Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban?

2 609 Megtekintés 268 E

Sérült-e Magyarországon a jogállamiság? Ez volt az utóbbi évek egyik nagy kérdése Európában. A kormány szerint a jogállamiságnak még definíciója sincs. Elméleti vita helyett nézzük meg egy konkrét példán keresztül, hogy a jog-e az úr hazánkban. Magyar jeti 2.
www.444.hu/
444.hu/
negynegynegy

Megjegyzés

 1. ORBÁN VIKTOR
  ORBÁN VIKTOR
  9 napja

  Húúú a gecibe....

 2. Daniel Marcell Nagy
  Daniel Marcell Nagy
  9 napja

  Zseniális.

 3. Hespiota
  Hespiota
  9 napja

  Juhász Péter egyébként hiányzik a politikából. Egyik legegyenesebb képviselő.

 4. László Péteri
  László Péteri
  9 napja

  Hazudtok reggel éjjel meg este. Irigy disznók vagytok. Tehetségtelen ripőkök.

 5. Sándor Simonyi
  Sándor Simonyi
  9 napja

  Lesz Apró Piroska és veje is? Netán Gergényi?

 6. Tamás Tóth
  Tamás Tóth
  9 napja

  Bakker, ti akarjátok bemutatni a jogállamot? Pont ti? Ezekkel az emberekkel példálózva? Megvilágíthatnátok Dobrev nagyapján keresztül is.

 7. Czvetkovics Barna
  Czvetkovics Barna
  9 napja

  Az első (ingatlan-panama) a jog eszközeivel is tetten érhető, ugyanis hiába törvényes külön külön egy-egy lépés, hogy ha az a törvények céljainak megkerülésére, a közvagyon megkárosítását célozza. A letelepedési kötvény ettől sokkal bonyolultabb ügy. Itt az állam közvetlenül nem károsodott, De azért itt érdemes néhány konkrét dolgot megemlíteni: 2012-ben a törvény a következőket tartalmazta a kamat, amit az állam fizet a letelepedőknek a másodpiaci hozamszintek mínusz 1,5%, DE minimum 2%. Ezt a minimum 2%-ot a kiváló ellenzékünk és médiája nem igen turbuláltatta. OKé, nem is nagyon volt miért, hiszen a másodpiaci hozamok 4-5%körül voltak, így a magyar államnak még megérte, mivel olcsóbban finanszírozta az államháztartást. Na de, néhány év elteltével (nézzétek el, hogy most nem citálom ide a törvény módosítás idejét, nincs kedvem megkeresni) módosították a törvényt nem ehhez a témához való okok miatt. Ekkor már a piaci kamatok (ha jól emlékszem) kb. 2% alatt voltak. Vagyis az akkori környezetben a törvényben benne hagyni azt a kitételt, hogy a kamat minimum 2%, az egy nyilvánvaló olyan lépés amit már nem lehet az állam szempontjából ésszerűséggel magyarázni, ugyan is ekkor már ez a törvényi kitétel, kamatfelár az államnak kifejezetten hátrányos. Itt az a kérdésem, hogy amikor ez bekövetkezett, miért nem mutattak rá a nagyszerű gazdasági újságírók, ellenzék, mittóménkik. De folytassuk, a letelepedési kötvény másik jellemzője, hogy nem átruházható. Ezért ezeknek a kötvényeknek kialakult egy törvénytelen másodpiaca, amiben vastagon benne voltak-vannak menő ügyvédi irodák. Itt ne gondoljunk arra, hogy ezek biztosan a fidesz közeli irodák, Pottyondy EdinÁTÓL KÖLCSÖNZÖTT terminológiát HASZNÁLVA UGYAN MÁR!. Mit is jelentett ez? A nem átruházható kötvényeket ügyvédi letétbe helyezték amelyet zsebszerződéssel, váltókibocsátással a kötvénytulajdonos valóban 50-60 ezer eurós kedvezménnyel eladott azoknak a befektetőknek, akiket az nem zavart, hogy nem lehetett átírni rájuk a kötvényeket, viszont a jelentősen diszkontált áron vásárolt kötvény extra hozama ezért kárpótolt. Összegezve: az állam nem járt különösebben rosszul, sőt, ha a kötvény sztori teljes életpályáját vizsgáljuk, akkor valószínűleg jól járt, de létrehozott egy olyan jogi környezetet, aminek megkerülésével, alacsony lebukási kockázattal óriási illegális pénzt kereshettek kormányközeli, é NEM kormányközeli személyek. Ennek a sztorinak van még mindenféle további nyilvánvaló aspektusa, de most nem folytatom, mert egész nap tudnám írni.

