DURVÁN TÖNKRETESZ A KORMÁNYMÉDIA! SÍRVA ALSZOM EL! | És ledőlt a szobor!

646 Megtekintés 67 E

#ORIGO #KEMÉNYMAG #ZSHOWTIME
INSTA: osvvath_zsolt
Támogató partner a becsiautopark.hu

Technikai partner: digitalworld.hu

Bútorok: beliani.hu

Kerma Design Falpanelek: kerma.hu

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: paypal.me/zshowtime​

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! patreon.com/zshowtime​

HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Megjegyzés

 1. Kovács Anikó
  Kovács Anikó
  2 napja

  Papucsban? 😄

 2. Erika Anyalai
  Erika Anyalai
  10 napja

  Egy Bruce Lee idézettel jönnék : "Ha bírálnak téged akkor valamit jól csinálsz hisz csak azt támadják akinél a labda van" 🔥🔥🔥🔥

 3. Reka Szabo
  Reka Szabo
  12 napja

  Ne haragudj Zsolti nem biztos hogy én vagyok jól képben de szerintem a BLM mozgalomnak semmi köze az Lmbtq mozgalomhoz szerintem egyáltalán nem helyén való össze mosni a kettőt. Lehet most én nézek el valamit ha igen akkor bocsánat de szerintem az a szobor sokkal inkább volt sértő még rájuk nézve is. Vagy akkor ez végül is hogy van? Előre is köszi

 4. Renie Athos
  Renie Athos
  18 napja

  ❤️ mindenben van valami jo " ingyen reklám a legjobb " akkor csak valamit jol csinálsz 😂😂😂

 5. Dániel Pintér
  Dániel Pintér
  24 napja

  Légyszi néz már bele egy kicsit a kormányellenes médiába is. Nem mondom a kormány propaganda is szörnyű, de azért az ellenzéki média legalább annyira utálatos. Náluk a dunai hajóbaleset Orbán Ráhel hibája, az árvíz meg Áderé. De persze ők minőségiek, nyilvánvalóan. Edit: Bocs elfelejtettem hogy kormányellenes média nem is létezik, elvégre is Orbán Viki beszüntette mindet 😂😂😂

 6. Miklós Takács
  Miklós Takács
  27 napja

  Chemist: Who do you think you are? Jesse: I'm the guy your boss brought here to show you how it's done. And if this is how you run your lab, no wonder. You are lucky he hasn't fired your ass. Now, if you don't want that to happen, I suggest you stop whining like a little bitch and do what I say.

 7. Kiss Bianka
  Kiss Bianka
  27 napja

  Nem benned van a hiba. Ezzel feküdj le! Én az összes VV-t néztem,és Zsófi egyáltalán nem maradt meg,rá kellett keresnem,hogy tudjam kiről van szó. Imádtalak ott is,és most is. Nagyon jó és őszinte ember vagy,ez látszik. Jól csinálod,csak így tovább!

 8. rèka pál
  rèka pál
  Hónapja

  Annyira szar a műsorod ,hogy többen nézik mint a hír tv-n beszélgető patkányokat , nyilván 👌🤣

 9. Szandra Emese Jóföldi
  Szandra Emese Jóföldi
  Hónapja

  Én büszke vagyok ràd egyre jobban!!! Kitartàst Zsolti ❤️💕

 10. HNGRY VII Rider
  HNGRY VII Rider
  Hónapja

  A szobor sajnos mindenről szólt, csak az elfogadásról nem :(

 11. ricsi92
  ricsi92
  Hónapja

  Ezen a videón még a dislikeok száma is több, mint a keménymagok nézettsége.

 12. Klaudia Fülöp
  Klaudia Fülöp
  Hónapja

  Hír tv-n komolyan ilyen adások vannak? Ilyen embereket engednek a kamera elé? Szégyen.... Bár a jobb oldaltól mit vár az ember..

 13. Cintia Elekes
  Cintia Elekes
  Hónapja

  Imádlak Zsolt, egy nagyon erős csodálatos férfi vagy!!!💜😘🕉🧿

 14. Katona Karina
  Katona Karina
  Hónapja

  Kancsó politizálsz! Te ocsmány a szádra te Istent ne vedd!

 15. Balazs Toth
  Balazs Toth
  Hónapja

  Jólvan Zsolti elég baj hogy ezt ennyien nézik a Bánkuti Danit meg ezren se pedig ő aztán már tényleg letet valamit az asztalra maradjunk annyiban ő meg még Magyarósi Csaba akiknek respect jel mehetne minden videojukra

 16. Krisztina Markotić
  Krisztina Markotić
  Hónapja

  Aha, de az rendben van mikor majom n...erek törtènelmi szobrokat döntögetnek le?? Arròl miért nem beszèlsz?? Èn keresztèny hàzas fehèrbőrű nő vagyok, ès ùgy èrzem sèrti a jogaimat! Ja, az nem baj..megèrett a vilàg a pusutulàsra.

