Diana hercegnő rejtélyes halála

1 635 Megtekintés 167 E

Ha tetszett, iratkozz fel!
Discord: discord.gg/XzR9K9j
Facebook: randomytbr/
Instagram: random.ytbr
Email: randomytbr@gmail.com
Itt pedig Csatornataggá is válhatsz:
hupac.info/limo/JdLhr52BsETFmscxebe_Qg.htmljoin
Diana hercegnő rejtélyes halála
Zene:
CO.AG Music
hupac.info/limo/cavSftXHgxLBWwLDm_bNvA.html
Ross Budgen
hupac.info/limo/QKGLOK2FqmVgVwYferltKQ.html
Tartalom:
0:00 - Prológus
0:29 - 1. fejezet - A szívek kírálynője
7:19 - Nem mindenki szeret minket
13:12 - A Camillagate
19:14 - A Diana-levél, az önsértések és a válás
28:01 - 2. fejezet - Az utolsó hetek és az utolsó nap
36:29 - Meghalt Diana
46:53 - 3. fejezet - A rendőrségi vizsgálatok és az összesküvés-elméletek
51:44 - Az Operation Paget
54:13 - Az utcai kamerák és a vakító villanás
56:56 - A rejtélyes szellemkocsi és a titkosügynök
1:05:22 - Az eltűnt Henri Paul, a lopott autó és a furcsa bankszámlák
1:16:48 - A terhes Diana és a pillangóhatás
1:21:37 - Epilógus

Megjegyzés

 1. random
  random
  Hónapja

  Sokat jelentene és komoly visszajelzés lenne számomra, hogy akinek tetszett ez a videó és a jövőben is érdekelnék hasonlók, az rászánná azt a fél másodperces kézmozdulatot és feliratkozna:) Bár tudom, hogy a feliratkozók száma nem minden és vannak ennél fontosabb mérőszámok, de mégiscsak ez jelzi elsősorban, hogy hányan várják a történeteimet. Azért itt írom ezt, mert én nem szoktam a videóimban feliratkozásért, lájkokért és egyebekért kuncsorogni, nem tartom helyesnek és odavalónak. Szóval, ha gondolod és nem nagy fáradtság, nekem tényleg jól esne:) Illetve a videóhoz kapcsolódóan: Az elmúlt majdnem 50 napban, amíg ezt az anyagot készítettem, a birtokomba került olyan fénykép is, amin az autóban haldokló Diana látható, de úgy döntöttem, hogy nem süllyedek le az akkori paparazzik szintjére, így szándékosan nem tettem bele.

  1. Cintia Danó
   Cintia Danó
   13 órája

   Baba hordozó nem tudok

  2. random
   random
   3 napja

   De, írd le az okokat kérlek:)

  3. Zoltán Zolee
   Zoltán Zolee
   3 napja

   Hát tudod randon,kétszer is megnéztem egyes részeket a videódból,de mindkétszer úgy tűnt úgy beszélsz,mint ha ott lettél volna mindenhol a kivizsgálások alatt, mert sokszor utalsz arra, hogy semmiféle összeesküvés nem volt. Én meg azt mondom, jól összegyűjtötted a DIana hercegnő életéről és haláláról készült fotókat, cikkeket és azt összeszerkesztetted. Nem mondom,hogy nem végeztél nagy munkát, de,hogy nem volt összeesküvés az szinte teljesen kizárt! Angliában még a mai napig is arról beszélnek,hogy megölték őket! Gondolom nem kell leírnom az okokat, hogy miért. Úgy, hogy amit elmondasz a videódban, annak a 3/4 része feltételezés és valótlan, csak a mindenki előtt ismert tényeknek van valóságalapjuk.

  4. György Erdèlyi
   György Erdèlyi
   16 napja

   @random Én csak annyit: Pont az olyan részletekért nézném meg, amit kihagyták vmilyen oknál fogva! Attól függetlenül még nem vagy paparazzó! Sztem útjába került a világuralmi elitnek! Mások szerint így menekítették ki P. az elit elől. Te már lehet közelebb vagy az igazsághoz!😤

  5. Randomly Content
   Randomly Content
   17 napja

   @gyaresz1973 max annyit tudsz csinàlni hogy lelasítod a videót

 2. Remete Ladi
  Remete Ladi
  Napja

  Hercegnő létére, nem volt esze? Királyi házba, nem szülhet arab fattyút! A hülyesége életébe került!

  1. grey lemon
   grey lemon
   9 órája

   Elmaradott redneck suttyó vagy aki veszélyeszteti országunk fejlődését.

 3. Beata Ivanits
  Beata Ivanits
  3 napja

  JFK is megerdemelne egy hasonlo kifejtos videot! Koszonom 😊

 4. Macska Szem
  Macska Szem
  5 napja

  Tupacrol is keszits ilyen videot kerlek! Fantasztikus munka! Vegig lekotott! Minden elismerem a munkaiddal kapcsolatban!

 5. Dévai Zsombi
  Dévai Zsombi
  6 napja

  Szegény hercegnő nekem nagy példaképem a mai napig a világ szegényebb lett egy csodálatos nővel 🥺🌹🖤🌹

 6. Rita V.
  Rita V.
  6 napja

  Ismét egy nagyon jó videó lett! Köszönöm!!!!!

 7. Regina Gavrilov
  Regina Gavrilov
  6 napja

  Sajnálom Dianát mint embert de hagyják már abba a találgatásokat,suttogásokat!,meghalt és kész!!!,ennyi!! Csámcsognak rajta vár évtizedekig szinte undorító! Más is úgy halt meg hogy gyermekei voltak,ök sem látják unokáikat és mégsem beszélnek róluk! Hiénák!!