 8. Noémi Bujáki
  Noémi Bujáki
  10 napja

  1:36 ez aztán a siker. 8:48 Ausztrália kapcsán ilyenről hallottunk 2010-ben.

 9. Zolibest HD
  Zolibest HD
  10 napja

  Mindig.ez a politika...🤯🤦💩🤮🤮🤮🤮

 10. Andras Nemeth
  Andras Nemeth
  10 napja

  Komment az algoritmusnak, hatha masnak is felhozza a youtube a videot.

 11. BPI260
  BPI260
  11 napja

  Igen, úgy 8 és fél percnél, amikor kijelentik, hogy ez volt a kispálya, jó sok emberben felszakad egy halk bazmeg annak kapcsán, hogy akkor mi is lehet a nagypálya...

 12. Gyula Lörincz
  Gyula Lörincz
  11 napja

  Magyarország meg a jogállamoság LOL (árpádéknak se ment túl jól)

 13. Márton Biro
  Márton Biro
  11 napja

  Hát ez durva...Ha nem lesz ez a kormány lecserélve és ténylegesen felelőségre vonva...Akkor soha semmi nem fogja meg menteni Magyarországot,

 14. froccsos
  froccsos
  11 napja

  arról nem volt szó hogy mi történne de gondolom ez költői kérdés volt.

 15. Matty JK
  Matty JK
  11 napja

  2009-2010 körül egy nagyon jó barátomat elkísértem egy találkozóra az V. kerületbe, ahol egy kiadó üzlethelyiséget néztünk meg. Volt már akkor egy étterme, és szeretett volna egy másodikat nyitni, frekventált helyen. Tetszett is a hely, és kigazdálkodhatónak tűnt a bérleti díj+rezsi is. A közvetítő mondta, hogy ha érdekel minket az ingatan, akkor papírozhatunk is. Akkor mondta a barátom, hogy ő éttermet szeretne itt nyitni. Akkor a közvetítő felnézett és azt mondta (amíg élek nem felejtem el). "Hát figyelj, remélem azt tudod, hogy drága dolog lesz. Adok egy elérhetőséget, akinél az engedélyeket megszerezheted (...), de előtte a Rogánnak le kell tenni 27 milliót kp-ban." Végül elálltunk a bérleti lehetőségtől. Sokkoló élmény volt.

 16. Enikő Polgár
  Enikő Polgár
  11 napja

  Legalább a földügyet azt vegyük má' be! Geri hallod! :)))))

 17. Antal Páger
  Antal Páger
  12 napja

  Mindig csak az utóbbi 10 évről van szó, az azelőtti évekkel mi lesz? Pedig még mindig azok az emberek és leszármazottaik várják remegve a jelenlegi kormány bukását. Csak az a bajuk, hogy nem ők lopnak. Csak a mostani generációt hülyítik azzal, hogy lehet változás, de mi tudjuk, hogy sosem lesz.... Csak a bal oldal még többet fog lopni, úgy hogy az emberek belegebednek... De majd úgyis meglátják... megtapasztalják... Ui: nem vagyok fideszes :)

 18. Péter T.
  Péter T.
  12 napja

  "na de gyúúúcsány is lopott"🤡🤡🤡🤡🤡🇪🇺🇭🇺🇪🇺🇭🇺🇪🇺🇭🇺

 19. Igyis Vanez
  Igyis Vanez
  12 napja

  Rendszerváltás óta zajló haracsolás felsőfokon.. MDF SZDSZ mindent szétprivatizált amit ért, ultra kapitalista bankfejlesztő mszp folytatta, a Fidesz viszont már felsőfokra fejlesztette. Nem is értem ki megy még szavazni.. 😂

 20. Zoltán Rózsahegyi
  Zoltán Rózsahegyi
  12 napja

  A magyarországi "demokrácia" egy kézbe van. A főnök enged, vagy tilt. Rogán csak egy a sok közül, már ki sem akadunk rajta, pedíg régen a Tocsik ügy mekkora port kavart. Az igazi bűnos ORBÁN!