 17. Ervin Molnár
  Ervin Molnár
  Hónapja

  Én jobb oldali nézeteket vallok, nem is értek egyet sok dologgal amit mondasz, (szintén sok dologgal meg igen) de ettől függetlenül megnézem a műsorodat, mert tartalmas, érdekes, és kellő képpen minőségi is. Sok sikert a továbbiakban is. Üdvözlettel Erdélyből!

 18. Jenő Incze
  Jenő Incze
  Hónapja

  Hello Zsolti! Egy kéréssel fordulnék feléd. Semmi félre érthető úgyhogy nem kell rosszra gondolni. A videó elejére szeretnék reflektálni, abból is a neo-náci kijelentésre. A célom ezzel a kis kommentel az, hogy helyre tegyem a náci és a fasiszta (tudom nem volt szó róla, de fontos ezt is megjegyezni) fogalmát. Hogy miért írom le? Mert rengeteg balliberális oldal nem használja helyesen ezeket a kifejezéseket és remélem elolvasod a kommentet és megérted miért írom.🙂 Kezdem a nácival. Náci: Először egy magyar nem tud náci lenni. Csakis egy német tud az lenni, aki annak mondja magát! A Harmadik Birodalomban volt egy párt aminek a neve Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (röviden: NSDAP), azaz Német Nemzetiszocialista Munkáspárt. A német nemzetiszoc.oknak volt a rövidítése a náci. Így ebből kiindulva nem lehet más nemzetiségű ember náci, csakis NÉMET. Fasiszta: A fasizmus szülőföldje (ha lehet így fogalmazni) az Olaszország és lényegébena nacionalizmusnak az extrémebb, radikálisabb változata. Benito Mussolini volt a kiötlője az ideológiának át első világháború után. Megalakított egy pártot, a Partito Nazionale Fascista, tehát Nemzeti Fasiszta Párt. Ők nem olyanok voltak, nácik, akik vallási, faji, és nemzeti megkülönböztetéssel ítéltek el embereket. Ők csak a kommunista és egyéb baloldali pártokkal "hadakoztak". Lényegében ennyi lenne a kis kifejezés leírásom. És amit szeretnék, hogy mostantól úgy használjuk a náci és fasiszta jelzőket, hogy legyünk tisztában a jelentésükkel. És most lehet azt mondani hogy az vagyok mert védem őket... Nem védem csupán tiszta vizet akartam önteni a pohárba az által hogy leíróm eme két ideológia jelentését. Tehát röviden: A nácik németek voltak, akik faji, vallási, nemzetiségi szinten különböztettek meg embereket és aki a rendszer ellensége volt, hát tudjuk mi lett velük... Fasiszta: A nacionalizmus radikális változata, semmilyen faji, vallási, etnikumi különbséget nem tesz az emberek között. Ha végig olvastad köszönöm, és megegyszer külön köszönöm ha meg is értetted. Sziasztok, vigyázzatok a koronával!!😀😀

 19. Black Light 999
  Black Light 999
  Hónapja

  Nem érdemes ezekkel az emberekkel foglalkozni és ezek az emberek nevezik magukat keresztény konzervatívnak! Szánalmasak! Az a baj, hogy ezek az emberek semmit nem tudnak felmutatni így csak ilyen dolgokról tudnak műsort készíteni, amiben másokat szídnak! Ezek az emberek a legnagyobb népuszítók!

 20. Tibor Kerecsen
  Tibor Kerecsen
  Hónapja

  Ne csodálkozzunk, mikor apátibence coming outol! Csaxólok!

 21. Balasz Gabor
  Balasz Gabor
  Hónapja

  A való világoddal egy gond volt mégpedig az hogy kutya nem volt rad kíváncsi!repültél ahogy lehetet

 22. The Noukaut
  The Noukaut
  Hónapja

  Olyan a 'VV' jellző.Mintha egyen értékű lenne a Kupac szar jelentésel. Visszont én még 1 VV-s Szereplésedet se láttam.(mondjuk nem is nézem..)De engem nem is érdekel. mert 1 dologban biztos vagyok.Méghozzá hogy semmi kőze ahoz amit most csinálsz.. Amugy meg nem igazán értem mi értelme van ennek az uszito hangnemek.Szerintem semmi értelme sincs.(kemény mag)

 23. G S
  G S
  Hónapja

  Zsolti en a helyedben meghivnam "Bencust" hogy egy hiteles musorban tudjon coming outolni.... Annyira erosen probalja a melegseget rejtegetni...jaj Bocsanat...az allitolagos heterosagat bizonygatni:)))

 24. tzoli06
  tzoli06
  Hónapja

  Azt a büdös lábú csávót lazának és fiatalosnak szánták? Azt hittem ez a Prosti TV... Ott vannak ilyen fiatalosnak pimpelt 40+-osok...