 8. Gábor Handó
  Gábor Handó
  8 napja

  Erre csak azt lehet mondani hogy,profi munka,csak ìgy tovàbb 👍

 9. Beata Ivanits
  Beata Ivanits
  9 napja

  Nekem egy dolog valahogy santit, Diana vajon miert nem hasznalta biztonsagi ovet?! Furcsa... Amugy szemely szerint sosem kedveltem Ot, szamomra nem szimpatikus, olyan mintha tenyleg bipolar szemelyiseg lett volna! Media nagyon tud befolyasolni, ezt ne feledjuk el... Viszont a szem a lelek tukre!

 10. Top Waste
  Top Waste
  9 napja

  Hercegné! De nagyon tetszik. Lehet kicsit manipulatív mint a többi oldal de ide le is van rakva az asztalra. Bravó

 11. Lia Kismartonne
  Lia Kismartonne
  9 napja

  IMADTAM MINDEN PERCET.Sajnalom 0t.

 12. Berta Sinka
  Berta Sinka
  9 napja

  Szegény Aszony

 13. Zsolt Simon
  Zsolt Simon
  12 napja

  Minden összeesküvés elmélet ellenére én is úgy gondolom, hogy ez egy "szimpla" baleset volt amit az emberi hanyagság és a rajtuk levő stressz okozhatott. Több hibát is elkövettek itt, ami okozta ezt a tragédiát.. 1: Nem voltak bekötve, a biztonsági öv életet ment.. nem poénból van kitalálva.. 2: A sofőr alkoholos befolyásoltság alatt volt és még csak nem is igazi sofőr.. egy ilyen kikerülő manővert elrontani nem nagy dolog részegen és több mint 100 km/h - ás sebességgel.. nem kellett sok hozzá, hogy túl kormányozzon egy hirtelen rántással és neki csapódjanak az alagút falának.. ami aztán okozta a másik becsapódást 13. oszlopba és megpördültek.. 3: Nem tartom kizártnak, hogy a fehér Fiatban valóban egy fotós ült aki épp akkor kattintotta el a gépét amikor kikerülték (mert hamarabb rájött a trükkre és ott próbált szerencsét, bevárni őket) és ez vonta el a sofőr figyelmét a villanással abban a pillanatban s csapódtak neki az alagút oldalának. Ha pedig 90 km/h fölött instabil volt az autó úttartása valamilyen okból, akkor az meg még inkább rátett erre. 4: Az egész dolog hirtelen ötletből született szerintem, nem tervezték meg. Csak rendeltek még egy autót elterelésként és kész.. ellenkező esetben a "sofőr" biztos nem lett volna ittas, jobban vigyáznak.. :(

 14. Kati Vitkó
  Kati Vitkó
  12 napja

  Kedves Random! Nyugodtan az egekbe magasztalhatod!... Felfoghatatlanul sokat veszített a világ a halálával! ui:sokan vagyunk régóta Rád iratkozva és minden videónak úgy örülünk, mint kagyló a dagálynak!

 15. Miklósné Sebestyén
  Miklósné Sebestyén
  13 napja

  Nem lellett volna igy viselkedni ha félt. Egyikőjük sem volt különb a másiknál. Ő is visszaadta nem maradt adós.szimpatikus szép kedves nő volt kifelé de belül azon dolgozott miként fog törleszteni. Nyugodjon békében le kellene szállni róla. Szegény a vége felé már üldözési mániája volt.

 16. József Balog
  József Balog
  15 napja

  Sajnálatos tortenet afiaonsk viszont tragédia csodálatos embert vesztett a világ vele nyugodjon békében tetszett az össze állítás köszönöm szépen 😀

 17. Komáromi Éva
  Komáromi Éva
  15 napja

  Szia Köszönöm ezt a minden momentumot érintő videót Hálás vagyok Nagyon sokra tartottam Diana hercegnőt Hihetetlen mennyi mindent tett az elesettekért Jó feleség akart lenni... nem hagyták Jó ANYA akart lenni...hála az égnek az volt Nagyon sajnálom hogy így kellett elmennie Nagyon jól készíted a videóidat Csak így tovább👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

 18. 53kati
  53kati
  15 napja

  Helló :) A mai világban,mindent meg lehet már állapítani és mindent eltitkolni is ha akarják.Vannak észszerű dolgok amik mutatják,hogy sajnos Diánának meg kellett halnia.Nagyon sajnálom.

 19. berlinerzolinho
  berlinerzolinho
  16 napja

  Az angolban is létezik az a kifejezés, hogy 'inside job' (belső munka). Ez is az volt, ahogyan pl. a Kennedy-merénylet vagy a 9/11 eseményei. Emberek haltak meg mondhatni ártatlanul, és a világ még mindig nem tudja, hogy mi is történt pontosan. Ezt hívják professzionális munkának, ahogy ez a videó is az lett.

 20. viktória brandl
  viktória brandl
  16 napja

  Én nagyon becsülöm a munkádat! De azért remélem a totál hazugság nem csak nekem tűnik fel. Él.

  1. Beata Ivanits
   Beata Ivanits
   9 napja

   Ezt mire alapozod? Tudnal egy forrast megjelolni hozza? Engem erdekelne!

 21. Krisztina Puhl
  Krisztina Puhl
  16 napja

  Köszönjük a munkád! Nagyon részletes dokumentumfilmet készítettél!