  1. Nan Vas
   Nan Vas
   11 napja

   orbán hatalmának titka hogy engedi ezeket a maffia törvényeit szemmel tartó szabad rablásokat.

 21. BituMan21
  BituMan21
  12 napja

  Ha a Rockstar Games székháza nálunk lenne, egész biztos jó alapul szolgálnának ezek az ügyek a legújabb GTA sztorihoz, a Rogán intrót egy az egyben innen be is illeszthetnék :D hatalmas

 22. Zoltán Rózsahegyi
  Zoltán Rózsahegyi
  12 napja

  5:10 A jogszabályoknak megfelelően .... Mi a gond? Ha a kormánypárt, kétharmados többséggel törvényt hoz, hogy a FideSS vezetők, rokonaik és a barátok lophatnak, akkor az legális. Ha kormányváltás (rendszerváltás) történne, akkor sem lehetne felelőségre vonni őket, az aktuális törvényeket betartották. MÁS: Kormányváltás esetén, a frissen épült stadionokba hasznosítás képpen, hogy behozza az árát, lehetne tartani nyilvános kivégzéseket. Egy bérletért mindenem odaadnám!

 23. László Sajtos
  László Sajtos
  12 napja

  Mi törtènne Rogán Antallal egy jogállamban? Nemderültki #clickbait :D

 24. Tibor Deák
  Tibor Deák
  12 napja

  Nagyon jók vagytok, mert így, ilyen formában remélem megértik sokan, h milyen egy geci bandával állunk szemben! Lassan aki nem pártkatona az nem is Magyar!! Siralmas helyzetben vagyunk!!

 25. Balazs Bense
  Balazs Bense
  12 napja

  Az is kimaradt,hogy M. Ricsike kije Tónikának...mert hogy 2 éve tologatják az ügyét kb...

 26. Ferenc Benedek
  Ferenc Benedek
  12 napja

  0:27 ja tipikus trükk hogy arra hivatkoznak hogy már nincs is definiciója.igy el lehet lehetetleniteni a vitát.

 27. Zivh
  Zivh
  12 napja

  Azért ez gyönyörű, nagyon jó munkát végez a 444!

 28. andrasxi
  andrasxi
  12 napja

  Orbán aki jogászként végzett adja a hülyét, hogy "hát nem tudni mi az a jogállamiság". Nyilván objektíven nem tudják megvédeni azt az álláspontot, hogy MO jogállam, egyetlen lehetőségük a ködösítés. De ha éppen az az érdekük akkor jogsértéssel vádolják az EU-t vagy bármilyen ellenfelet. Undorító

 29. szabolcs dolgos
  szabolcs dolgos
  12 napja

  Félelmetes!

 30. Kk Jj
  Kk Jj
  12 napja

  Ha létezne olyan, hogy jogállam, Rogán soha nem tudott volna vezető szerepbe jutni, és csak hogy tudjátok, ti média proletárok se lennétek itt, hanem trágyát hordanátok. Szóval ne nagyon kajabáljatok ti azért a jogállamért....

 31. Jani Zave
  Jani Zave
  13 napja

  Az emberek azért nem szavaznak az ellenzékre mert minden mocskosság elszámoltatás nélkül marad. Mi Ehez képest Ceglédi? Amatőt!!!!!!!!!!!!!

 32. Anikó Jánosi tovább lapoztam
  Anikó Jánosi tovább lapoztam
  13 napja

  o:28-nál a miniszter asszony mögött jó az a 250--es, kb 70 éves Csepel. Feketében van olyanja a fiamnak.

 33. Róbert Szőke
  Róbert Szőke
  13 napja

  Tartós tejet ne vegyetek. :/ viccet félre: vigyázzatok magatokra. Remélem mire ezek börtönbe kerülnek, arról is ti adtok riportot. :)

 34. Frank Hofmeister
  Frank Hofmeister
  13 napja

  Mi törtenne a 4!-vel egy jogallamban?

 35. László Kishalmi
  László Kishalmi
  13 napja

  Kiváncsi vagyok, hogy a Telex heti click-bait anyagába beveszi-e mint: 444.hu "Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban?" -- Nem derül ki. Egyébként tetszett. Köszönet érte!

 36. Hajnalka Hegedűs
  Hajnalka Hegedűs
  13 napja

  Köszi a videót fiúk! Még sok ilyet! Ment a támogatás.