 25. putonyourboots
  putonyourboots
  Hónapja

  Kb fél éve követem a videóid, és én például nem is tudtam, hogy vv szereplő voltál :D Nincs TV-nk vagy TV előfizetésünk több mint 10 éve, így ezekből “sajnos” kimaradok. De szerintem ez nem változtat semmin. Mindenkinek a múltjából lehetne olyat előhúzni ami a mostani élethelyzetére nem vet jó fényt. Szard le, kb ennyi amivel vagdalózhatnak, normális érvük nincs ellened.

 26. Я трахал твою маму Я трахал твою маму
  Я трахал твою маму Я трахал твою маму
  Hónapja

  Tudtátok hogy jézus fekete volt?

 27. Manó
  Manó
  Hónapja

  Ki a fa....xom ez a 4csíra a Pesti tv-n?? Mi az a Pesti tv egyáltalán???😂😂😂😂

 28. Juliette K.
  Juliette K.
  Hónapja

  Ennyi okos embert egy helyen, undorító a viselkedésük..:/ Még az Apáti magyaráz..szegény sötét mint az éjszaka. Maradjon inkább a terpesztésnél, az úgy is jól megy neki, hiszen jól beterpesztett a kormánypártnak. Mélyen megvetem ezeket az embereket, hála Istennek nincsenek ilyen gondolkodású ismerőseim. Magyarország szégyenei vagytok a Hír tv-vel együtt. A műsorban szereplő képződmények remélem meg tudnak állni mondjuk a gyerekeik előtt, azt nem is feltételezem, hogy van lelkiismeretük.. Zsolti veled vagyunk ❤

 29. Gábor Gábor
  Gábor Gábor
  Hónapja

  Ezt a 4 ember addig ütném vágnám még mozog. Ti vagytok az unalmasak nem a Zsolt. 1000000 színvonalasabb műsort ad mind bármelyik csatorna.

 30. Vera Togobickij
  Vera Togobickij
  Hónapja

  Hát erre a VV Zsófikára rá kellett gugliznom, mert ő kb. a huszadik ilyen nevű :D Besz@rás, ez az erkölcsös leányzó az, aki egy másik trash realityben rámászott a hasonlóan intellektuális Pumped Gabóra, a csaját meg tenyérbemászóan lerendezte :D Vagyis eljátszotta mindezt, mert tudjuk, milyenek ezek a scripted realityk (olyanok, hogy miután bement a szobába, másmilyen felső volt rajta, mint amikor belépett az ajtón :D)

 31. CritiCube
  CritiCube
  Hónapja

  hallod, zsolti, unalmas a műsorod. ezt jól megmondta valami hazánkbaszakadt távolfia, aki olyan szépen töri a magyart, hogy 8-szor kell elmondania ugyanazt a tartalmatlanságot, hogy a többi faszfej reagáljon rá, mert nem értik.

 32. hmacus
  hmacus
  Hónapja

  Ez aztán a sértés! Ez a műsor nem olyan, mint egy másik.... Ennyire futotta???? Idióták!

 33. Torythestupid
  Torythestupid
  Hónapja

  Egy Jakab Péteres beszélgetést szívesen megnéznék 🤔

 34. Zsolt Szilágyi
  Zsolt Szilágyi
  Hónapja

  Szia. Mért kelett ezt a szobrot kitenni? Miért kell az arcomba tolni a másságotokat? Én is intézetben nevelkedtem születésemtöl 14 éves koromig. Hidd el látam egyet mást, mivel csak fiúk voltunk ott, hozzászoktunk az e fajta dolgokhoz. nincs is ezzel semmi baj . Csak tudod nem mindenki gondolkodik úgy mint én. Nem értem komolyan miért kell ez a szivárványos dolgot mindig erőltetni. Ez nem más mint vegytiszta provokáció.

 35. xtabest
  xtabest
  Hónapja

  Ez tényleg lement a Hír Tv-n???? Vagy a pesti tv műsora volt egy másik logóval? Végül is mindegy. Legalja és szégyen!

 36. Károly Kósa
  Károly Kósa
  Hónapja

  Hír tv-n a panaszkönyv ér valamit.

 37. Dante
  Dante
  Hónapja

  Hát... Egy szó sem igaz abból amit mondanak. Annyival intelligensebb vagy mint a kormány média, hogy az hihetetlen. Mert értem, hogy a csicskáknak az a dolga hogy nyaljanak, de az gáz hogy ilyen bénán teszik. Én nagyon szeretem a műsoraidat. És a minőség meg is hozza az eredményét. Értelmes emberek sokasága megy el hozzád beszélgetni, és nem kis nevek. Imádom a csatornádat. És annál nagyobb kitüntetést nem is kaphatsz, hogy ezek a fizetett talpnyalók irigykednek a sikereid után.