 22. Marianna Péter
  Marianna Péter
  16 napja

  köszönöm az összefoglalót, túl fiatalon ment el.mennyi mindent adhatott volna még. Körülbellül 1 éve futottam bele , hogy Dianának és Vilmos hercegnek van egy lányuk is. Anya és lánya közt a hasonlóság eszméletlen ( utána olvastam , megdöbbentő el se lehet hinni ) Vilmos és Harry hercegek állítólag találkoztak is vele. Amugy szörnyű lehet a média középontjában élni. A szállodába 😪 nagyobb biztonságba lettek volna, de hát az élet kifürkészhetettlen ! Nyugodjanak békében 🕯🕯💐

 23. Susanne Ternovsky
  Susanne Ternovsky
  17 napja

  Miert kell a zene egyaltalan zavaro semmi jo szerepe nincs.

 24. Magdolna Edit Barnet
  Magdolna Edit Barnet
  17 napja

  Nagyon jó téma, színvonalas. Egy problémám van, hogy nagyon gyorsan beszél, néha a mondatok nincsenek tagolva, hangsúlyozva és így a sok információ egy része elsiklik a számomra. Gratulálok az alapos munkához.

 25. Peti Petyka
  Peti Petyka
  18 napja

  Szegény Harry és Vilomos herceg, ilyen fiatalon elvesztették a szeretett anyjukat, ők végig ott voltak mellette, szerették őt, erre egy nap azzal szembesültek hogy meghalt az anyjuk, és ezért milliók előtt kellet sétálniuk, miközben az egész úton mellettük volt anyjuk koporsója... kegyetlen az élet... És most nem mennék bele nagyon abba hogy mégis hogyan hallhatott meg a hercegnő, de azt biztosan állítom hogy a tettei példamutatóak, és hogy egy nagyon adakozó szellemű jó ember volt, akit a férje hűtlensége és a paparazzik állandó jelenléte, olyan stressznek tette ki, hogy öngyilkos gondolatai is lettek... másrészt pedig az apát is sajnálom aki nem tudja a mai napig elfogadni a fia halálát...

 26. tolgyesi agnes
  tolgyesi agnes
  18 napja

  Jaj sok hejtelen diagnozis akarcsika kozben lerendezte anyagilag mindent es ennek igy kellett lennie baslesetnek jatszani ennyi bunozo eggyartatlan szegeny agyanak aki minden emrisorsot segitseggel kovetett szivvel nem ertem Isten hol volt akkor abecsuletes civildoki eletbe latta horzsolasnelkul a mentosok mrmast lattak akorhazba mast diagnozaltak ezt igy minden karcsika abuzi szeksz betegnek utasittasara igy kellett lenni aki nekik utkozott beepitett karcsikaaltal vagy csaladja szeretoi barmejike megtertervezhette nem akartak a a fiai sem az igazsagot kidetitteni annyuk gyilkosaival nottek fel kirajsagukat orizvre jaj

 27. tolgyesi agnes
  tolgyesi agnes
  18 napja

  Miert nem kert vedelmet megbizhato emberektol hogy mi terve akarcsinak ellene es erszi is javasolta elvalast na egesz kirajkabunozo

 28. tolgyesi agnes
  tolgyesi agnes
  18 napja

  Akik szeretjuk Dajanat a szeretetejert tudjuk hogy karcsi nyiratta ki

 29. tolgyesi agnes
  tolgyesi agnes
  18 napja

  Jaj Erzsike anyjuk mindenrol tudott akocsog fiarol aszennyes szek betegseget es titkolta ezek nagyon sokbunnel tavoznak apokolba akirajsaguk ott megszunik bunos verhus ami apokolba jut afoldi hamis telebunnel napjuk mast nem erdemelnek magukat mertfelnek kinyirni felnek apokoltuzetol

 30. tolgyesi agnes
  tolgyesi agnes
  18 napja

  Emberi hasznos cselekedeitert amit megakadajozott a karcsi vagy aszeretoje hat sajnalom hogy meg szuntettek eletet nem tudni sajat maga akart e elozoongyilkossagot az utolso sikerult azellensegenek

 31. tolgyesi agnes
  tolgyesi agnes
  18 napja

  A nyilvanossag elott harmasban is nyilvanossagra alhattak volna toluk orokoltek aharmas szadista szekszet amit afiatalok utanoznoznak ELODOK ISTENEM LASSAOKET AKIRAJI GENERACIO PELDA KEPET

 32. tolgyesi agnes
  tolgyesi agnes
  18 napja

  Az ijen ferfimiatt karcsika miatt ongyilkos legyen eggy igazi szivuno

 33. tolgyesi agnes
  tolgyesi agnes
  18 napja

  A Kercsi szeretoje tonkretette az DAJANA ELETET DAJANAK OTT ASZEMEK ELOTT KELLETT VOLNA SZERETOT TARTANI ES BOLDOG LETT VOLNA MINT KARCSI ASZERETOJEVEL AGYEREKEK MEG ERTETTEK VOLNA AHOGY DAJANAK IS EGGYUUTKELLETZELNI ERZSEBET ANYOSA TOL TANULHATOTT VOLNA SZERETOKET TARTOTT AZAPOSA IS NA EZEK A FERFIAK PARAZNAKODTAK MINDIG SZUKSEGUK VOLT MAS NORE AA NFELESEGEK MERT NE KERESSEK ASZELMET MASHOL VALAKIMASFERFINEL

 34. Berényi Brigitta
  Berényi Brigitta
  18 napja

  Amugy, csatlakozom a tobbiekhez, "amit en is jeleztem egy videoban, hogy nagyon gaz a hatternek mondott, elozene", szuper let, hogy levettel az alafesozenebol! Sokkal elvezhetobb.. koszi ;-)

 35. Berényi Brigitta
  Berényi Brigitta
  18 napja

  1:11:21 nel, furcsa a keztartasa Dody Al Fayednek... ezt regen is lattam mar... de ez lehet, csak egy pillanat, de tobb felvetelnel lathato ez a hatso keztartas... azaz, nem olelem, terelem, hanem "rangatom"... de ez csak az en meglatasom....

