már elfogadnia a társadalomnak, de a tápszer még mindig kiveri a biztosítékot. Nem mondják, de éreztetik hogy szaranya vagy ("mindenki tud szoptatni, csak nem akar" és társai). Szerintem is látványos a fogyásod és itt kiemelném (nem tudom volt-e róla szó már), hogy kíváncsi lennék a titokra, neked hogy sikerült lefogynod?

 93. New Jersey
  New Jersey
  15 napja

  7:27 ezt pont meg tudom cáfolni, mert ismerek olyan embert aki a tánc egyesületét a 2. családjának tekinti

 94. New Jersey
  New Jersey
  15 napja

  0:33 - 1:53 ez elég sok és van még tovább :(

 95. Zsuzsanna Csaba
  Zsuzsanna Csaba
  15 napja

  Szia Atis! Őszintén ha nem mondod észre sem veszem hogy lefogytál, ne haragudj 🥲 Ahogy más is írta, én is a tartalom miatt nézlek téged. Észrevettem magamon ahogy néztem a vididet, hogy annyira vegyes érzéseim voltak a videó alatt, van amivel nagyon is egyetértek és volt olyan amivel nem egészen. Viszont, nem éreztem akkor sem azt hogy írjak negatív kommentet, vagy hogy szidjalak mekkora szar vagy… :D Én nagyon örülök ha lehet beszélni mindenről is! Ezért is szeretem a csatornádat!

 96. Nyerges Judit
  Nyerges Judit
  15 napja

  1000 évig nem gyűlölt senki más emberfiát, ez egy újfajta politikai trükk. Aki gyűlölködik, az tudhatja magáról, hogy megvezették és felhasználják.

 97. \ THE SHADOW /
  \ THE SHADOW /
  15 napja

  Én úgy vagyok hogyha valaki rosszul csinál valamit, nem ért valamit, nem annyi az agyi szintje mint nekem stb akkor egyből el ítélem pedig tudom hogy nem kéne mert ember ő is de inkább azokat fogadom el akik hozam hasonlóan viselkednek

 98. Attila Furján
  Attila Furján
  15 napja

  A migráció egy èrdekes jelensèg. Èn azt látom, hogy az illegális bevándorlás, amit sokan nem szeretnènek. Azzal nem èrtek egyet, hogy mi lennènk a leggyülölködőbbek. Viszont sajnos nagyon negatív az átlag magyar. Elègedetlen az èletèvel. Talán innen a sok rosszindulatú komment.

 99. unreal 99
  unreal 99
  15 napja

  szeresd a hazád és nem fognak gyűlölni... én szeretem a hazámat és úgy érzem, hogy engem is szeretnek... számomra a magyar az Isten - védem a magyart. ennyi..

 100. Édes Páros
  Édes Páros
  15 napja

  Sajnos tényleg ez van, elfogyott a jó szándék már. Régen is voltak ilyen emberek csak az utóbbi 5-10 évben ez teljesen felborult ez az arány. Hogy mitől van? Nevelési problémák szerintem, nincs foglalkozva a gyerekkel, egyszerűbb beültetni a tv és a tablet elé, mint legozni vele egyet.. Jó videó lett! Gratula! ;)