 38. Vwen V
  Vwen V
  Hónapja

  Imádlak! 🤣

 39. Krisztina Radvanszki
  Krisztina Radvanszki
  Hónapja

  Ez jó vidi volt, legalább foglalkoznak veled......már megéri ilyen témákkal foglalkozni, mert mindenkit érdekelsz, annak ellenére , hogy elvileg szarnak tartanak :D mégis folyton nyomon követnek, én akit szarnak tartok, azzal nem foglalkozom.....meg amig szereted amit csinálsz, ki a szart érdekel, hogy mit gondol. Mellesleg meg neked jó terápia, kibeszéled magadból a dolgokat......mi meg élvezzük :D

 40. Ada Huszár
  Ada Huszár
  Hónapja

  👏 🤗

 41. Zsuzsa Bne
  Zsuzsa Bne
  Hónapja

  Azt megneztek 31.000 a Karacsonyos videod 157.000 latszik a kulonbseg ,nem? Szegenyek..😂

 42. Berton
  Berton
  Hónapja

  Ez hatalmas lett :D

 43. Gyöngyi Németh
  Gyöngyi Németh
  Hónapja

  Ne foglalkozz a sok hülyével . Mi téged nézünk és miattad. Karácsony Gergő csuda jó fej. Rá szavaztam Én is Zuglói vagyok.

 44. Zsanett Balog
  Zsanett Balog
  Hónapja

  Borzasztó kellemetlenül éreztem magam miközben a bevágásokat néztem... idősebb emberek... mindenki azt gondolná, hogy talán van eszük és erre olyan stílusban beszélnek egymás között, mintha egy gimis táborban lennének egy üveg sörrel a kezükben, amitől azt hiszik, hogy fú de vagányak. Rettentő szánalmasak és csak magukat járatták le, nem téged :D :)

 45. MULTIMÉDIA HÍRHÁTTÉR
  MULTIMÉDIA HÍRHÁTTÉR
  Hónapja

  A fideszes oldalnak gyalázkodnia ellened stratégiai hiba, mivel önmaguk ellen radikalizálnak és tesznek elfogulttá, és ez ugyanilyen irányban hat a nézőid zömére is. Te is nagyon tehetséges vagy, a média áll kézhez, én ezt már akkor nyíltan hangoztattam, amikor még a villában voltál, a megvalósított előre bejelentéseim ellen és a tehetséged ellen pártpropaganda nem létezik, Varga Ádám a túloldalon pedig szintén zseni a saját területén. Nemhogy tehetséges, hanem zseni publicista. Ami a szabadság amerikai és világ nemzeti jelképének, a Szabadság szobornak szivárványos kerti törpévé nyomtatását illeti a keresztény világ Krisztusi ünnepén, tisztelegvén a nyíltan rasszista és fasiszta amerikai fekete mozgalom, a BLM előtt, amely az USA városait felgyújtotta, a civil lakosság autóinak tömegeit szénné égette, az amerikai hősökként tartott szobrokat ledöntötte, a kirakatokat - azaz mások munkahelyét és vállalkozásait - szétverte és elégette, az üzleteket csontig kifosztotta, fehéreket és feketéket meggyilkolva, mindezt az amerikai rendőrök rasszizmusa ellen tiltakozunk címszóval, ez abszolút elfogadhatatlan, és semmi keresni valója a mi utcáinkon szobor és semmi más formájában. Sem a Szabadság szobrának, sem semmilyen más nemzeti és erkölcsi jelképnek nincs helye szexuális ízlés vagy faji alapú fasiszta mozgalom szoborként népszerűsítése vonatkozásban. A napokban egy órás élő adásban (is) mondtam erről markáns véleményt, tényhalmazokkal, boríthatatlan érvekkel. Egész életemben pártoltam a gaypride-ot, barátnőimmel (pár nappal ezelőtti élő adásunkban kollégám szólt, hogy de vele is, ekkor emlékeztem vissza, hogy tehát (nem szexuális értelemben vett) barátaimmal is) jártunk melegbárokba, voltunk szex házibulikon, voltunk zárt közösségű szexbulikban, klubokban, jártunk swingeren stb., de az az erőszak és kényszer, és hogy a szexuális ízlés bármilyen formája, nemhogy az egyik, helyesebben két kisebbség (a melegek és a transzok) mára kötelező világpropaganda, középületeinken szexuális ízlést propagáló zászlók lengenek, a lakosság 1 vagy 0,1 %-át képező transzneműek sértődésvédelme címén az USÁ-tól Magyarországig keresztény egyházakat és lapokat tiltanak be a Facebooktól a Twitterig, mert a Jézus Krisztus tanításait hirdetik (akik elférnek az összes többi eltérő vélemény és életmód mellett), elfogadhatatlanná tette azt a nyomulást, ami mögött eredetileg sem melegek és transzok, vagy fetisiszta pride vagy kutyaszex pride vagy akármi állt, hanem bankárista multimilliárdos bűnözők célja a saját további anyagi és hatalmi terjeszkedésük érdekében, tehát az, hogy a szexuális ízlést kizárólagos kötelező eszmévé tették és kötelezően nyomulnak az iskolákba és óvodákba, elfogadhatatlan. A tömeges betiltások és a keresztény tanok betiltása ellen törvényekkel és betiltásokkal védekezünk. Az az igazság, hogy a melegeknek addig nem volt félni valójuk, amíg az elért és elérendő szabadságért küzdöttek. Onnantól, hogy az USÁ-ból ránk erőszakolt multimilliárdos lobbi és zombivá tett embereik fasisztát kiáltanak, üldözéseket indítanak és globálisan, világszerte betiltanak, ahányszor valaki azt mondja, hogy szexzászlónak nincs helye a mi középületeinken - sem meleg, sem BDSM, sem kutyaszex stb. szexuáélis identitásnak -, a szexuális ízléseket nem öntjük szobrokba és tesszük a terekre - mert ott a nemzet és a világ hőseinek, valódi művészeti teljesítményeknek van helyük -, nem visszük be az óvodákba, a szexuális szabadossággal nem hivalkodunk semmilyen vallási ünnepen, onnantól, hogy a lakosság alapvető erkölcsi és kulturális életét a szexualitás oltárán kötelezően kukába dobták és kizárólagos nézet és eszmerendszerként kötelezővé teszik, hidd el, Zsolt, a melegeknek onnantól van félni valójuk. Nem most, hanem a jövőre nézve. Mert azt a kulturális és erkölcsi, vallási világpusztítást, ami most történik, azt a lakosság torkán nem lehet lenyomni. Még azoknak sem, akik olyan nyitottak és elfogadóak voltak egész életükben, mint én. Mostanra még én is a betiltásokért és a törvényekért szólalok fel. És látható a napi világbotrányokból, hogy ez csak a kezdet.