 36. Viktória Herceghalmi
  Viktória Herceghalmi
  20 napja

  Nagyon jók a videóid, látszik, hogy sok munka van benne! Így tovább 😊

 37. CSIKÓS Jutka Veresné
  CSIKÓS Jutka Veresné
  20 napja

  Túl sok a véletlen...

 38. Lix Francesca Ildikó
  Lix Francesca Ildikó
  20 napja

  A világ szegényebb lett nélkúle az biztos! Sajnálom még most is.

 39. Lászlóné Nagy
  Lászlóné Nagy
  20 napja

  És szerintem megvédné a Henri Feleségét kivánom Nagyon sokáig legyenek boldogok netörödjenek a sok pletykával Neveljék békébe gyerekeiket ugyis olyanmint az Édesanyja Legyetek boldogok!!!!!!

 40. ivan tatar
  ivan tatar
  20 napja

  Diana hercegnő...angyali lélek volt..A paparazzikat géppisztollyal kéne irtani....de az un. demokráciákban--ugyan..Ha megölette a királynő--vagy mások- Dianát,--az feketemágiával történt.két tény: 0 óra 23-kor mentek be az alagutba..és a 13.-ik betonoszlopnak ürköztek.....pedig ott van vagy ötven.James Andenson fotost .....a brit titkosszolgálat intézte el....nyilvánvaló.Eric Pettel--szélhámos hazudozó.A hercegnő kocsiját nem követték biztonságiak---bár ez kötelező lett volna......nem követték, mert utasitva voltak, hogy ne kövessék....by cabalist

 41. Márta Dujmovics
  Márta Dujmovics
  21 napja

  Nagyon sajnálom hogy így alakult az élete. Szépséges volt., kedveltem.

 42. Isabe El
  Isabe El
  21 napja

  Ő Hercegné és nem Hercegnő🤷‍♀️

  1. random
   random
   21 napja

   Akkor ott rosszul van írva :)

  2. Isabe El
   Isabe El
   21 napja

   Wikipédiában is hercegnéként emlegetik. Úgy mint a menyét Katyt is.

  3. random
   random
   21 napja

   Természetesen helyesen hercegnő, ugyanis Diana egy főnemesi családba született, nem házasság révén lett az, Charles James Spencer-Churchill konkrétan a Marlborough hercege címet viseli :)

 43. János Torzsás
  János Torzsás
  21 napja

  Több mint dokumentumfilm az egész világ által ismert és kedvelt Dianáról. Köszönet!

 44. Britta La
  Britta La
  21 napja

  Szerintem megölették.. Létezik olyan aki nem így vélekedik? Nagyon remek videó lett Profi munka

 45. Balázs Ilonka
  Balázs Ilonka
  21 napja

  Szörnyű értelmetlen halál Diana esete, talán soha nem derül fény mi is történt valójában-kinek állt érdekében??

 46. Aniko Szeles
  Aniko Szeles
  22 napja

  Koszonom a feltoltest nagyon erdekes volt

 47. M SZ
  M SZ
  22 napja

  Nagyon érdekel, s köszönöm, de számomra nagyon gyors a beszédtempó....kicsit lassabban kellene a szöveget mondani, szinte levegőt sem veszel, s így nagyon monoton is(én kezdek levegőért kapkodni miközben hallgatom), de egyébként köszönöm szépen, nagyon tartalmas videó!!! A szavaidat idézve: "a legfurcsább az egészben", hogy a világon sehová nem kellett volna már menniük aznap éjjel, és kifejezett logisztikai manőverek sorozata volt az újságírók "leszerelésének" megszervezése....csupán az nem világos, hogy vajon MIÉRT VOLT ERRE SZÜKSÉGÜK???? Számomra ebből az jön le, hogy valahol önmaguknak "keresték" az egészet.....vagy valóban egy szándékosan megszervezett manőverek sorozatának áldozatai lettek !!! :( (???) Őszintén szólva én nagy Diana-rajongó voltam (és vagyok), de az elhangzottak alapján egyre inkább az az érzésem támadt, mintha Diana szándékosan irányította volna magára a sajtó figyelmét, amit kicsit "élvezett" is - egyrészt mert így kompenzálta azt az évtizedeken át elszenvedett sok-sok megaláztatást amit hercegnőként át kellett élnie, és "tetszett" neki, hogy nagyobb elismertsége és rajongó tábora van mint a Királyi családnak, s magyarul : "élvezte, hogy ott tehet keresztbe nekik ahol tud, ott hozza szégyenbe őket ahol csak tudja a vele való bánásmódjuk miatt! Ha nem így lett volna, a háttérbe vonul a válás után....Sajnos ezzel a vesztébe rohant, s ez sejthető volt, hogy a Királyi család hosszú távon ezt nem fogja eltűrni.... :( Nagyon sajnálom Őt !!! :( Végtelenül labilis, és érzékeny "rák" jegyű Nő volt, aki - a belőle áradó természetes kisugárzásával - nem is tudott volna másmilyen lenni ! A feliratkozás megtörtént, s még egyszer köszi, s elnézést a "kritikáért", kizárólag észrevételnek és tanácsnak szántam, hisz tartalmilag le a kalappal az egész előtt !