 37. Sandor Dombovari
  Sandor Dombovari
  13 napja

  a jog álom jogilag valóban nem definiálható.ugye volt egy nürnbergi per,na az sem a létezö jog alapján folyt le.más kérdés hogy hogy az elitéltek embertelenek voltak.

 38. Viktor Váradi
  Viktor Váradi
  13 napja

  8.23: "A letelepedési kötvényprogramot 2012-ben indították...." Majd később - 10.48: "Miről is szólt ekkoriban a teljes magyar közélet?" Valójában 2015-ben kezdődött az, amire bemutatnak felvételeket 10.52-től kezdve... (akkoriban szólt erről a közélet, megjegyzem teljesen jogosan) Ez persze nem legalizálja azt, ha veszélyes embereket is engedtek hazánk területére, pláne, ha 30 milliárdot veszítettünk vele! Viszont csúsztatások vannak benne, főleg ha megnézzük a két említett személyről szóló hírportál bevágott cikkének dátumait! 10.27 és 10.38-nál látható: 2018.szeptember és 2018. március. A R.A. bevágott idézetről nem is beszélve, ami 1990-1995 között készült valamikor, hiszen akkor volt egyetemi hallgató.

 39. Máté Tompos
  Máté Tompos
  13 napja

  No májgrenc

 40. Vajra Dada
  Vajra Dada
  13 napja

  Uramatyám.

 41. Mettyu Perri
  Mettyu Perri
  13 napja

  "A jogállamiságnak nincs egy egyértelműen definiálható fogalma..." Tényleg??? Szóval ha felhúzok egy Kim Jong-un - Justin Trudeau tengelyt, és rárakom a jogállamiságot, akkor úgy lehet ide-oda tologatni mint a szorobánt ugye?? Ez is jól tette, hogy összemutyizott magának valami társasházat. Legalább házmesternéni még lehet belőle, saját házában.

 42. Csaba Forray
  Csaba Forray
  13 napja

  Még miniszternek nevezik szép ez egy demokratikus ország ha valaki becsületes nincs mitől félni és nem menekül

 43. Bekő József
  Bekő József
  13 napja

  Magyar jeti lett a régi Riszpekt ház :DD Jól van, jól van ez kell nekünk nyomassátok!

 44. B. Berci
  B. Berci
  13 napja

  Az a rész, ahol a politikust választottátok ki, kicsit komolytalan volt, de egyébként minőségi a műsör, várom a további részeket!

 45. TwentyFour
  TwentyFour
  13 napja

  "Ő már az a szint amivel nem illik viccelni." big oof. edit: 1:59 atyaég milyen tökéletes zeneválasztás :D

 46. duplanelson
  duplanelson
  13 napja

  Bravó srácok, még sok ilyet! (Sajnos van alapanyag...) Ment a feliratkozás.

 47. tyr
  tyr
  13 napja

  -Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban? -Nem derül ki.

 48. George Akiram
  George Akiram
  13 napja

  Mi történne, ha mind a bal, mind a jobb oldali félrevezetett emberek rájönnének, hogy a jog-állam egy utópia....?

 49. Dániel Pintér
  Dániel Pintér
  13 napja

  Igen annak számít bármennyire meglepő. Csak mert bassza a csőrödett hogy nem az nyert akit akartál attól még nem lesz varázsütésre diktatúra 😉😉

 50. kekiir
  kekiir
  13 napja

  remek anyag!!!

 51. David Varjasi
  David Varjasi
  13 napja

  Ezt miért nem készíti/ feliratozza senki angolul, és küldi el Brüsszelbe? Itthon ezeknek sose lesz következménye. Szomorú az egész.

 52. András Fe
  András Fe
  13 napja

  Szóval nincs jogállam? És akkor lesz majd jogállam, amikor a baloldal kerül hatalomra a liberálisokkal és az ideális diktátorokat képző momentummal együtt, igaz? Ej, ha nem látná az ember, hogy mi van más országokban, ahol a baloldali-komcsi, liberális-neomarxista, Renew Europe tagok, illetve a zöldek(akik.valójában életrombolók) vezetnek, akkor talán el is hinné, amiket itt összehordtok...Mert az alternatíva, amire ti vágytok, BORZALOM!!