 46. Edit Fazekas
  Edit Fazekas
  Hónapja

  A P tv. csak úgy nézném, ha fegyvert fognának a fejemhez! És ezzel elmondtam mindent!

 47. Kitti Diána Budai
  Kitti Diána Budai
  Hónapja

  Úristen, nem nézek hírTV , de lehet jobban is járok . Ki volt ez a 4 szellemileg alultáplált , műveletlen suttyó ? Szerintem , egy vidéki kocsmában értelmesebb embereket lehetne összeszedni , mint ez a 4 , ez után a megnyilvánulás után meg biztosan

 48. Norbert Mezei
  Norbert Mezei
  Hónapja

  Az a sírás :)

 49. C.A Can
  C.A Can
  Hónapja

  Szeretnék rendelni VV Zsolti pólót , több színben.

 50. P. Fruzsina
  P. Fruzsina
  Hónapja

  Minden tisztelettel... nemáár mi ez a videó? Kár ezekre az áram meg a kalória amit a beszéddel elhasználsz. Szánalmas banda. Inkább hívj meg valakit, bárkit. Bármi mondom bármi ami a te csatornákon lesz ezerszer értelmesebb mint ők ott együttvéve...

 51. Oli WhiteFoxGirl
  Oli WhiteFoxGirl
  Hónapja

  Nem tudtam végig nézni, felbasz az ahogy téged sértegetnek. Nem vagyok se meleg se transz se konyha asztal de EMBER VAGY és ezek az szint úgy sajnos emberek ÍGY BESZÉLNEK RÓLAD?? Könyörgöm én nagyon kevés videóst nézek meg aki hasonló témával foglalkozik mint te mert nem foglal le de te vagy az EGYETLEN akit megnézek mert lefoglal.. unalmas meg ilyeneket mondanak rá??? Remeg a kezem a dühtől!

 52. zsanett szücs
  zsanett szücs
  Hónapja

  Drága Zsolti! Az a sírás Oscar-díj gyanús😃😅

 53. csaklaura
  csaklaura
  Hónapja

  Szoktak mondani, hogy a negatív reklám is reklám. Ez örök igazság. Ezekkel a húzásaikkal igazából, talán még több ember elgondolkozik azon, hogy nem kellene ennyire utálni az LMBTQ tagokat, mint ahogy ők teszik. Biztos megtalálják a maguk közönségét, de az elenyésző. Értelmesen gondolkozó ember már fel sem húzza magát ezen, inkább nevet egy jót. 😅😅😅

 54. Jenifer Bach
  Jenifer Bach
  Hónapja

  Jaj Zsolt úgy szeretlek! ❤️ Nagyon nagy kincs vagy a HUpac-on!

 55. SeriesHUN media
  SeriesHUN media
  Hónapja

  Jakab Péter nem várható a kanapéra?