 48. Gyöngyi Kozmane
  Gyöngyi Kozmane
  22 napja

  Ez nagyon tartalmas összeàllitàs érdemes volt megnézni.

 49. Irma Dobi
  Irma Dobi
  22 napja

  Egy Churchil nőért, származás fontos ,világháború tört volna ki , ha a merénylet igaz !! . Nagy egyezség volt a muszlimmal!!

  1. Beata Ivanits
   Beata Ivanits
   9 napja

   Ugyan mifele egyezseg?!

 50. SR71
  SR71
  23 napja

  Rendesen elvégezted a "házi feladatod", átfogòan minden momentumra kiterjedően.

 51. István Barkóczi
  István Barkóczi
  23 napja

  Hogy lehet ilyen gyorsan beszélni? Ettől már a feliratozás is jobb!!!

 52. Eva Ivanova
  Eva Ivanova
  23 napja

  Koszonom szepen

 53. Gabriella Crisan
  Gabriella Crisan
  23 napja

  Szerintem,hazugsag is van a történetben.

 54. Marázi Ágnes
  Marázi Ágnes
  23 napja

  Dianá "halálának" oka volt, hogy eltűnjön a nyilvánosság elől. Hamarosan megtudjátok az igazat. 😉

  1. Beata Ivanits
   Beata Ivanits
   9 napja

   Engem erdekelne par dolog az igazsagrol, mar most!

 55. מאריה שאער
  מאריה שאער
  23 napja

  Tobb mint hercegno volt!Isten nyugasztalja!😢

 56. Barbara Olah
  Barbara Olah
  24 napja

  Koszonom a feltöltést

 57. zoltan csulak
  zoltan csulak
  24 napja

  jol megszervezett gyilkosag volt minden nyomot ugyesen eltuntettek meg volt szervezve rendesen

 58. E. Németh
  E. Németh
  24 napja

  Talán nem kellett volna ennyivel száguldani a vezetőnek, és alkoholt fogyasztani.... és talán a biztonsági övet sem ártott volna bekapcsolni. Miért is mentek?!

 59. Jánosné Czebe
  Jánosné Czebe
  24 napja

  Átfogó tájékoztatás, de ma is nagyon sajnálom, akár mi volt!

 60. Nikolett Czirók
  Nikolett Czirók
  24 napja

  Kedves Random, elismerésem a munkádért, fantasztikus lett! ❤

 61. Adel Vinnai
  Adel Vinnai
  25 napja

  A lánytestvére azt nyilatkozta, soha nem hagyta volna ki, hogy ne kösse be az övet!

  1. Beata Ivanits
   Beata Ivanits
   9 napja

   Igen, ez engem is meglepett! Pedig nem erdekelt annyira az ugy, viszont ez megis furcsa momentum...

 62. Viktor Nagy
  Viktor Nagy
  25 napja

  A hidegráz Random! Oriasi vagy! HUpac csatornád kezdete óta követlek, de egyre jobb a minőség! Mindig meg tudsz lepni! Köszönöm, hogy vagy nekünk! Csak így tovább!

 63. Ferenc Hajdu
  Ferenc Hajdu
  25 napja

  nagyon zavaró hogy így hadarsz hova sietsz?

 64. RETRO Szebi. G
  RETRO Szebi. G
  25 napja

  Köszönjük a videót. Michael Jacksonnal kapcsolatban is csinálhatnál hasonlót. Ugyanis életben van. Tudom hogy őrültségnek hangzik de ez így van.

  1. Beata Ivanits
   Beata Ivanits
   9 napja

   Azt irod nagy rajongoja vagy, tobb bizonyitekod is van, hogy eletben van... Akkor miert nem keszitesz rola Te egy document filmet??

  2. RETRO Szebi. G
   RETRO Szebi. G
   14 napja

   @Annie guzel szóval vicces... oké. 🤷‍♂️ Csak tudd hogy nem hazudok. ☝️

  3. Annie guzel
   Annie guzel
   14 napja

   @RETRO Szebi. G 😂😂😂😂😂🤦🏽‍♀️

  4. RETRO Szebi. G
   RETRO Szebi. G
   14 napja

   @Annie guzel vannak bizonyítékaim. Konkrét hangfelvétel, üzen hogy hiányoznak a rajongói stb... és még sok egyéb. Michael kézírása "i'm alive" stb... nagyon sok bizonyítékom van. Nagy rajongó vagyok 13 éve. Egész kicsi korom óta. Cirka pár éves voltam amikor elkezdtem megkedvelni, és a rajongója lenni. A király életben van!

  5. Annie guzel
   Annie guzel
   14 napja

   hogy érted ezt?

 65. kabala19
  kabala19
  25 napja

  Nem volt abban semmi rejtély. A részeg sofőr gyorsan ment és balesetet okozott.

 66. Veronika Kulinyák
  Veronika Kulinyák
  25 napja

  Erdekes hirt olvastam a kozelmultban,azt hogy Diana el.Allitolag megrendezte halalat epp ugy mint az ifjabb Kennedy.Nemsokara eljon az ido es az igazsag feltarul.