 53. Lcx
  Lcx
  13 napja

  második rész is jöhet) a földvásárlás érdekelne)

 54. Tony Hack
  Tony Hack
  13 napja

  Az egészet a Gyurcsány irányította a háttérbóÓ'1!!4!

 55. Tamás Módos
  Tamás Módos
  13 napja

  Mi történne Rogánnal? Mi történne Gyurcsánnyal?

 56. karoly laky
  karoly laky
  13 napja

  Olajos ügyek? Ügynök akták?Van melótok bőven😉

 57. Michael Hegedus
  Michael Hegedus
  13 napja

  A jogállam olyan állam, amely elismeri és betartja a nemzetközi és hazai emberi jogok és konvenciók hatályát és érvényességét, és saját működését is ezeknek rendeli alá.[1] A jogállamiság a legáltalánosabb értelemben a közhatalom jognak való alávetettségét jelenti. Az angolszász politikai rendszerben a joguralom (rule of law) kifejezés használatos, ami azt fejezi ki, hogy a hatalommal felruházott emberek sem állnak a jog felett.

 58. Michael Hegedus
  Michael Hegedus
  13 napja

  Kerdezzetek meg hogy hova vitte a penzt Orban es bunbandaja.Persze ha Orban bukik akkor a hatter maffia termeszetesen nem tudott semmit.Orbant benne hagyjak a szarba .Sajnos ez egy szedett banda aki elarulta az orszagot es nyomorba dontotte a sajat hazajat. Az egesz parlament jo penzert csak bohockodik.

 59. István Homann
  István Homann
  13 napja

  Tbg miért nincs képernyőn?

 60. Mark Fridvalszki
  Mark Fridvalszki
  13 napja

  “Rogan sotet oldala...” 😂😂😂

 61. Orsolya Dobos
  Orsolya Dobos
  13 napja

  hát ez kurvajó :D

 62. Ott Tamás
  Ott Tamás
  13 napja

  Tiszta Arany Élet

 63. Andrea Jámbor
  Andrea Jámbor
  13 napja

  Természetesen.....

 64. Tamás dhGEBrQ
  Tamás dhGEBrQ
  13 napja

  Sokkal érdekesebb kérdés az, hogy mi történne Gyurcsánnyal, Czeglédy Csabával és a maffia többi tagjaival egy olyan államban ahol a bírok, objektiven, pártatlanul ítélnek? Rács mögött kuksolnának.

 65. Sebestyén Kovács
  Sebestyén Kovács
  13 napja

  "A kecske is jól lakjon, a káposzta is megmaradjon" nagyon szomorú, hogy még mindig ez a helyzet itthon...

  1. Nan Vas
   Nan Vas
   11 napja

   A kecske köszöni jól van a káposzta meg fogy.

 66. Reaction Mr. Bad
  Reaction Mr. Bad
  13 napja

  a vége nagyon király..... imádom a humorotokat bradörz :D

 67. szabiracer
  szabiracer
  13 napja

  az ELTIZMUS megfertőzte őket, ami ellen harcoltak olyanná váltak!

 68. Vercingetorix
  Vercingetorix
  13 napja

  A baloldal Gyurcsánnyal az élen már várbörtönben lenne!

 69. Aradebil
  Aradebil
  13 napja

  tébégéééét!!

 70. István Erős
  István Erős
  13 napja

  A "betyárbecsület" dolog nagyon szép, csak szerény véleményem szerint nem a politikai életben de legfőképp nem a politikai elitben.

 71. Megaretro74
  Megaretro74
  13 napja

  Ez kib@szott nagy volt..az utolso(vege utani 10mp) megerne 1 kulon adast.👏👏👏🤝🤝🤝👍👍👍

 72. László Nagypál
  László Nagypál
  13 napja

  Klassz összefoglaló volt. De a kérdés, hogy "Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban?" nyitva maradt. Vehettetek volna egy tetszőleges európai jogállamot (szinte mindegy melyiket) és a végén jöhetett volna a szummázás, (vagy esetleg a filmen belül is részenként) hogy adott bűncselekményt hány évvel díjazna a jog egy valódi jogállamban. Az feltette volna a pontot az i-re, és tökéletes lezárás lett volna.