 56. Alfred Szekely
  Alfred Szekely
  Hónapja

  Dislike

  1. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   Hónapja

   @Alfred Szekely -,-"

  2. Alfred Szekely
   Alfred Szekely
   Hónapja

   @Burgonya Hercegnő te se

  3. Burgonya Hercegnő
   Burgonya Hercegnő
   Hónapja

   senkit nem érdekelsz

 57. bixi84
  bixi84
  Hónapja

  Közpénzen hízlalt balerína is elkezdte követni a gazdit. Pár év és rendes tokát növeszt a suttyó is.

 58. Jani Kecske
  Jani Kecske
  Hónapja

  Gav Duncan-nel kapcsolatban én azért megjegyezném, hogy a csávóval csináltak még anno egy elképesztően igényes és jó angolos oktató műsort, amit az M5 is vetített az első karantén idején. Messze meghaladta a műsorok nagy részének a szintjét.

 59. liziibizi
  liziibizi
  Hónapja

  Én Skóciában élek és nem kérjük vissza ezt az ürgét.

 60. Anita Dedeó
  Anita Dedeó
  Hónapja

  Jó reklám ez neked. Én akkor hallottam rólad először, amikor Budaházi Eddával “vitáztál”, rögtön fel is iratkoztam 🙂 Hozzád, nem Eddához 😀

 61. vmti1
  vmti1
  Hónapja

  amúgy ha valaki nem vágja spontán hogy miért szeretik annyian a zshowtime-ot és miért gáz ez a négy debil a keménymagban, annak lehet hogy nincs is értelme elmagyarázni hogy mi ennek az oka, mert nem fogja érteni...

 62. Fredrick Kieran
  Fredrick Kieran
  Hónapja

  Zsolt! Engedd el. Nekik jobban fáj. Ps.: Párommal mi konkrétan kb 3 hónap után tudtuk meg hogy te valóvilágoztál. Szóval nekem az volt az új info. Kb mint ha minden cikket úgy kezdenének hogy a Jóbarátokból ismert Jannife Aniston. :D

 63. Tóth Imola
  Tóth Imola
  Hónapja

  “Elfogadást és szeretetet hirdeti”.. Véletlenül sem azt, hogy a fehérek térdeljenek és csókolgassák a feketék lábát..Nem hiszem hogy a BLM a legjobb kifejezés arra hogy minden élet számít, mert ugye erről kéne szóljon az egész.

 64. Bence Fehér
  Bence Fehér
  Hónapja

  14:05 amikor meglátod, hogy a 20-ik cikket hozzák le rólad és nem igaz egyik se

 65. Kristóf Kovács
  Kristóf Kovács
  Hónapja

  Valamit jól csinálsz😌

 66. Beata Toth
  Beata Toth
  Hónapja

  Ennyi Zsolti így kell rektelni a hülyéket logikusan érdekesen és viccesen (azok a mű könnyek fantasztikusak XD ). Model csaj de konzervatív? XD álszentség a köbön.

 67. Alexandra K.
  Alexandra K.
  Hónapja

  Imádom azt a bemutató szöveget😂

 68. EchoOfAliens
  EchoOfAliens
  Hónapja

  Miért kell egy az egyéniséget eldobni önként, és maximálisan beolvadni egy eszménybe? Miért nem individuumként gondolkodnak sokan (ha már adott rá a lehetőség), hanem robot-szerűen, arrogáns-fölényesen, rugalmatlanul? Rettenetes, ahogy be tudnak hülyülni az emberek, még ma is...

 69. eniko horvath
  eniko horvath
  Hónapja

  A legjobb ember vagy a vilàgon!!

 70. eBLAZYxxx
  eBLAZYxxx
  Hónapja

  Hagyjad már a kib.. kormánymédiát, inkább ezt nézd meg Tess hupac.info/stream/btncmo6PdmvFiNM/vide.html

 71. Bomb
  Bomb
  Hónapja

  Pontosan ezért nézlek téged Zsolti, mert te olyan vagy mint "mi" :) imádlak és nagyon szeretem műsorod és tisztelem benned, hogy nem változtál meg! Második videód óta követlek, és nagyon becsülöm, a munkásságod! Az életem részévé váltál és pont az ilyen rossz ízű műsorok tesznek téged azzá aki vagy, mint ez amit most véleményeztél! Soha ne változz meg, irigyek mindig lesznek! Csak fel fel fel!!! ;) ❤️ 💯

 72. Mcarena
  Mcarena
  Hónapja

  trollban is reklámoztak. (ki nem hagynám jó műsor) Ha valakit érdekel az emberi (vajon ő is ember?) oldal akkor ZSHOW time-ot néz, ha nem akkor híreket. De ez így van rendjén. (remélem azért több embert érdekel az emberi oldal) Zsolti profi vagy! A fény legyen veled! 999