  1. Beata Ivanits
   Beata Ivanits
   9 napja

   Hol lehet ilyen dolgokrol olvasni? Ifj. Kennedy-rol en is hallottam, hogy megrendezett story!

  2. Veronika Kulinyák
   Veronika Kulinyák
   17 napja

   @Sz. N. A fiait a királyi udvar nem adta Dianának,meg a neveltetésükbe is szigorúan beleszóltak.Az angol királyi családdal kapcsolatban egy megjegyzés:semmi sem az aminek látszik,a látszat csal.

  3. Sz. N.
   Sz. N.
   18 napja

   Ezt egy nagyon egyszerű okból kifolyólag nem tartom lehetségesnek, mégpedig, hogy Diana soha az életben nem hagyta volna magára a fiait, ha az élete múlt volna rajta akkor se.

 67. marco Dominic
  marco Dominic
  25 napja

  Persze, hogy kinyírtak a hercegnőt! Ezt csak egy naiv buta ember nem látja. Aki nem tudja, hogy milyen világ veszi körül.

 68. Ritschye
  Ritschye
  25 napja

  Szia! Nagyszerű videókat készitesz! Véletlen botlottam a csatornádba, most egyik videót a másik utan nézem tegnap óta. Ha a következő pár videóban marad a szint azonnal tolom a tamogatást! A Diana és a biztonsági kameras epizodok a kedvenceim, de a többi is jó, eddig még nem lattam szart tőled! Nehogy abbahagyd, ez hianypótló csatorna a sok szar szemét közt!

 69. Boros Agneta
  Boros Agneta
  26 napja

  Megölte a kiránynő!!!!

 70. Karoly Szorad
  Karoly Szorad
  26 napja

  bank rablás magyarul filmek

 71. Katalin Tamasi
  Katalin Tamasi
  26 napja

  Nagyon jó össze foglaló,sok munka van benne, remélem anyagilag is megéri neked

 72. Gabriella G.
  Gabriella G.
  26 napja

  Nagyon jó összeállítás!

 73. Dávid Nagy
  Dávid Nagy
  26 napja

  Már harmadjára nézem végig, annyira magával ragadott a téma. Remélem egyszer feldolgozod Judy Garland tragikus sorsát, nagyszerű téma lenne.

 74. Anita Boszi
  Anita Boszi
  26 napja

  De jó lenne egy ilyen rész Michael Jacksonról!!

 75. niki
  niki
  26 napja

  a mai napon csak hálát adok a youtube algoritmusnak hogy rád találhattam.

 76. Annamária Simon
  Annamária Simon
  26 napja

  Szegény Lady Diánát Károly és kamilla kergette halálba öket mé nem bütenik meg öket.

 77. Annamária Simon
  Annamária Simon
  26 napja

  Szia köszönöm szépen videód.

 78. Réka Szoboszlay
  Réka Szoboszlay
  27 napja

  Örülök hogy rátaláltam erre a videóra! Szuper munka!

 79. Júlia Kitti kerli Gregus
  Júlia Kitti kerli Gregus
  27 napja

  Nagyon tanulságos videó . Szegény Dianna hercegnő sok sok harc volt életében Nyugodjon békében 😭 igen érdekelne híres emberek tragikus élete .. sok sikert kívánok neked .

 80. margit hernuss
  margit hernuss
  28 napja

  Köszönöm,ma is erdekes megnezni-gondolom Harry joltette hogy ott hagyta a kir.csaladot,,,

 81. értelem érzelem
  értelem érzelem
  28 napja

  A vlogger itt sajnos sokat blöfföl és a profiknál is okosabbnak gondolja magát. Az elmúlt évek alatt megjelent összes feltételezést, pletykát összegyúrva akart nagyot alkotni, de csak egy újabb bőrt húzott le ebből a tragédiából. Kár.

 82. Beni Krizsán
  Beni Krizsán
  28 napja

  Az ilyen videók jobban érdekelnek mint a horror stílusú videók

 83. Monika Kalmar
  Monika Kalmar
  29 napja

  Sajnos össze szedett pár kreten pasit karollyal az élen...

  1. Niverius
   Niverius
   24 napja

   @Péterné Obsitos Nem rosszindulatú. Csak ténymegállapító. Ennyi. Legközelebb meg tedd feljebb a lécet, akkor nem esek pofára. Ennyi.

  2. Péterné Obsitos
   Péterné Obsitos
   24 napja

   @Niverius ez rosszindulatú megjegyzés, !!! te mindig mindent jól tettél, teszel vagy mégsem akkor megérdemled te is!

  3. Niverius
   Niverius
   29 napja

   Magának választotta. Megérdemelte.

 84. Monika Kalmar
  Monika Kalmar
  29 napja

  Ez a Károly hülye vagy vak ? Diana szép nő volt.. Camilla ..Anorexias ki venhedt mumia ...

 85. Agnes Oravecz
  Agnes Oravecz
  29 napja

  Senki sem tudhat biztosat.! A "ROYAL" VEZÉRKAR, tuti irányított,hogy a tutyi-mutyi Károly jöjjön ki győztesen.! A Fiúk sorsa akkor nem érdekelt senkit. Ez a tény szégyen,legyen az királyi ivadék,vagy fekete nomád birkapásztor,egy ilyen esemény felejthetetlen,és megbocsájthatatlan.Károly helyett Vilmost illetné a korona...! Fülöp herceg pedig akkor fog csak végleg megpihenni,sajnos már csak az égiekkell tud "huncutul" -beszélgetni. Nyugalmat neki..!