 73. Tdr Tdr
  Tdr Tdr
  13 napja

  A jogállamiság egyik alappillére a hatalmi ágak elválasztása.Ha ez sérül az már elég nagy gond.Ott volt a gyöngyöspatai kártérítési ügy. A kormány a végrehajtóhatalom feje. Ennek vezetője a miniszterelnök. Egy ilyen ügy kapcsán a kormány vezetője nem fogalmazhat meg kritikát egy másik hatalmi ággal, az igazságszolgáltatással kapcsolatban mert óhatatlanul is sérül a jogállamiság.Még a látszatát is kerülnie kell az efféle megnyilvánulásoknak.Ez csak egy a sok rendszerszintű probléma között.

 74. Hunor Kovács
  Hunor Kovács
  13 napja

  A rendőrség miért nem csinál semmit?

  1. Papp Péter
   Papp Péter
   11 napja

   alkalmazotti státusok van és a Belügyminiszterünk szigora

 75. Pityu Horváth
  Pityu Horváth
  13 napja

  Hozzánk járt a Tóni telefonért a Fereciekre.

 76. Kecskés Péter
  Kecskés Péter
  13 napja

  "Mit ér az ha valaki birtokolja akár az egész világot is de lelke kárba veszett.."

 77. Szilárd Koczor
  Szilárd Koczor
  13 napja

  Ezt hívom én újságírásnak ✌️

 78. Györgyi Kecskés
  Györgyi Kecskés
  13 napja

  Letettèk az esküt Isten őket úgy segítse!Van még pofájukon bőr a politikusainknak.

  1. Papp Péter
   Papp Péter
   11 napja

   Szerinted ő igazi hívő, ugyan már a 10 parancsolat is kifogna rajta ?

 79. Dániel Domján
  Dániel Domján
  13 napja

  A címre válaszolva, szublimálna :D

 80. András Lázár
  András Lázár
  13 napja

  Kiváló anyag

 81. Remete Ladi
  Remete Ladi
  14 napja

  "Hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek"!

 82. Remete Ladi
  Remete Ladi
  14 napja

  FIDESZ JOG" állama van! A "többség" az átverhető ostobák eredményezte uralom!

 83. ATTI .P
  ATTI .P
  14 napja

  A magyar jogállamot már felvázolta F.Gy.András.

 84. Kornél Katona
  Kornél Katona
  14 napja

  Én igenis jogállamban élek, ahol az emberek nem hagynak szó nélkül egy ilyen tényfeltáró riportot! Ahol a korrupció ha napvilágot lát, nem bújtathatja el a felelőst az elnök sem a népharag elől! Ahol, ha lopsz, fizetni is fogsz! Ahol a magánvélemény elmondása után nincs mitő tartani! Mert ez az én otthonom, ahol arányában kapok segítséget a befizetéseim után! Ja, a neve Amerikai Egyesült Államok!

 85. FIM
  FIM
  14 napja

  Na, a büdös libernyákok. Amúgy meg "Szemkilövető" Gyurcsány, Soros, migráncs, oltásellenes baloldal, meg a dekadens Brüsszel.

 86. Magyar Viktor
  Magyar Viktor
  14 napja

  Akárhányszor megnézek egy ilyen 444-es "tényfeltáró videót", ökölbe szorul a kezem, hogy micsoda disznóságokat tesznek meg a kormányon levő politikusok az orrunk szeme előtt és senki, de senki az égvilágon nem buktatja le őket... pontosabban ugyebár ilyen tényfeltáró cikkek - próbálkozások vannak, de hogy nincs semmilyen következménye! Ellopnak száz milliókat, hanem milliárdokat 1-1 politikai személyek az állami közösből és még a legsúlyosabb börtön is max. pár év lesz, HA! esetleg lebukik!

 87. Akos Katona
  Akos Katona
  14 napja

  2006 után mi történt gyurcsannyal, már ha akkor volt egyáltalán jogállamiság?

  1. Balázs Hangyási
   Balázs Hangyási
   13 napja

   Minek kellett volna vele történnie?

 88. Veronika
  Veronika
  14 napja

  Magyarországon nincs jogállamiság, csak a korrupció, a törvénytelenség, lopás, hazugság, az állampolgárok kifosztása folyik.