 73. Sandor Gera
  Sandor Gera
  Hónapja

  Hír tv , Pesti tv , 😂 nem véletlen nem nézek tv-t😆😂

 74. Anita
  Anita
  Hónapja

  amikor 15 másodpercen keresztül kell mondanod, hogy milyen unalmas volt a műsor, mert vicces akarsz lenni, de még a saját jobber minyon társaságod, se talál viccesnek, úgyhogy nyúzod tovább, amíg reakciót nem kapsz. és mindezt, arról hogy a MÁSIK műsor unalmas. látszik, mélyen azért ők is érzik az iróniát a helyzetben, de fenn kell tartani a fasza gyerek imázst ugye... 🤦🏼‍♀️

 75. Fanni Mini
  Fanni Mini
  Hónapja

  Hú, de kínos ez a Pesti Tv...

 76. Effencs
  Effencs
  Hónapja

  Tényező lettél Zsocca, szokj hozzá, ezzel jár

 77. Dóra Petra
  Dóra Petra
  Hónapja

  Fú, Zsolti...én nagyon becsüllek szeretlek..ocsmány szardobálókkal nem foglalkozni❤❤❤❤

 78. Tamás Taylor
  Tamás Taylor
  Hónapja

  Mindennel egyetértek amit most mondtál. És tényleg nagyon durva hogy a főpolgármester ott ült a kanapédon. Hajrá csak így tovább!!!!!!!!

 79. görénypudli lyukasféreg
  görénypudli lyukasféreg
  Hónapja

  Én sem értek feltétlen egyet a BLM szobor felállításával, de asszem 1 hónapig kellett volna ott lennie és senkit nem zavar, nem megy oda a Mi Hazánk tagok házához és szétveri azt. Tehát nem értem hol érzik magukat veszélyben egy szobor által

 80. Anita Ferencz
  Anita Ferencz
  Hónapja

  😘🥰😍

 81. Luca Száraz
  Luca Száraz
  Hónapja

  3:18 én meg megnéztem 4x❤️❤️❤️

 82. szeto008
  szeto008
  Hónapja

  addig jó amíg legalább a hét balfékjének nem téged választanak meg

 83. Viktória Takács
  Viktória Takács
  Hónapja

  Ennyiből Majkát is hívhatnánk VV Majkának🤔

 84. Alexandra Tóth
  Alexandra Tóth
  Hónapja

  Szerintem a színes ceruzákat és minden ami színes, be kellene tiltani :-D Biztos a gyerekeket akarják "érzékenyíteni " , hát ez szörnyű ! A gyerekek zsúfolják a moletteket, a soványokat, a szemüvegeseket, a "csúnyákat", a melegeket miért kéne kihagyni !? Borzasztó lenne ha a következő nemzedékbe egy parányi empátia is szorulna!! Utáljuk a melegeket, azért is mert nem vállalnak gyereket , de azért is , mert némelyikük szeretne gyereket, utáljuk azokat akik nem vállalnak gyereket , mé nem vállalsz gyereket !? Igazából utáljunk MINDENKIT , aki nem egy "normális" átlagos pár egy tucat gyerekkel! Utáljuk azokat akik elfogadják a homoszexualitást ! Majd mi megmondjuk ki , mit ,mikor ,hova, kivel,mivel.......! Mi tudjuk mi a jó !!! Számomra ebből a fantasztikusan korrekt hmm pártból ez jön le !!! Utálhatjuk végül is azokat a párokat akit nem tudnak gyereket vállalni ( egyik fél miatt ), vagy ha az egyik barna bőrű a másik fehér, az egyik fogyatékkal élő a másik egészséges , ha az egyik tanult ember a másik kevésbé, ha különböző vallásúak , és még sorolhatnám.

 85. V illager
  V illager
  Hónapja

  mindez azért van mert nem hívtad meg Bartos Cs Istvánt a díványodra. oda nem valókat meghívsz, de a bölcs Mösterünket nem tisztelted meg a meghívással

 86. Csilla Bné
  Csilla Bné
  Hónapja

  Zsolti,én dijazom a tevékenységedet,maradj mindíg ilyen jófej fickó! Cs.

 87. Andrea Mojzes
  Andrea Mojzes
  Hónapja

  Eskü ez a pestitvs műsor olyan mint mikor egy baráti körben ülsz csak te kívülálló vagy és hallgatod hogy másokat fikáznak és te nem szólhatsz hozzá 😐 plussz az időssebb pali erőltetett stílusimitálása roppant kellemetlen 😖

 88. Melinda Baranyiné Kovács
  Melinda Baranyiné Kovács
  Hónapja

  "Meg változtak a médiafogyasztási szokások. " Hmmm teljesen érthetetlen, hogy azzemberek miért nem akarnak IKEAs fotelekben zokniban pöffeszkedő öntelt bunkókat nézni. Ki érti ezt...? 🤔 🤣 (Zsolti nem rád céloztam, tudjuk, hogy rajtad csak póló van 😏)

 89. Brick Top
  Brick Top
  Hónapja

  Hihetetlen,hogy ezeknek a nagyon lazanak tuno hir tv-s arcoknak, ilyen szajbaragosan kell elmagyarazni ,az egyertelmut.A masik ,ami meg nagyon tetszett ez a zoknis dolog.Vajon ok a sajat otthonukban cipoben vannak es csak a studioban hordanak zoknit?😃Ugy latom az origonak is nagyon tetszett,mert ezenkivul masrol nem irtak.