 86. Edem Old
  Edem Old
  29 napja

  Mekkora munka van emögött is óriási vagy !

 87. Dodó Kukucs
  Dodó Kukucs
  29 napja

  Én is csak gratulálni tudok hozzá! 1997-ben még nem volt elterjedve, s ismert sem volt nagyon a mobiltelefon és az internet.A mobil akkor még a gazdagok kiváltsága volt. Dodi al Fayed kirepült az autóból az ütközéskor, mivel nem volt bekötve, ez tény volt annak idején is. Az akkori vizsgálat 160 km/órás sebességet állapított meg, de voltak 192 km/órás teória is. A Mercedes S osztály az akkori kor legbiztonságosabb kocsija volt, mindenesetre érdekes, hogy 2x ellopták, és 1x újjá is építették. A fehér autót említik egy könyvben, de említettek egy motorost is. Nos, mivel a baleset éjfél után köv. be, és állítólag (sosem jártam Párizsban) dugók voltak, szerintem ez önmagának ellentmondó, mint ahogy az is, hogyha ekkora forgalom volt, akkor hogy tudtak 100 feletti sebességgel száguldozni, és hogyhogy senki sem járt arra a baleset után? 1997 08.31. vasárnapra esett akkor. (Állítólag 4 autó is elment az összetört Merci mellett) Szintén kérdés, hogy miért tartott 2 óráig, míg Dianát kiemelték, és mire kórházba került? Minden bizonnyal sosem fogunk válaszokat kapni rá, de 24 évvel később talán ez már nem is annyira érdekes... Az hogy szándékosan ölték meg, ez már 31.-én benne volt a levegőben.

 88. Andrea Laki
  Andrea Laki
  29 napja

  A legalaposabb ,minőségi sok munka ebbe a videóba!!!Gratulálok nagyon profi munka🤝👏🙏 Kimerítő részletes filmet készitettél!!!! Emlékszem arra napra mikor meghalt😓 minden erről szólt a Tv ben .Sajnálatos "baleset" volt....Személy szerint hiszem,hogy MINDENKI felelős volt a haláláért!😥

 89. attilagm
  attilagm
  29 napja

  Köszönetem, tiszteletem, és megbecsülésem az ismételt alapos felkészültség alapján elkészített összeállításért. További eredményes munkát, hozzá jó erőt, egészséget, kitartást kívánok! :)

 90. O. L.
  O. L.
  29 napja

  Mekkora hülyeség volt azzal a majommal összeházasodnia!

 91. medway
  medway
  29 napja

  Korábban egy nyugalmazott MI6 ügynök nyilatkozta, hogy ő tette el láb alól Dianát, elmondása szerint a parancs magától II.Erzsébet királynőtől érkezett, nem tudom ez mennyire igaz, de alapos munkát végeztek az biztos.

  1. Beata Ivanits
   Beata Ivanits
   9 napja

   Forras erdekelne engem is!

  2. Niverius
   Niverius
   29 napja

   Forrás?

 92. Roland Horváth
  Roland Horváth
  29 napja

  Szerbusz Random Remek lett a video!!! Ha meg kérhetlek Csinálnál egy ugyan ilyen videot Kurt Cobain Halálaval kapcsolatban mert az ő halála is teli van rejtélyel.

 93. 1966hery
  1966hery
  Hónapja

  Áááh, mondom magamnak, ez a téma már egy lerágott csont! 🍖 És ilyen hosszú??!! 🤔 De adtam egy esélyt neki. És milyen jól tettem!👍 Észre sem vettem az időt és már vége is lett... Profi munka, gratulálok! 👌

 94. Róbert Tüske
  Róbert Tüske
  Hónapja

  Ennyire részletesen még sose hallottam Diana életéről, haláláról! Althorp, Northampton része, ahol dolgoztam,már bánom, hogy nem mentem ki megnézni a sírhelyét..na de ami késik, nem múlik. Köszi ezt az átfogó videót!