 89. AlexandreDupree
  AlexandreDupree
  14 napja

  A jogállamiságról talán jogászoknak kéne vitatkozni, nem nektek, meg a Cseh-Donáth nevű diverzánsoknak. A jogállamiság NEM lehet egyforma egyetlen EU-államban sem, lehet ez furcsa, de kvára sántít az analógiátok. Egyoldalú az egész "alkotás", nyilván tulajotok elvárásainak megfelelően - mert a többi országban is fellelhető joghézag, vannak konkrét példák, ha akarunk találunk. De hát értjük, a nagy alkoholista vezérfonalán haladtok, Juncker bácsi ui. megmondta: "kérem a franciák, azok a franciák" - tehát náluk nem lehet akármiben kötelezettségszegésit indítani. A szardzsentin jelentését pedig egy átlagos ismeretekkel rendelkező polgár bármikor megcáfolja, annyira átlátszó az egész, nemhogy aki még benne is van az ügyekben. Egy xar propagandagyűjtemény titulusra érdemes csak.

 90. András Kozma
  András Kozma
  14 napja

  Most mi a baj? Egy feltalálóról van szó.. :))

 91. Dávid Kapitány
  Dávid Kapitány
  14 napja

  Mókás a bejátszásokban a testbeszéd... legalább hazudni megtanulhattak volna:)

 92. Tamás Schmidt
  Tamás Schmidt
  14 napja

  Mi mind bűnösök vagyunk, mert hagyjuk ezt az egészet

  1. Tibor Uray
   Tibor Uray
   11 napja

   Vegre valaki aki egyertelmuen kimodja az igazsagot.

 93. Fredixxl
  Fredixxl
  14 napja

  Ez és a tolvaj és korrupt társai döntenek a sorsomról. A pocakos főnök meg hangosan nyilatkozik, hogy 2/3-os szavazati többséggel a hátuk mögött értünk dolgozik. A pofátlanok meg szétlopják az országot.

 94. Dénes Pál
  Dénes Pál
  14 napja

  Ez igen!! ez ám az uszítás meg a demagógia,fogadni merek,hogy busás jutalmat kaptok ezekért a demagóg videókért a gazdátoktól és az első szavatokból meg 100%-ig kivehető,hogy hiányoljátok a liberális Magyarországot,és még ráadásul rágalmaztok is bizonyíték nélkül meg gúnyolódtok faragatlan módon.A jóisten mentse meg Magyarországot a magatok fajtától,ez a "Propagand miniszterezés" is tipikus balos taktika,meg ez is,hogy ha helikopterrel megy valahova,akkor máris jön a "közpénzből helikopterezett" dolog,meg ez is olyan undorító,hogy a sok libernyák újságíró csak rágalmazni tud és azt mondja,hogy ezek "tények" hát a tények olyan messze állnak a libsi újságíróktól,mint Makó Jeruzsálemtől,nagyon remélem,hogy egyszer valakinél nagyon be fog telni a pohár és az alsógatyátokat is lepereli rólatok a sok rágalmazásért,szánalmas kis libsi firkászok.

 95. Fusion Core
  Fusion Core
  14 napja

  De hát Magyarország jogállam... Akkor ugyan ez történne vele nem?

 96. Olivér Kovács
  Olivér Kovács
  14 napja

  Nem hinném, hogy ezektől a tényfeltáró műsoroktól bármi jobb lesz, de legalább hűen lefesti a NER valódi arcát. Lesz mit mutogatni az unokáknak már, ha akkorra már nem a NERben élünk majd.

 97. Zoltán Papp
  Zoltán Papp
  14 napja

  Az a szomorú igazság, hogy végső soron minden nemzetnek olyanok a vezetői, amilyet megérdemel. A mérhetetlen ostobaságunk és töketlenségünk vezetett ide, hogy ezek a nyomorultak bármit megtehetnek következmények nélkül!

  1. Mind meghalunk
   Mind meghalunk
   12 napja

   Nincs itt semmiféle nemzet. Itt egy cég van, meg rengeteg hülye.

 98. Kormos17
  Kormos17
  14 napja

  I'm a simple man I see Ács Dani I click like

 99. kaufman tony
  kaufman tony
  14 napja

  amúgy ha nincs sajtószabadság, akkor ilyen videó, hogy lehet nyilvános és publikus? :D :D :D

 100. Ákos Bálint
  Ákos Bálint
  14 napja

  5:30...napkeltétől meg Gyárfás...😂😂😂....úgy látszik ezek a jó emberek odafigyeltek arra hogy 0-24-ben menjenek a biznisz....😅...sajnos...😔