 90. Ben Smith
  Ben Smith
  Hónapja

  Akkor se fog nekik tetszeni a műsorod, ha lovagló csizmában járkálsz a lakásodban🙃

 91. Vanessza Tóth
  Vanessza Tóth
  Hónapja

  Hajrá Zsolti!!😃

 92. Edina Bartáné
  Edina Bartáné
  Hónapja

  Szia Zsolti! Bírom nagyon, hogy ilyen nyugodtan és tisztelettudòan tudsz beszòlni, visszaszòlni és mégsem sértő, csak olyan őszinte és igaz 😉☺️! Nagyon bírom ezt a szarkasztikus humort! 😉🤭 Csak így tovább 😉😚 Szép napot! Üdv: Angliábòl 😉

 93. Joe GalaXis
  Joe GalaXis
  Hónapja

  Amikor a jobboldali szennymédia ártani akar a méltán híres ZSHOW time médiumnak, akkor minduntalan önmagát rugdossa tökön a kormányoldali köpködő mócsing csapat. A kontraprodukció 100%-os. Zsoltinak semmit se árt, hiába álságos az ártányok szándéka. A céljaikkal szemben Zsoltink ázsiója az egekbe szökik, hiszen aki ilyen intelligensen kezeli ezt, az Ö számára ez a rossz reklám is reklám! Csak jót tesznek a ZSHOW time brand hírnevének tovább öregbítésével.. Gratulálok Zsoltikám! Profik vagytok fiúkák! Így kell ezt csinálni! Szép munka! Toljátok tovább! :)

 94. Diana Cavendish
  Diana Cavendish
  Hónapja

  Én azon csodálkoztam volna ha nem döntik le. Nagyon értelmes emberek vannak

 95. Ildikó Farkas
  Ildikó Farkas
  Hónapja

  Maradjon Mindig ilyen❤️

 96. Réka Demeter
  Réka Demeter
  Hónapja

  Novàk Katalint hívd el!😊 Ő lehet el is menne hozzád; és felé elég sok személyes kérdést is intézhetnél (pl. az örökbefogadásról). Imádunk, és maradj mindig ilyen!🙏

 97. Harcos Buber
  Harcos Buber
  Hónapja

  Én imádom a Partizánt és a te műsorod is, de hát nyilván van különbség, maga a stílus nagyon más, máshogyan fogyaszthatóak, hosszúság, tartalom, vágás, stb miatt. Ezután preferencia ki, melyiket hallgatja szívesen, mindkettőtök stílusát bírom. ❤️

 98. Dio Vsrhly
  Dio Vsrhly
  Hónapja

  Baszki a HUpac az HUpac !! ...mindenki más húzzon már vissza tv-t nézni !!

 99. Mihály Rozmán
  Mihály Rozmán
  Hónapja

  nem szimpi ez a "hányszázezren néznek, 30 milla megtekintés" duma, azon kívül respekt

  1. Mihály Rozmán
   Mihály Rozmán
   Hónapja

   @Kender uTHCa Cannabisztro nem szeretek vitatkozni, soha sincs igazam, szóval inkább igazat adok neked és elnézést kérek Zsoltitól

  2. Mihály Rozmán
   Mihály Rozmán
   Hónapja

   @Kender uTHCa Cannabisztro a hencegés számodra csodálatos, és különösen szimpatikus és mégis az én izlésem eltorzult? egyáltalán konkrétan mit jelent az, hogy eltorzult izlés, és miért kell személyeskedni?

  3. Kender uTHCa Cannabisztro
   Kender uTHCa Cannabisztro
   Hónapja

   szerintem csodálatos volt, és különösen szimpatikus! Talán eltorzult az izlésed, neked azért NEM volt szimpi.. :)

 100. B P
  B P
  Hónapja

  Mivel nem nagyon vagyok otthon a magyarországi youtube-szcénában, egészen eddig nem hallottam a csatornádról. A youtube dobta fel azt hiszem a vonás beszélgetésedet egy jó hete. Azóta nézem a videóid. Igazán minőségi, és szórakoztató, ahogy csinálod ezt a laza beszélgetős témát. Nem akarsz se Gulyás Marci lenni, se Kadarkai Endre. Ilyennek kellene lennie az igényes - bocsáss meg a kifejezésért - bulvárnak. +1 feliratkozó, csak így tovább!!!