 95. Pál Kovács
  Pál Kovács
  Hónapja

  Először is, hatalmas gratula és köszönet ezért a rengeteg melóért és minőségi munkáért. Diana kapcsán magam is úgy gondolom h balesetről beszélhetünk. Eleve nem hiszem h abban az életszakaszában akkora fenyegetést jelentett volna, vagy annyira zavarta volna a királyi családot h el kelljen tenni láb alól. Még ha évekkel korábban történik ez, akk azt mondom lehet benne vmi, de miután elváltak, a hercegnő meg már csomó terhelő dolgot kikotyogott, az egész világ kb. utálta Károlyékat, már semmi értelme nem lett vna megöletni. Ennyi pénzt és energiát aligha ért az h kavarjanak még egyet ezen az ügyön, ami miatt ráadásul csak még jobban meggyűlölték a királyi családot. A másik, hogy egy ekkora ügyet ennyi időn keresztül titokban tartani azért nem lenne egyszerű, királyi család ide v oda. Eleve nem csaptak volna ekkora feneket a nyomozásnak, ha el akarnak tussolni bmit is. Az összeesküvéseket nem úgy szokták szervezni h két ország hónapokig nyomoz, feltár milliónyi tényezőt, és gyárt több ezer oldalnyi anyagot, majd kihozzák h nem találtak semmit. Ráadásul a "gyanús körülmények" is inkább csak érdekességek, de elég könnyen magyarázhatók. Szerintem annyi történt h Henri Paul azt gondolta aznap már nem lesz dolga, így elment és iszogatott egy kicsit. Csak gondolom úgy van a szerződése h ilyenkor még nem állhatna neki piálni, mert bmikor szükség lehet rá, kvázi készenlétben volt, csak megkockáztatta. Amikor visszahívták, akk pedig nem merte elmondani h már ivott. Am azért totál részeg tuti nem lehetett az adatok alapján, hiszen a briteknél megengedett határérték duplája volt, na de ez az a limit, amit vezetéshez engedtek. Nem hinném h úgy engednek vezetni hha 2x annyit iszol, akk már nem állsz a lábadon. 1-2 sört megihatsz, ő meg ivott pár likőrt, de nem földig itta magát. Aligha először fordult elő, még ha alkoholista nem is volt. Ha nem is volt rendszeres, de biztos előfordult párszor h lepleznie kellett, szóval nem túl meglepő h nem érezték rajta vagy be tudta kötni a cipőjét. Ahhoz viszont elég volt h 105 km/h sebességnél nyomás alatt hibázzon az alagútban. Eleve nem olyan egyszerű azért belvárosban 100+ tempóval menni, ráadásul több extra stresszor is volt. Ugye vegyük rögtön az ittasságot, hisz el lehet képzelni h egy egyszerűbb baleset v igazoltatás esetén mekkora botrány lett vna, ha kiderül h kockára tette Diana életét. Aztán még a riporterek is "üldözték" őket. Továbbá alternatív útvonalon kellett menni a dugók miatt. Annyi történhetett h eleve baromi erős tempóval száguldoztak, a sofőr ideges volt, plusz még ittas is, ami vezetésnél, pláne ilyen sebességnél sokat számít. Ahogy el is hangzott, nem arra kellett vna menniük, szerintem nem is arra akartak, csak elnézte Paul. Későn jött rá h rossz irányba mennek, amikor már nem tudtak letérni, de ez megzavarta. Beértek az alagútba, ami egy más közlekedési közeg, ott akár még bmi megzavarhatta, akár kint, akár a kocsiban, nem tudott úgy reagálni, megtörtént a baj. A fehér Fiattal biztos h egyáltalán akk ütköztek? Nem lehet vmi korábbi baleset nyoma? Am az is jól mutatja h aligha merénylet volt, h jó nagy eséllyel túlélte vna Diana is, ha be vannak kötve. Ha meg akarsz ölni vkit, akk nem építesz arra h majd nem köti be magát. Max. akk, ha szabotálod az öveket, de az meg baromi gyanús, ha hirtelen elromlik az összes egy autóban. Ha a hercegnőék ráadásul féltek is h meg akarják ölni, akk tuti nem indulnak el egy olyan kocsival, amiben érdekes módon egyik bizt. öv se működik.

  1. Pál Kovács
   Pál Kovács
   8 napja

   @Beata Ivanits Hát ez jó kérdés, de ezer és egy oka lehetett éppen, hogy miért nem tette meg. Egy biztos (legalábbis szerintem), hogy a saját döntése/figyelmetlensége volt, ami egyben kifejezetten valószínűtlenné is teszi a merényletes teóriát. Ha mellétesszük, hogy a vizsgálatok alapján jó eséllyel túlélte volna az esetet, ha be van kötve.

  2. Beata Ivanits
   Beata Ivanits
   9 napja

   Bennem csak az merul fel kerdeskent, hogy Diana vajon miert nem kototte be magat az autoban?!

 96. József Tóth
  József Tóth
  Hónapja

  Már kezdtem megijedni hogy nem látok több random videót. 😆 Pro vagy. 👍👍 (Ezt a videó nézése előtt írtam, tudtam hogy csak jó lehet.) Jó munkához idő kell. L ismer és M. 🤣 Végignéztem nem volt semmi. 👍👍 Nagyon részletes, és profi munka 🙂🙂

 97. Krisztián Takács
  Krisztián Takács
  Hónapja

  Hatalmas munka lehetett a videóban. Köszönjük és le a kalappal! Nekem azért fura, hogy 50es sebesség helyett több mint duplájával mentek az autóval. Lehet korábban lökte meg őket a Fiat és nem volt bent az alagútban. Lehet bent lökte meg. Lehet nem is lökte meg és tényleg ők mentek neki. Minden esetre gyanús hogy valami közrejátszott a balesetben, de aztán kitudja. A királyi családra pedig lehet haragudni. Nem kényszerből házasodtak, de mégis megcsalták ezt a lányt. De ő választotta a férjét... Na meg aztán az ország nem a legbecsületesebb és erkölcsösebb. Ehhez pedig hozzátartoznak a királyok... Az pedig, hogy a világ sokkal szegényebb lett a halálával, túlzás. A szomszédom nem érez különbséget... És szerintem nincs egyedül. Márpedig a szomszédom a világ része.

 98. Ildiko iroczyne gelencsér
  Ildiko iroczyne gelencsér
  Hónapja

  Tetszett a videó nagyon részletes de én még mindig nem lettem meggyőzve a királyi családot illetően! Nem olyan rózsaszín mint amilyennek beállítják őket !Lásd Harryék elköltözése! Mélyen nem mennék bele de igen nagy okuk volt rá!

 99. Lil' Cloud
  Lil' Cloud
  Hónapja

  Tupac-rol is megneznek egy ilyen videot🦋🧛🏾‍♂️

  1. Berni
   Berni
   27 napja

   Van fent ! Règóta

 100. John Smith
  John Smith
  Hónapja

  És ha valójában nem is halt meg?

  1. Beata Ivanits
   Beata Ivanits
   9 napja

   Ez neha bennem is felmerult kerdeskent!